Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

AAAAAAAAA niyeeee sanaaa degil ki ozamannnnnn bizde burda resmi gunlerde valla herkese tatillll, senin icin uzuldum yaaa

valla canım ülkemde sorunlar bitmedikçe bizde dava dosyaları azalmadıkça ve bu azamayan dava dosyaları içinden çıkılmaz hal almadıkça bana tatil olmaz

adaletsizliğin içinde adaleti savunmaya çalışan, ama kendine adaleti sağlayamayan emekçi bir avukatım ben:)

aaa oylemi canim ozaman ayni meslekde sayiliriz :) bende okuyorum hukuk universitesini seni cok iyi anliyorum ama yinede kendine zaman ayirmayi unutma...

selam benimde 120:)

gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbettttttttt

aramızda 2 ay var canım eylulde bıtıcek sızın ne guzel :)

bızım kasımda bıtıyo bugunlerde cok varmıs gıbı gelmeye başladı.. 400lerdeyken cok umutsuzdum sankı yıne o gunlere dönuyo gıbıyım

olsun geçer geçer..evet bende bugün öyle bir acaip oldum arada oluyo..tabi size saygım sonsuz benimki kısa dönem 460 günün yanında hiç birşey..işte kaıdn milletiyiz arada esiyo bize üzülüyoruz..o anlarda kahve içmeni öneririm:) ilginç ama iyi geliyo

benim mehtap yok:) kısa dönem olduğu için geldi ve gitti bile

cok sanslısın ne guzel Allah bırdaha ayrılık nasıp etmesın kavusanlara. ben bıde gurbetteyım cok zor cokk ben en ıyısı dedıgın gıbı bı kafe ıcıyım belkı ıyı gelır bana daguzel dıleklerım senınlee
sevgıler

ah canım ah valla çok sevındım ne guzel kısa dönem sizin 2 yıl daha okusaydı aşkım 460 gun askerlık yapmak zorunda kalmıycaktı

bütün gün adliyede dosya girişi yapmaktan ne çay içer oldum ne kahve bu sıralar =) Allahtan yoğunuzda hep işte rahat gecıyo zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…