Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askeriyelerde internet cafe tarzı yerler olabiliyor

konyada asker bekleyen arkdşlara hiç denk gelmedim gelsem sorcam varmı acaba die ama bnmki bana burda internet cafe yok dedi olsaydı kendi ztn çarşıya çıktığnda cam cam die tutturuodu ordada derdi nie saklasınki onu sormuştum ben ztn cnm ta başlarda varmı cafesi fln die ama konyada yokmuş havacı bide bu

askeriyedekilerde cam olmuyo..
eğer varsa yani internet cafe..

:92: 19.05.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...87 mentol ...

...92 organiik ...

...95 minnaksultan...

...120 flzbkr ...

...121 Latilokum ...

...139 zeynelim ...

...182 busra3...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...206 sewwde...

...206 cagla22...

...206 mmeerraall...

...207 sevgilim_benim...

...207_kvsr_...

...208 umursuna...

...208 mesutugba...

...208 pembe_ojem...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...259 AskimAskerim...

...260 ebruliebus...

...261 bubabur...

...284 ftmgl06...

...284 fatsib...

...284 daisygirl...

...285 smsyh ...

...286 10_nefise_10...

...286 minnne...

...286 subat10...

...286 tuana_lalin...

...290 madambonus...

...290 merdiyet...

...295 diptisdiptis...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...314 miracletly...

...328 ecm...

...332 mujuum...

...333 parlayanyildizim...

...366 beggy_...

...367 deryaW...

...368 AYSIZGoKYuZu...

...370 cadikazani23...

...370 sultan90...

...383 yudum2602...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

offf ya gerçekten kahroluyorum böyle durumlarda..
asker bekleyen kızlar hiç bi şekilde haketmiyolar aldatılmayı,arkalarından entrika çevrilmesini..
çok zor bişeydir asker beklemek.. hem 460 gün..
büyük fedakarlıktır ve sadece sevgi varsa yapılır..
kıymet bilinsin..

sen gene ajanlığı bırakma..
evet eline düşer eğer bişey varsa,bi haltlar ediyosa oralarda..
seni haketmiyosa salla gitsin,üzülme bile..

cnm öle bişi varsa ztn tek ben emin olayım 5 yıl dinlemem biter oda bilio ihanet taşımayacağımı öle bişi varsa ztn üzülmem ndn üzüleymki yapan insan kendne yapar ben 5 yıl sadık kalmışım okdr acıya üzüntye rağmen kmseye bakmamışım oda yaparsa gülerim kendi kaybeder işte.düşündüğüm tek şey şuan onun ayrılması buna anlam veremiorum işte:26:

sen seninkine güveniyosan,olay bitmiştir canımm..
aradığı zaman detaylı olarak anlatmasını sağla o karışıklığı..

kuzum kıymet bilmeyi bi yana bırak normal insan gibi davransalar onada razıyım ben 78 gün bekleidm izne gelcek diye öldüm öldüm dirildim geçen hafta c.tesi gitti ve hala aramadıhiç bi şekilde ulaamıyrm bende inat ettim aramıyorum oda aramıyo bunu hakedicek ne yaptım insanlıktan başka bilmiyorum ama evet kızlar hala aramadı 1 hafta oldu!!

anladım..işte orada o hiç birşey yapmaz birde askerlik stresi senden ilgi beklerken sen tavır yapınca kızmış..sen yanına gidemez misin sürpriz yapsan

arayınca elbette sana anlatacaktır sen kötü şeyler düşünmemeyi dene yinede..

mujum benim ki acemiliğini konyada yapmıştı hangi birlikte senin ki ?

bnde şuan sadece beklemedeyim bakalım nolcak kızgnlığı geçsin arar ama nezmn geçer o meçhul ya ndn bu erkekler o durumda ben napardım die düşünmezkii

anladım..işte orada o hiç birşey yapmaz birde askerlik stresi senden ilgi beklerken sen tavır yapınca kızmış..sen yanına gidemez misin sürpriz yapsan

gidememki tatlım gidebilme gbi bi durumum yok yani.gönlnü almaya uğaraşcam napim ama biraz sessiz durayım kızgınlğı geçsin snra bakarız bi çaresine artk

mujuum hem konyada asker bekleyene denk gelmedim diosun hemmde cevap vermiosun görmedin galiba cevabımı hangi birliktee senin ki ?

3.ana jet üssü komutanlığında cnm havacı yani

hmm benimki hava savunmadaydı canım kusura bakma yardımcı olamadım yanlız benim anlamadığım şey sevgilin senden neden ayrıldı son zamanlarda canı falanmı sıkkındı acaba bu olayda üstüne gelmiş olabilir mi ?

ewt cnm son 3 gün canıda sıkkındı.ben o msjları okurkende tam üstüne aradı ben şoktaydım o gülüm die ses verdi bnde soguk olunca kızmş

ewt cnm son 3 gün canıda sıkkındı.ben o msjları okurkende tam üstüne aradı ben şoktaydım o gülüm die ses verdi bnde soguk olunca kızmş

anladım tatlım siniri geçince mutlaka arar herşey yoluna girer inşallah bence o da pişman olmuştur zaten bir anlık sinirle söylenen birşeydir

anladım tatlım siniri geçince mutlaka arar herşey yoluna girer inşallah bence o da pişman olmuştur zaten bir anlık sinirle söylenen birşeydir

o sinirden sölemiştir barışacağımızı hissedebiliorum ama bi siniri geçsinde inş olur.tşk ederim canlarım çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…