Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım bizim firma daha çok aile şirketi yani öyle çokkk büyük çapta bi firma değil.. firma alanı da inşaat olunca mecbur çalışmak zorunda kalıyorlar çünkü inşaat sektörü resmi tatillerde de çalışıo doğal olarak malzeme temini içinde biz de çalışıyorz

Kızlarrr Bizim burdaki bosch mağazasının vitrinine gelinve damat bebeği koymuşlar Gelin olan oyuncağın üzerindeki gelinliği görmenizi isterdim Dehşet güzel Onun orjinalini düşünemiyorum Önünden her geçtiğimizde arkadaşımla bosha diilde bebeğe bakıyoruz

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

malimüşairimi aradı az önce çalıştığım yere gelebilirmiş bir ihtimal işi biterse çok mutluyum ama ben yaaa
burcum bakıorum da yelkenleri suya indirmişiz hemen arayınca

Günaydııınnnnnn,
yine hava soğuk ulen delirecem :95:
iwet yaa, yine soğuk yine soğuk

gÜNAYDIN burcumm şükür iyyi sende keyifler nasıl?

Günaydın duyguşş
Burda enfes bi hava var kıskandırmak gibi olmasındaaa
günaydın durucum

ayy bizde nolcak acaba cuma günü. biz de cumartesi çalışmıyoruz da:26: ama tatillerimiz istanbul merkezden belirlenio, daha belli değil yani

ya şu kıızn varya saçını başını yolucam öle sinir oluyrumkiiii
ben buluşmaya gitcem yaondan yapıyor bunu..telefnda konuşuyorum git burda kkonuşma diyor heyy allahım millet bağıra bağıra konuşuyorrr
benim konuşmam kızın gözüne battı

şafak 1 yarın yokuz artık şafak mafak kalmadı kızlar :92::92:

şafak 1 yarın yokuz artık şafak mafak kalmadı kızlar :92::92:

juliaam senın safak bana gore bı haylı hızlı bıttı heee daha gecen ızınden yolamıstık ama senn adınaaaaa coooooooooooooooook sevındıııııım darısı basıma

buluştummmmmmmmm ve harika geçtiiiiii

kendimi kasmadım yemeği rahatlılla yedim

sohbetler ettik güldükkkk çk güzel bir öğle yemeği geçirdim..

çok güzel olduğumu söyledi.yemek bile yiyemedi yüzüme bakmaktan
toklaşırken yanaklardan öptük elimi bırakmadı

oooooo hadi bakalım hayırlısı canım

amin canımm öle valla herşeyin hayırlısı ,umudumu kesmişken biranda oldu yani.
sen yine de hemen küt diye aşık olma, bırak o olsun, deli divane olsun senin için. Eğer sen aşık olursan mantıklı hareket edemezsin. Sen temkinli davran, gözlemle, Onu aşık et, koştur, divane et... sonra da keyfine bak canım
İnşallah çok güzel olur herşey

aynen körkütük aşık olmucam....ağırda alıcam...
inşallah canım benim hepimizin heşyi çk güzel olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…