askeriyelerde internet cafe tarzı yerler olabiliyor
konyada asker bekleyen arkdşlara hiç denk gelmedim gelsem sorcam varmı acaba die ama bnmki bana burda internet cafe yok dedi olsaydı kendi ztn çarşıya çıktığnda cam cam die tutturuodu ordada derdi nie saklasınki onu sormuştum ben ztn cnm ta başlarda varmı cafesi fln die ama konyada yokmuş havacı bide bu
sen gene ajanlığı bırakma..
evet eline düşer eğer bişey varsa,bi haltlar ediyosa oralarda..
seni haketmiyosa salla gitsin,üzülme bile..
konyada asker bekleyen arkdşlara hiç denk gelmedim gelsem sorcam varmı acaba die ama bnmki bana burda internet cafe yok dedi olsaydı kendi ztn çarşıya çıktığnda cam cam die tutturuodu ordada derdi nie saklasınki onu sormuştum ben ztn cnm ta başlarda varmı cafesi fln die ama konyada yokmuş havacı bide bu
offf ya gerçekten kahroluyorum böyle durumlarda..
asker bekleyen kızlar hiç bi şekilde haketmiyolar aldatılmayı,arkalarından entrika çevrilmesini..
çok zor bişeydir asker beklemek.. hem 460 gün..
büyük fedakarlıktır ve sadece sevgi varsa yapılır..
kıymet bilinsin..
cnm bna yapmadım dedi yapmadığına eminim yapamaz haberi olsa sölerdi öle dedi bna çnkü.bide bu 3 haftadr çıkmıo askeriyede hep yani bunada eminim hergn konuşuoduk çnkü ve o kızın ilk attığı msj bu ayın 12 si ilk msjnada cvp verilmiş kız ikinci msjında beni yanlış anlamanı istemem fln yazmıştı cnkü.ben bitek o ayrılmasına anlam veremedim işte oda ona inanmayıp başta soğuk davrandım dieymiş ama o an şoktaydım yani kendmde deildim
kuzum kıymet bilmeyi bi yana bırak normal insan gibi davransalar onada razıyım ben 78 gün bekleidm izne gelcek diye öldüm öldüm dirildim geçen hafta c.tesi gitti ve hala aramadıhiç bi şekilde ulaamıyrm bende inat ettim aramıyorum oda aramıyo bunu hakedicek ne yaptım insanlıktan başka bilmiyorum ama evet kızlar hala aramadı 1 hafta oldu!!
cnm öle bişi varsa ztn tek ben emin olayım 5 yıl dinlemem biter oda bilio ihanet taşımayacağımı öle bişi varsa ztn üzülmem ndn üzüleymki yapan insan kendne yapar ben 5 yıl sadık kalmışım okdr acıya üzüntye rağmen kmseye bakmamışım oda yaparsa gülerim kendi kaybeder işte.düşündüğüm tek şey şuan onun ayrılması buna anlam veremiorum işte:26:
arayınca elbette sana anlatacaktır sen kötü şeyler düşünmemeyi dene yinede..
anladım..işte orada o hiç birşey yapmaz birde askerlik stresi senden ilgi beklerken sen tavır yapınca kızmış..sen yanına gidemez misin sürpriz yapsan
mujum benim ki acemiliğini konyada yapmıştı hangi birlikte senin ki ?
3.ana jet üssü komutanlığında cnm havacı yani
hmm benimki hava savunmadaydı canım kusura bakma yardımcı olamadım yanlız benim anlamadığım şey sevgilin senden neden ayrıldı son zamanlarda canı falanmı sıkkındı acaba bu olayda üstüne gelmiş olabilir mi ?
ewt cnm son 3 gün canıda sıkkındı.ben o msjları okurkende tam üstüne aradı ben şoktaydım o gülüm die ses verdi bnde soguk olunca kızmş
anladım tatlım siniri geçince mutlaka arar herşey yoluna girer inşallah bence o da pişman olmuştur zaten bir anlık sinirle söylenen birşeydir
şafak mafak yok kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?