offf ne biliyim ya ben şimdi hep susuyorum ya nasıl olsa bişey demiyo diye daha çok abartmasın bu tripleri :86:
offf ne biliyim ya ben şimdi hep susuyorum ya nasıl olsa bişey demiyo diye daha çok abartmasın bu tripleri :86:
önemli değil tatlım tahmin ettim bişey yokmuş ggibi davranırsam daha çok tepeme çıkmaz inşallah
nasıl yani tecil bozdurdunuzmu canım ? Benimkide 24 yaşında yapıcak bişey yok
askerlik çıktı erzincana..ama temmuzda gitmek istiyor 2 ay para biriktireyim diye
olsun kızlar benimki 26 yaşında
askerlik yaptığı yerde 30 - 40 yaşında adamlar bile varmış
Biz benim gözlük almamdan dolayı tartıştık gözlükle milletin ilgisini çekecekmişim laf atarlarmış aklı kalıyomuş agzına geleni saydı bana bende telefonu suratına kapattım kaptış o kapatış 3 gündür aramıyor ne yapsam bilemiyorum((
ben onu anlamadım gitmesi gerekirken nasıl temmuzda gidebiliyo varmı öyle birşey
olsun kızlar benimki 26 yaşında
askerlik yaptığı yerde 30 - 40 yaşında adamlar bile varmış
tatlım yanına gitsene yaa sürpriz ve moral olur
teslim olma tarihi vermedilermi canım nasıl uzatıcak süreyi anlamadım :44:askerlik çıktı erzincana..ama temmuzda gitmek istiyor 2 ay para biriktireyim diye
Biz benim gözlük almamdan dolayı tartıştık gözlükle milletin ilgisini çekecekmişim laf atarlarmış aklı kalıyomuş agzına geleni saydı bana bende telefonu suratına kapattım kaptış o kapatış 3 gündür aramıyor ne yapsam bilemiyorum((
işte yok ama napıcan
huh askerin biraz abartmış ama diyorum ya işte orada ne yaptığını bilmyior diye ama arar canım merak etme
abartmış demi suç bende degil yani o gün bide çarşıda baya gezdim diye yüzbaşının habercisi bu ara canını yüzbaşı çok sıkmış bunalmış orda hıncını benden çıkartıyor işte ne yapsam bilemiyorum
tatlım uyar sen sevgilini..
o zaman asker kaçağı sayılıyor bakaya kalmış oluyor..
her gün için askerlikte yargılanıp ceza alıyor mesela 15 gün için 500 tl falan ödemen gerekio ödemeyince tsk normal yerel mahkemede dava açıo ve hapis cezası çıkıyo dikkatli olun
tatlım sen yine birşey olmamış gibi davran sabır canım
evet ben diyemedim ama anladın sen sağol canım
öylemi oluyo ben bilmiyodum sölim hemen
ama ne farkedicekki gidince de parasız kalıcak
anne baba destek cıkmıyo
askım kendısı
ben destk cıkarım ama nerye kadar
içi rahat etmiyo
aynen açmışlar kucaklarını gel yavrum diyolar zaten yaa :))) bana bide diyor asker görürsen kaç uzak dur diye kopuyorum o hallerineD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?