Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun kızlar benimki 26 yaşında

askerlik yaptığı yerde 30 - 40 yaşında adamlar bile varmış

önemli değil tatlım tahmin ettim bişey yokmuş ggibi davranırsam daha çok tepeme çıkmaz inşallah

nasıl yani tecil bozdurdunuzmu canım ? Benimkide 24 yaşında yapıcak bişey yok

askerlik çıktı erzincana..ama temmuzda gitmek istiyor 2 ay para biriktireyim diye

Biz benim gözlük almamdan dolayı tartıştık gözlükle milletin ilgisini çekecekmişim laf atarlarmış aklı kalıyomuş agzına geleni saydı bana bende telefonu suratına kapattım kaptış o kapatış 3 gündür aramıyor ne yapsam bilemiyorum ((

huh askerin biraz abartmış ama diyorum ya işte orada ne yaptığını bilmyior diye ama arar canım merak etme

olsun kızlar benimki 26 yaşında

askerlik yaptığı yerde 30 - 40 yaşında adamlar bile varmış

yaş sorun değil bencede 20 yaşında okuyo oluyolar sonuçta

tatlım yanına gitsene yaa sürpriz ve moral olur

kız aşkolsun bir kere anlamıyomuyum ben 3263 kere yazmışsın :76: Neyse şaka bir yana ben süpriz yapıp gidiyimde oda beni kargolayıp eve göndersin

askerlik çıktı erzincana..ama temmuzda gitmek istiyor 2 ay para biriktireyim diye
teslim olma tarihi vermedilermi canım nasıl uzatıcak süreyi anlamadım :44:

ayyy hepsi şaşırmış bunların hepsi bütün erkeklerde bizi bekliyodu sanki

işte yok ama napıcan

tatlım uyar sen sevgilini..
o zaman asker kaçağı sayılıyor bakaya kalmış oluyor..
her gün için askerlikte yargılanıp ceza alıyor mesela 15 gün için 500 tl falan ödemen gerekio ödemeyince tsk normal yerel mahkemede dava açıo ve hapis cezası çıkıyo dikkatli olun

huh askerin biraz abartmış ama diyorum ya işte orada ne yaptığını bilmyior diye ama arar canım merak etme

abartmış demi suç bende degil yani o gün bide çarşıda baya gezdim diye yüzbaşının habercisi bu ara canını yüzbaşı çok sıkmış bunalmış orda hıncını benden çıkartıyor işte ne yapsam bilemiyorum

tatlım sen yine birşey olmamış gibi davran sabır canım

ayyy hepsi şaşırmış bunların hepsi bütün erkeklerde bizi bekliyodu sanki [/QUOTE]

aynen açmışlar kucaklarını gel yavrum diyolar zaten yaa :))) bana bide diyor asker görürsen kaç uzak dur diye kopuyorum o hallerine D

evet ben diyemedim ama anladın sen sağol canım
öylemi oluyo ben bilmiyodum sölim hemen
ama ne farkedicekki gidince de parasız kalıcak
anne baba destek cıkmıyo
askım kendısı
ben destk cıkarım ama nerye kadar
içi rahat etmiyo

tatlım ben avukatım para cezası milyarları bulur ve hapiste çıkar sen uyar onu

aynen açmışlar kucaklarını gel yavrum diyolar zaten yaa :))) bana bide diyor asker görürsen kaç uzak dur diye kopuyorum o hallerine D

of nasıl bir psikolojideler anlamıyorum ya valla hem komik oluyo hemde sinir bozucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…