Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydınlarrrrrr:78:
günaydın tatlımm
yok bu ilk olucak.ama şöle işyerine derken dışarda görüşücez tatlım..
hımm anladım canım şimdi oldu
Günaydııınnnnnn,
yine hava soğuk ulen delirecem :95:
günaydın duyguş evet yaaa bende delircem
bende iyiyimm çk şükürr bugün son günümm koca 4 gün tatillll yupşpiiii

ohh kızım ne ballısınız yaa biz resmi tatillerdede çalışıoz tam mesai hemde senin 3 günlük tatilin süresince ben full çalışıyor olucam :84: ama olsun bunada çok şükür bi işim var çalışıyorum en azından ( polyanna)

çok heyecanlandım zehram.5 ayın ardından yeni biriyle yüzyüze görüşmek ne bilim tuhaff ya
ayy anamm yaa ablamdada öleydi.snra onuda aldım yanıma.
ama olsun be güzel,m işsizlikten iyidir.insan evde oturuncada sıkılıyor emin ol..

yarın resmi tatil tamamda Cuma niye tatil burcumm:26:

valla bilmiyorum müdürler toplantılardı o günüde tatil etmişleer

aslında normal olanı odur kızlar..Şimdi Burcular cumarteside çalışmadıkları için iki tatil arasında tek gün kalıyorsa oda tatil edilir.. Resmi tatillere özen gösteren birçok firmada görüşür durumdur. Bizim firma resmi tatilleri tatilden saymıo

aynen öle canım.açıkcası biz hiç beklemiyorduk böyle birşeyi.gerçi ben izin alıcaktım zaten o gün için ders çalışmak için .buda benim için çk ii oldu...
çk firma var öle biliyorum canım..ama haksızlık yani.resmi tatilse tatili yapmalı..
şikayet etsene kuzum firmayı biz çalışıyoruz diye kkilit atıyorlar:)

kapalı bulular üzerime üzerime geliyor sankinim

allahın izmirindesin kızım kıskandırmana gerek yok saten çatlıyorum orta yerimden

Günaydın inciimmm
haydi hep birlikte delirelim

benim için ii oldu böylesi.fazla sıcağı sevmiyorum ben..
bilgeadamdan aradılar duygum dün.çağırdılar cumartesi gitcez annemle görüşmeye sen ne kadar ödemiştin hatırlıyor musun duygum?

günaydın tatlımm
[/B]

GÜNAYDIN incimmm

valla bilmiyorum müdürler toplantılardı o günüde tatil etmişleer

ohh ne güzelll ... bizde cmtesiler çalışmıyoruz ama yarın tatil olduğunu biliyorum ama Cuma için bişi denmedi dahaa

Alalalala biz cmtesi çalışmıyoruz hiç ama arada resmi tatil oldumu hiç öbür günde tatil dmeediler enteresan geldi:26:

kapalı bulular üzerime üzerime geliyor sankinim

allahın izmirindesin kızım kıskandırmana gerek yok saten çatlıyorum orta yerimden

Çağırıyoz gelmiyosun kızım ben napimmm

aynen bizde şaşırdık belkide ilk defa yapıyorlardır 2009 dan beri burdayım ilk defa böle bişey oldu yani..

hadee duygum yehjuuuu :122::118::111:lifkiasfiaslfsa böyle bişeymi delirmek
evet öyle bişey olması gerek incim
ne güzel deliriyorsun sen öyle
benim için ii oldu böylesi.fazla sıcağı sevmiyorum ben..
bilgeadamdan aradılar duygum dün.çağırdılar cumartesi gitcez annemle görüşmeye sen ne kadar ödemiştin hatırlıyor musun duygum?
bende tam yaz kızıyım yahu gözümün içine içine güneş girse sesim çıkmaz
Çağırıyoz gelmiyosun kızım ben napimmm
gelicez heralde bekle uleyn

anladım tatlım tavsiyem hemen linki silmen ceza falan alma sonra

aaaa öle mi ben hep link veriyorum hiçbişey olmuyordu ne kadar saçma ya

evet öyle bişey olması gerek incim
ne güzel deliriyorsun sen öyle

bende tam yaz kızıyım yahu gözümün içine içine güneş girse sesim çıkmaz

gelicez heralde bekle uleyn

temmuz ayında doğduğundan olsa gerek.genelde öleymiş hang ayda dünyaya gelirsen o mevsimi severmişsin
bende aralıkta doğmuşuşm kışı seviyorumm

ben güneşe baamıyorum gözlerimi ağrıtıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…