Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arkadaşlar bu gün nişanlıma kavuştum allaha şükür...çok güzel bir duygu hala rüyada gibiyim bundan sonra allahın izniyle hep yanımda olacak hepinize desteğiniz için teşekür ederim darısı en kısa zamanda başınıza

GÖZUN AYDIN MELEK DARSI BIZLERIN BASINA

adliyede? ne iş yapıyordun acaba

hayırlı olsun yane kadar güzell allah bir daha ayrılık vermesin inşallah

bennn geldiimmmm kıssslarrrr merebaaaa herkezeee nasılsınızz bakalımm
şanslı masayı izledimdee koptummm bu neyaaa cok degısık ınsan kendını dusunuyooo hemenccikk :86: amaa benn dusunnmımm bencee yokksaa benımm askım hafıf asabıyettlıdırrr kanalıı kapatmak zorunda kalırlarrrr:90::90::90::90:

jüliiiiii kanka bak ne buldum şafaklarımıza bakarmısın

slm susu hoşgeldin cnm epey alışmıssındır artık aşkınla beraber olmaya

Öncelikle selam kızlar

bu topiğe ilk geldiğim de şafak 460 tı nerden nereyeeee geldim haala ben bile inanamıorum kızlar geçeceğini biteceğini bende herkes gibi sevdiğime kavuşacağımın hayalini bile edemiordum o kadar imkansız geliyordu ki bunlar bana

askerlik boyunca sevdiceğimle kah güldük kah ağladık ağlasak ta kırılsakta birbirimize birbirimizden 2 günden fazla uzak kalamadık ''AŞK'' galip geldi

şimdi yüreğim bir kuşun kalbi kadar heyecanlı pır pır atıyor aşkımın bundan sora hep sana aitim değişi yüreğimi ısıtıyor beklenen gün geldi artık susmak yok o masal günüm kapıda işte her an ben geldim diyebilir bnm masalım aşkım

yani diyeceğim o ki geçmez bitmez demeyin kızlar alın işte şekil a ben bitmez diodum ama bitti şafak falan kalmadı bnm için artık geçmez geçmez diyerek sadece kendimizi yıpratıoruz herkes bnm kadar şanslı da olamaz he askerlik süresi boyunca dertlerimi dinleyen bana akıl veren kimi zaman sabahlara kadar net başında kocasını bırakıp bnmle dertleşen cnm dostum arkadasım kardeşim MEG fıstığım sana yüzlerce kez binlerce kez teşekkür ediyorum inşallah bundan sorada hep böle dost kalırız

ve ve veeee tüm şafak dostlarım arkadaşlarım hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz bnm için yol arkadaslarım bnm sizi çok seviyorum beni unutmayın emiii

Julia__ kaçar

darısı bizim başımıza julia :)

banada hep gecmez gibi gelıyor umarım dediğin gibi olur da bıran evvel gecer gıder su askerlık başımızdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…