günaydın canım, walla hepimize geçmiş olsun, edirnede misin sen cnm?Günaydın kızlar geçmiş olsun herkese..Edirneye kadar sallandık
günaydın duygucum, inşallah dediğin gibi son olur, Allah daha büyük felaketlerden korusun:26:Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun herkese, son olur inşallah
günaydın canım, amin inşallah, korkutucu gerçektengünaydın duygucum, inşallah dediğin gibi son olur, Allah daha büyük felaketlerden korusun:26:
hayırdır canım uzulme yanasib değilmiş tezkere mutluluğunu seninle birlikte yaşamak...
Oysa hayaller vardı.
tezkere günümüzü birlikte yaşayıp, bu mutluluğumuzu paylaşıcaktık...
yolun açık olsun...
artık her şey için çok geç.
Selam hoşgeldin,nasib değilmiş tezkere mutluluğunu seninle birlikte yaşamak...
Oysa hayaller vardı.
tezkere günümüzü birlikte yaşayıp, bu mutluluğumuzu paylaşıcaktık...
yolun açık olsun...
artık her şey için çok geç.
Selam hoşgeldin,
biara ayrıldık demiştin, birdaha hiç karşılaşmadık. Anlaşılan hala barışmadınız ve o teskeresini aldı.
Askerlik psikolojisi altında olmadan konuşursanız belki birşeyler değişir, tabi konu hakkında fikrim olmadan yorum yaptım ama, kusura bakma. Sadece kendimi senin yerine koyup üzüldüğüm için yazmak istedim.
Herşeyin hayırlısını versin Allah...
hayırdır canım uzulme ya
hayırlısı canım yaa, her şerde bir hayır varmış derler...Amin hayırlısı canım cok sağol.. 42 gün oldu görüşmedik hiç...
bugün gitti bu sehirden.. bitti askerliği...
gözün aydın cnmkızlar şükürler olsun ben kavuştum darısıda sizlere inş mutiş birşey 6 aydan sonra aşkının gelmesi inş herşey dahada iyi olur
aynen hemşom, çok korktum ben de. Etkisinden kurtulamadım, bütün gece ayy yine sallanıyoruz deyip durdum. Aslında korkum ölüm fln değil... Ben de bugünlerde aşırı derecede sevdiklerini kaybetme korkusu var.. Hatta bu biraz hastalık derecesine geldi. Dün geceki paniğim korkum da o yüzdendi yine...kızlar hepimize çok geçmiş olsun son olsun inşallah
valla olduğum yerde kalakaldım çok şiddetli bi şekilde hissedildi
tam geçiyor derken vitrinde ki tabaklar şangır şangır devrildi ozman ii ce korktuk panikledik
dışarda biraz o ilk korkuyu attık ama uykudan hiç bşi anlamadım Allah hepimizi korusun
Selam hoşgeldin sibelcimgünaydın kızlar.. Merhaba
iyiyim cnm sen nasılsın?hosbulduk cnm naber
hayırlı teskereler şekerim, askerin nerede?uff ama ben çok özledim ya bebişimi askerimi şafak 259
yavyuuum canım tertibim, hoşgeldin senherkeze selam hayırlı cumalar cadı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?