selammm kızlarrr gelmeyelii bya oldu topice yeni arkdaslar gelmis mujumm galiba askerinle kavgalısın
ewt cnm öle.hoşgeldin
ne bitmezz geçmez günmüş bu yaaa:84:
nieki cnm bekledigin biseymi var bırak bitmesin
olurmu öyle sey canım ya bitsin bir an önce
askerimsiz geçirdiğim her gün bitsin çabucak beklediğim tek şey o
canım neyi anlatıcak allah aşkına bir haftadır aramamanın nasıl bir savunması olabilirki!
ne oldu canım neden kavgalısınızz ?hıımmm anlıorum canım seni biz kavgalı oldugumuz icin bitmemesinden yanayımdaa
yaaa kızlarrr nolurrr bana akıll veriin askerimle 1 bucuk yıldır beraberizz ama bu sıralar sorunluyuz hergün rahat konusup mesajlasma imkanımız var konusuoruzda aama sorun su ki cinsellik benle bu konuda konusmak istiyo ama ben konusamıyorum istemiyorum bu sebeble cok sorunluyuz askere gelene kadar boyle bisey yoktu ne yapcam bilemiyorum
tatlım daha öncede duydum başkalarından askerden nedense bu tarz konuları açıyolarmış kaç yaşındasınız ?
anladım canımm burdayken açmıyodu demişsin sana duyduğu özlemin getirdiği bişey bu sanırım ama şunu söyleyim sakın istemediğin bişeyi yapma konuşmak istemiyosan bu konuda taviz verme o üzülmesin falan diye
yokk canıımm vermiyorum zatenn vermem de
kısss hatunlaarrr ben geldımmm ayoollkissmee yokmuuu bakımmm izinliyimm ewdeyımm dedımm rahat konusurukk dıdımmm bu seferdee kısslarrr kaççmişş ohh daha yenı geldımm eve cıktımm sabah 11de saclarımıı kestırdım bıdee boyaattımmm ustune fondee cektırdımm suslendıımm bırazzcıkınn bıdee cıcılerr aldımm kendımee tabii sonaa bizimmkii bayaa patladıı baana bende telı kappatım suratına ii olduu
kısss hatunlaarrr ben geldımmm ayoollkissmee yokmuuu bakımmm izinliyimm ewdeyımm dedımm rahat konusurukk dıdımmm bu seferdee kısslarrr kaççmişş ohh daha yenı geldımm eve cıktımm sabah 11de saclarımıı kestırdım bıdee boyaattımmm ustune fondee cektırdımm suslendıımm bırazzcıkınn bıdee cıcılerr aldımm kendımee tabii sonaa bizimmkii bayaa patladıı baana bende telı kappatım suratına ii olduu
şkercim inanmıyorum bu liste hepsi depüğü yedimi yaa ne güzelPOPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:... ChoqSeqeR = 69 bayburt :123:
-----------
-----
:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler kızlarrrr hadi bekliyorum arkamdan gelinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?