Merhabaaaalarrrrr
sanırım seninle tanışmadık
filiz ben nasılsınn
evet tanismadik cnm ben seda tanistigima cok memnum oldum, cok sukur iyiyim sen nasilsin?:87:
iyiym çalışıyorum ofisteyim işte:) deliriyorum hatta yarın herkese tatil eminim askerlere bile tatildirama ben çalışıyorum
oylemi canimvalla bilmiyorum ki ben yurtdisinda kaliyorum haha :86: ne tatili ki yarinn?
19 mayıs gençlik ve spor bayramı:) canım türkiyemde her resmi gün tatil ama işte bize değil:2::2::2:
AAAAAAAAA niyeeee sanaaa degil ki ozamannnnnnbizde burda resmi gunlerde valla herkese tatillll, senin icin uzuldum yaaa
valla canım ülkemde sorunlar bitmedikçe bizde dava dosyaları azalmadıkça ve bu azamayan dava dosyaları içinden çıkılmaz hal almadıkça bana tatil olmaz
adaletsizliğin içinde adaleti savunmaya çalışan, ama kendine adaleti sağlayamayan emekçi bir avukatım ben:)
Selam kızlarrrrrr...
Şafak 183
selam kızlar nasılsınızşafak 371
selam benimde 120:)
gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbettttttttt
selammm inşallah hemencecik geçer şafaklarr
aramızda 2 ay var canım eylulde bıtıcek sızın ne guzel :)
bızım kasımda bıtıyo bugunlerde cok varmıs gıbı gelmeye başladı.. 400lerdeyken cok umutsuzdum sankı yıne o gunlere dönuyo gıbıyım
amınnn ınsallahh senınde mehtaba az kalmıs
benim mehtap yok:) kısa dönem olduğu için geldi ve gitti bile
olsun geçer geçer..evet bende bugün öyle bir acaip oldum arada oluyo..tabi size saygım sonsuz benimki kısa dönem 460 günün yanında hiç birşey..işte kaıdn milletiyiz arada esiyo bize üzülüyoruz..o anlarda kahve içmeni öneririm:) ilginç ama iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?