Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak atarsa 137
buarada julia sana neler yazmıstım ama sen gormemıssııın
:88::88::88::105::105::105::105:

biraz önce canımın sesını duydum allaha cok sukur sesı cok ıyı gelıyordu.
370 gunumuz kaldı guzel gunler ne kadar uzaktaysa bı okadarda yakın.
bosuna beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır demıyorlar

valla öyle:) ne güzel az sonra benim telefonda çalar saati gelio:):):) tabi birde sabreden dervişler olarak muradımıza ereceğiz inşallahhhh

pazartesı gunu burada olacak arkadaslar,darısı özleyen özlenen herkesın basına dıyorum,zaman uzunda olsa kısada olsa bır sekılde gecıyor hıc karamsarlıga kapılmayın.hepınızı opuyorum.

evet o konuda şanslıyım doğru yani 460 günler varken benimki biraz şımarıklık oluyor ama işte kısasıda uzunuda zor

öyle öyle ama seven ıcın bır gun bıle beklemek zor gelebılıyor sonucta senın uzaganda ne mutlu sana kı kısa dönem askerlık yapıyor. böylece evlenmenız ıcınde 15 ay beklememıs olursunuz

öyle öyle ama seven ıcın bır gun bıle beklemek zor gelebılıyor sonucta senın uzaganda ne mutlu sana kı kısa dönem askerlık yapıyor. böylece evlenmenız ıcınde 15 ay beklememıs olursunuz

geldiğinde evlenmeyeceğiz:) hemen evlenip , evlilikte sıkıntı çekmek istemiyoruz planlarımız var birlikte yapacağımız işte birikim vs..temelli olsun istiyoruz kısmetse mayısta nişan seneye eylül evlilik:) sizin ne zaman kısmetse

Son düzenleme:
buraya geleli 2 tane kısa dönem gönderdim gitme sırası bana geldi artık oh beee

aslında cok mantıklı fılız planlı gıdersenız herseyınız gönlunuze göre olur hemde her ıstedıgınızı alırsınız. ben norvecte yasıyorum ınsallah allahtan bı manı cıkmassa önumzdekı ay gelecez turkıyeye nısanımızda temmuzda olacak dugunde seneye temmuzda olur buyukbır ıhtımal (ramazandan önce) ınsallah bı akslık cıkmaz. allahım tum sevenlerın kalbıne göre verır ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…