Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim tatlım, aynı işte, sen nasılsın? Nası geçio günler? Var mı havadis

yok bu ara bişey canım bikaç az pürüz okadar aşkım aramıo pek zaten ben hastayım biraz ondan başka sorun yok işte sizin nasıl gidio bişey yoktur inş.:26:

yok bu ara bişey canım bikaç az pürüz okadar aşkım aramıo pek zaten ben hastayım biraz ondan başka sorun yok işte sizin nasıl gidio bişey yoktur inş.:26:
olur o kadar pürüzler, hallolur Nasıl alışabilmiş mi yeni yerine? yanında tlf var mı?
Bizde de problem yok bakalım şu ara maşallah, olmaz da inşallah. Zaten izindeyken yaşadıklarımız yeter
Hayırdır canım yaa, neyin var geçmiş olsun? Haberim olmadı hasta olduğundan

y
yanında tel yok canım rahatınıda bilmiorum sormuorumaçıkçası boşverdim valla nasıl yapıosa yapsın gelsin hep hasta oluorum olan bana oluo o yüzden böyle olması gerek idrar yollarımda iltihap varmış canım baya yüklü ilaçlar fln alıorum acile fln gittik geçen gün
şafakkkkkkkkkkkkkkk 119
hoşgeldin canım
merhaba kızlarr hepimize geçmiş olsun nasıl sallandık öyle ya
valla iyi sallandık hee ben her zmanki gibi bu olayıda komediye çevirdim ama hoşgeldinb uarada

sabahdan beri bunu dinliyorum

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim
Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor
Bırak bizi kendi halimize
Aşka borçlu kalmayalım

Ayrılığın esiri olmak yerine
Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım
Benim senden başka kimim var ki
Yalancı rüyalara kanmayalım

Ecel kapıyı çalmak zorunda kaldığında
Bana son sözün ne diye merak ediyorum
Hayatın gerçekleriyle karşılaştığında
Cennetin kapılarında bekliyorum

Sen beni gülümseten bir meleksin
Hayat bağlı kalmama tek sebepsin

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim!!

kim söylüyoki sözleri çıkaramadım merak ettim bende dinliyim :26::26:

kim söylüyoki sözleri çıkaramadım merak ettim bende dinliyim :26::26:

canım kutsi söylüyor melek şarkının adı

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim
Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor
Bırak bizi kendi halimize
Aşka borçlu kalmayalım

Ayrılığın esiri olmak yerine
Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım
Benim senden başka kimim var ki
Yalancı rüyalara kanmayalım

Ecel kapıyı çalmak zorunda kaldığında
Bana son sözün ne diye merak ediyorum
Hayatın gerçekleriyle karşılaştığında
Cennetin kapılarında bekliyorum

Sen beni gülümseten bir meleksin
Hayat bağlı kalmama tek sebepsin

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim!!

[video=youtube;SXbTFKpud58]http://www.youtube.com/watch?v=SXbTFKpud58[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarr hepimize geçmiş olsun nasıl sallandık öyle ya
selam canım hoşgeldin, gerçekten çok fena sallandıkkk:18:

ayy kıyamam, çok geçmiş olsun tertom
öyle aslında, olan bekleyene oluo, nası yapıosa yapsın gelsin, boşver o zaman ben de sormadım farzet

hoşbulduk canım naptın bakıyıımm
bu şarkıya bayılıyorummm

öyle aslında, olan bekleyene oluo, nası yapıosa yapsın gelsin, boşver o zaman ben de sormadım farzet

hoşbulduk canım nasılsınn askerin nasıl alışabilmiş gittiği yere

hatırladım canım şimdi dinliorum gerçekten çok güzel şarkı

aynen yapsın gelsin giderken bile eski ben yoktu ağlamadım hiç halada öyle taş kalpli oldum galiba

hoşbulduk canım nasılsınn askerin nasıl alışabilmiş gittiği yere
iyiyim tatlım, alışmaya çalışıyor işte, bugün tam 1 hafta oldu gideli:85: ama çok uzun geldi inan ki...
izmir'i çok arıyoruz şimdi, keşke hep orda kalsaymış o kadar ki sesine bile hasretim artık, tlflar hep arızalanıyor, konuşamıyoruz, konuşunca da sesi çok derinden ve cızırtılı geliyor, nefret ediyorum kırklarelinden,

hoşbulduk canım naptın bakıyıımm

bu şarkıya bayılıyorummm

uykuya dalmak üzereydim baktım sallanıoz anlamadım deprem olduğunu gözümü açtım başım dönüo sandım yok baktım başım dönmüo bizim deprem çanı var oda çalıo başladım bağarmaya baba yeter ya yatağımı nie sallıon sen die ben sallamıom dio adam ben hala bağrıom neyse anladım deprem oluo dışarı çıkarken apartmanda herkezin ziline basıom çıkın dışarı die 5. kat komsuda camdan bağrıo sen çık yukarı dizi izlioz diye bende dedim in başımıza düşcen die inmedi die 5. kata taş atmaya kalktım oda diğre komşunun camına vurdu mahalleyi ayağa kaldırdım arkadaşlarla telde komedi yapıodum manyadım gece gece

ayy bu tel sorunu aşkımın ordada var sanırım gerçi 1 haftadır 2 kez aradı aman aramasında ben böle iyiym kafam rahatladı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…