Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasib değilmiş tezkere mutluluğunu seninle birlikte yaşamak...

Oysa hayaller vardı.

tezkere günümüzü birlikte yaşayıp, bu mutluluğumuzu paylaşıcaktık...

yolun açık olsun...

artık her şey için çok geç.

Selam hoşgeldin,
biara ayrıldık demiştin, birdaha hiç karşılaşmadık. Anlaşılan hala barışmadınız ve o teskeresini aldı.
Askerlik psikolojisi altında olmadan konuşursanız belki birşeyler değişir, tabi konu hakkında fikrim olmadan yorum yaptım ama, kusura bakma. Sadece kendimi senin yerine koyup üzüldüğüm için yazmak istedim.
Herşeyin hayırlısını versin Allah...

Amin hayırlısı canım cok sağol.. 42 gün oldu görüşmedik hiç...

bugün gitti bu sehirden.. bitti askerliği...

kızlar şükürler olsun ben kavuştum darısıda sizlere inş mutiş birşey 6 aydan sonra aşkının gelmesi inş herşey dahada iyi olur

Amin hayırlısı canım cok sağol.. 42 gün oldu görüşmedik hiç...

bugün gitti bu sehirden.. bitti askerliği...
hayırlısı canım yaa, her şerde bir hayır varmış derler...

kızlar şükürler olsun ben kavuştum darısıda sizlere inş mutiş birşey 6 aydan sonra aşkının gelmesi inş herşey dahada iyi olur
gözün aydın cnm

Son düzenleme:
kızlar hepimize çok geçmiş olsun son olsun inşallah
valla olduğum yerde kalakaldım çok şiddetli bi şekilde hissedildi
tam geçiyor derken vitrinde ki tabaklar şangır şangır devrildi ozman ii ce korktuk panikledik
dışarda biraz o ilk korkuyu attık ama uykudan hiç bşi anlamadım Allah hepimizi korusun

aynen hemşom, çok korktum ben de. Etkisinden kurtulamadım, bütün gece ayy yine sallanıyoruz deyip durdum. Aslında korkum ölüm fln değil... Ben de bugünlerde aşırı derecede sevdiklerini kaybetme korkusu var.. Hatta bu biraz hastalık derecesine geldi. Dün geceki paniğim korkum da o yüzdendi yine...
Allah'ım beterinden korusun, sevdiklerimizi bizden ayırmasın...

günaydın kızlar.. Merhaba
Selam hoşgeldin sibelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…