Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaaa kızlarrr nolurrr bana akıll veriin askerimle 1 bucuk yıldır beraberizz ama bu sıralar sorunluyuz hergün rahat konusup mesajlasma imkanımız var konusuoruzda aama sorun su ki cinsellik benle bu konuda konusmak istiyo ama ben konusamıyorum istemiyorum bu sebeble cok sorunluyuz askere gelene kadar boyle bisey yoktu ne yapcam bilemiyorum

tatlım daha öncede duydum başkalarından askerden nedense bu tarz konuları açıyolarmış kaç yaşındasınız ?

anladım canımm burdayken açmıyodu demişsin sana duyduğu özlemin getirdiği bişey bu sanırım ama şunu söyleyim sakın istemediğin bişeyi yapma konuşmak istemiyosan bu konuda taviz verme o üzülmesin falan diye

kısss hatunlaarrr ben geldımmm ayooll kissmee yokmuuu bakımmm izinliyimm ewdeyımm dedımm rahat konusurukk dıdımmm bu seferdee kısslarrr kaççmişş ohh daha yenı geldımm eve cıktımm sabah 11de saclarımıı kestırdım bıdee boyaattımmm ustune fondee cektırdımm suslendıımm bırazzcıkınn bıdee cıcılerr aldımm kendımee tabii sonaa bizimmkii bayaa patladıı baana bende telı kappatım suratına ii olduu

kuzum neler aldın bakıyım bugünü bakım günü ilan etmişssin bakıyorum

ay ay iyi yapmışsınnnnnnn ne renge boyattın merak ettim vallaaaaaa

şkercim inanmıyorum bu liste hepsi depüğü yedimi yaa ne güzel
sıra sendee

organikimm ne güzel süpersin bende bu sıralar saclarımı azıcıkta olsa kestırmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum saçlarım belımde hala korkuyorum kısalıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…