Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 306kızlar tartıştık ve o ayrıldı bni yanlız bıraktı

Son düzenleme:
üzülme canım uzak diye sinirler geriliyor ister istemez..sen yine alttan almaya bak hemen barışırsınız

ben allttan aldım halada alıorum cnmkızın biri buna olmadık msjlar atmış okudum hepsini sinirlerim boşaldı titredim resmen ya ve ben bunu anlattım benden ayrıldı ya bıktım diiyip ayrıldıhala şoktayım aklım almıo böle bişi

ah şu kızlar..

ama kız onun haberi olmadan atmıştır..ve kötü niyetli ilişkinizi kıskanan biridir..o şu an askerde eli kolu bağlı, okusanda (ki bende yapamam ) okuduğunu söyleme.. o senden ona destek olmanı bekliyordu muhtemelen, sen oaskerdeyken çevresinde dişi sinek bile yokken bir kız konusunu açman onu bunaltmıştır bir an ama böyle ayrıldık demekle ayrılınmaz...3.kişilere prim verme derim ben kızla herhangi bir ilişkisi yok ise zaten erkek arkadaşın seni sürekli arıosa bir tehlike yoktur..mesajları ne şekilde atmış bilmiyorum ama internet üzerindeyse ve sevgilinin şifresi sende varsa, onu sana vermişse zaten sen o erkekten korkma..boşuna kendini de onu da üzme..

Son düzenleme:

cnm erkek arkadaşımın msnsinden bi arkadaşlık sitesine kayt olunmuş öle böle bi yer deil kızlar flnla ilgili bi site burada adını veremiorum.bnde msnsini açmıştım mail gelmişti msjnız var die girdim kızın biri 6 7 tane aklımın alamayacğı msjlar yazmış hepsini nasıl okudum nasıl dayandım onada şaşıorum ztn ilişkiden vs bahsetmiş aynı yerdeyz ama ikimzde yabncısıyız buranın vs yazmış adresini tlfnunu herşeyni vermiş ve ben bunları okudum o an kendmi kaybtmişim olayın şokundaym o an bni aradı ister istemez konuşmam deişti cnm cicim demedim başta diemedim.ben sölemicektm ama sordu bnde bu siteye kayıtlmısın ordan veya tlfndan internete girebiliomusun die sordum başta yok dedi anlattm olayı ben yapmadım dedi tmm sorun yok ozmn dedim ama o hala üsteledi snrada ayrıldı.sbp bnm soğuk olmammış öle dedi

kızlar 19 mayıs nedeni ile askerim izinli idi görüştük bugün cam ile çok özlemişim ben onu 2 haftadır göremiyordumm
çok seviyorum ya ben diğer yarımı Allah sevenleri ayırmasın bir an önce de kavuştursun aminnnnn

hmm..ne denir ki..ah canım benim..

sanırım erkek arkadaşın konyadaydı, anladığım kadarıyla kızda konyadaymış..o kadar çok olasılık var ki..ayrılması üste çıkmak içinde olabilir, eğer imkanın varsa konyaya ziyarete git derim yüzünden tüm herşeyi anlarsın..ama üzülme

bu durmda benm ona ne demem gerekio aklım durdu artıkyardım edin kızlar barışmasına barışır eminim şuan sadece kızgın ama yalnız bırakmakta istemiorum ne bilim konuşup belki yükümü hafifletmek istiorum bilemiorum yan asker beklediğiniz için beni ençok siz anlarsınız oyüzden sizlere soruorum

hmm..ne denir ki..ah canım benim..

sanırım erkek arkadaşın konyadaydı, anladığım kadarıyla kızda konyadaymış..o kadar çok olasılık var ki..ayrılması üste çıkmak içinde olabilir, eğer imkanın varsa konyaya ziyarete git derim yüzünden tüm herşeyi anlarsın..ama üzülme..

cnm bna yapmadım dedi yapmadığına eminim yapamaz haberi olsa sölerdi öle dedi bna çnkü.bide bu 3 haftadr çıkmıo askeriyede hep yani bunada eminim hergn konuşuoduk çnkü ve o kızın ilk attığı msj bu ayın 12 si ilk msjnada cvp verilmiş kız ikinci msjında beni yanlış anlamanı istemem fln yazmıştı cnkü.ben bitek o ayrılmasına anlam veremedim işte oda ona inanmayıp başta soğuk davrandım dieymiş ama o an şoktaydım yani kendmde deildim

mujuum canım üzülme ama kızmakta haklısın da..
kızın yazdığı tel nolarını adreslerini silseydin keşke..
o sitedeki üyeleğini de kapatsaydın seninkinin..hatta msn ini de!
bence de atlayıp konyaya git..
suçlu olduğunu anlarsan orda,kes hesabını,acıma..
asker adama anlayış gösterin derim hep ama bu anlayışlık bişey değil bencede..
sen burda onu bekle özlemle..
o orda başka arayışlara girsin,çarşı izinlerini değerlendirsin
yok ööle dava!

askeriyelerde internet cafe tarzı yerler olabiliyor

tşk ederim cnm.üyeliğini msjları falan hep sildim okuyupta iyice kötü olmum die ha bide şu var üyeliğindeki sadce msn sevdiğimin dier özellikler hiç bi şekilde uymuo ona yani profili yaşı yeri tipi şekli falan hiç uymuo bitek msn ona ait mailler msn ye gelio işte.kafam çok karışık ya ne düşünceğimide bilmiorum.eğer böle bişi varsa ztn oda geç olmadan avucuma düşer kızlar bu sebepten konyaya gitmem ztn istesemde gidemem.ben yne alttan aldım ya bukdr sabırlı olduğumu bnde bilmiodum gerçekten

sen gene ajanlığı bırakma..
evet eline düşer eğer bişey varsa,bi haltlar ediyosa oralarda..
seni haketmiyosa salla gitsin,üzülme bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…