nolsun tatlım iyiym sen nasılsınn bir günü daha bitirdik:) ama sanki yaz gelince günler pek bir geçmez oldu gibi
iyiyim canım aynıı işte,valla çok çokk haklısın hava geç kararıyor ya bitmek bilmiyor gün
evet öyle oluyor ama bence geçiyor bu ara koşuşturma içindeyim okulda olunca zaman geçiyor
bendde gidiyorum okula hergün ama bana geçmiyor zaman ya :86:evet öyle oluyor ama bence geçiyor bu ara koşuşturma içindeyim okulda olunca zaman geçiyor
evet ya bir süre şafak saymıycam ben sayınca geçmio sankii üzülüyorum sonraa
bendde gidiyorum okula hergün ama bana geçmiyor zaman ya :86:
ben saymamayı beceremiyorum canım ya illa ki geliyo aklımaya buarada dünkü konuyu biliosun ya sen ondan soruyorum aradığında kızdığımı bellimi ediyim yoksa hiçbişey yokmuş gibimi davranıyım dünden beri aramadı da :44:
gewçiyor diyip avutuyorum kendimi iştee. bizimde aramız kötü 3 gündür sesini duyamıyorum aramadı beni(
yakında bende aranıza katılıcam kızlar yaa bunalımdamıyım neyim çok kötüyüm ben yaa
bendde gidiyorum okula hergün ama bana geçmiyor zaman ya :86:
ben saymamayı beceremiyorum canım ya illa ki geliyo aklımaya buarada dünkü konuyu biliosun ya sen ondan soruyorum aradığında kızdığımı bellimi ediyim yoksa hiçbişey yokmuş gibimi davranıyım dünden beri aramadı da :44:
gewçiyor diyip avutuyorum kendimi iştee. bizimde aramız kötü 3 gündür sesini duyamıyorum aramadı beni(
selam kızlar noldu ya herkesler bunalımlara girmiş ferah tutun kendinizi merak etmeyim 1 gün gelecek 1 gün kalacak işte o günü düşünün tüm bu yaşadığınız zorlukları unutup birbirinize sımsıkı sarılacaksınız süper olacak herşey
yakında bende aranıza katılıcam kızlar yaa bunalımdamıyım neyim çok kötüyüm ben yaa
Size ne oldu canımm
ne zaman göndericeksin canım askere
cnaım kusura bakma erim aradıda ondan geç gördüm sen hiç birşey yokmuş gibi davran bence canım
bu ay gitmesi gerekiyor ama sanırım temmuzda gidicek bende bilmiyorum gönül isterdiki 20 yasında gitsin ama o 24 yasında
selam kızlar noldu ya herkesler bunalımlara girmiş ferah tutun kendinizi merak etmeyim 1 gün gelecek 1 gün kalacak işte o günü düşünün tüm bu yaşadığınız zorlukları unutup birbirinize sımsıkı sarılacaksınız süper olacak herşey
önemli değil tatlım tahmin ettim bişey yokmuş ggibi davranırsam daha çok tepeme çıkmaz inşallah
nasıl yani tecil bozdurdunuzmu canım ? Benimkide 24 yaşında yapıcak bişey yok
çıkmaz çıkmaz kız askerde ne yapabilir çocuk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?