aynen öle canım.açıkcası biz hiç beklemiyorduk böyle birşeyi.gerçi ben izin alıcaktım zaten o gün için ders çalışmak için .buda benim için çk ii oldu...
çk firma var öle biliyorum canım..ama haksızlık yani.resmi tatilse tatili yapmalı..
şikayet etsene kuzum firmayı biz çalışıyoruz diye kkilit atıyorlar:)
burcum bakıorum da yelkenleri suya indirmişiz hemen arayıncagunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
malimüşairimi aradı az önce çalıştığım yere gelebilirmiş bir ihtimal işi biterse çok mutluyum ama ben yaaa
iwet yaa, yine soğuk yine soğukGünaydııınnnnnn,
yine hava soğuk ulen delirecem :95:
günaydın durucumgÜNAYDIN burcumm şükür iyyi sende keyifler nasıl?
Günaydın duyguşş
Burda enfes bi hava var kıskandırmak gibi olmasındaaa
ayy bizde nolcak acaba cuma günü. biz de cumartesi çalışmıyoruz da:26: ama tatillerimiz istanbul merkezden belirlenio, daha belli değil yaniaslında normal olanı odur kızlar..Şimdi Burcular cumarteside çalışmadıkları için iki tatil arasında tek gün kalıyorsa oda tatil edilir..Resmi tatillere özen gösteren birçok firmada görüşür durumdur. Bizim firma resmi tatilleri tatilden saymıo
şafak 1 yarın yokuz artık şafak mafak kalmadı kızlar :92::92:
buluştummmmmmmmm ve harika geçtiiiiii
kendimi kasmadım yemeği rahatlılla yedim
sohbetler ettik güldükkkk çk güzel bir öğle yemeği geçirdim..
çok güzel olduğumu söyledi.yemek bile yiyemedi yüzüme bakmaktan
toklaşırken yanaklardan öptük elimi bırakmadı
oooooohadi bakalım hayırlısı canım
sen yine de hemen küt diye aşık olma, bırak o olsun, deli divane olsun senin için. Eğer sen aşık olursan mantıklı hareket edemezsin. Sen temkinli davran, gözlemle, Onu aşık et, koştur, divane et... sonra da keyfine bak canımamin canımm öle valla herşeyin hayırlısı ,umudumu kesmişken biranda oldu yani.
sen yine de hemen küt diye aşık olma, bırak o olsun, deli divane olsun senin için. Eğer sen aşık olursan mantıklı hareket edemezsin. Sen temkinli davran, gözlemle, Onu aşık et, koştur, divane et... sonra da keyfine bak canım
İnşallah çok güzel olur herşey
slmm kızlarrr
nasıl gidiyo bakalm
benm aşkm şuan tam arkamda uyuyoo
HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM ONU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?