Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayneeeeeeeeeeeeeeeen bende cok kıskanıyoruum ama elımde deıl :26::26::26:

kayınvalidemle aramız çok iyidir allah nazarlardan saklasın, oğlundan çok beni tutar
Ama dün farkettim ki içten içe ben onu kıskanıyormuşum:44: Dün gittiği yeri haber vermek için aradı, annenlere haber verdin mi dedim, verdim dedi. Buraya kadar sorun yok. Bunu evdekilere söyledim, aaa önce annesine haber vermiş bak fln dediler, ben de kızdım fitne fesat sokmayın araya fln die, ama içime bi kurt düştü bikere, kıskandım demeye utanıyorum ama galiba kıskanmışım:26:

canlarım benim benimde kıskançlık meselesi depremde biraz ortaya çıktı
deprem olunca sevdiğmin ailesi birlği aramış hani merak etmesin bizde bşi yok diye
ve ulaşamamışlar ertesi gün haberi ulaşmış askerime oda aramış ailesni gecede beni aradı bnde önce onları aradın die bozuldum biraz
halbuki daha o gece nöbete kalktığında hep mesajlar attı korkma yanındayım diye ama:26::26:

hemşom ne güzel işte, aslında kıskanılacak bişey yok ama şeytan dürtüyor arada di mi?

şeytan dürtüyoo hemde nasıl dürtüyoo
ben hiç kıskanç bi tip değilimdir normalde
aksine ilk senelerde onun kıskançlığından bıkmıştım
gitti gideli ailesinden bnden ayrı kaldığı her an dan kıskanır oldum
gelince zman geçirelim düzeleceğime eminim

Bende kıskanıyorum.Hem bu fesat bi kıskançlık değil ki gayet masum bi kıskançlık

Son düzenleme:
başkalarından çoooooooooook kıskanıyorum ben de, ama annesinden kıskanmak biraz utanç verici, kendimden utandım dün walla

nolcak kıs ben herkesden kıskanıyorummm.. bundan hiç ama hiçde utanmam...
banane aşkım o benim kimse benden çok sevmesinn onuu... oda sevmesin benden çok kimseyiii

aynen ben de, hiç kıskanç biri değilimdir normalde, ama yarimi herkesten herşeyden kıskanıyorum wallahi, bazı şeylerin şakasına bile tahammülüm yok hemen parlıyorum

Bende kıskanıyorum.Hem bu fesat bi kıskançlık değil ki gayet masum bi kıskançlık
Di mi ama, insan sevdiğini kıskanır

Bende hiç kıskanç değildim yani bundan 6buçuk yıl önceee
nişanlım aşırı kıskançç o öyle olunca bu kadar zamanda bulaştırdı bana onun kadar olmasada bende kıskancımdır kendimceee
ewet kesinlikle bulaşıcı bu durum, bana da kocişten bulaştı walla

altta bi hürgeneral gördüm sanki
canım benim özledim seni nerelerdesn bakalım
aşıknla vakit nasıl geçiyoo anlamıyorsundur

Kızlarrrr bişi sorcam size, askerim haberci olmuş, ne iş yapar bu haberci, bileniniz var mı?

457 nasıl geçecek bilmiyorum bugünden itibaren bende saymaya başlıyorum

tatlımmm aramıza hoşgeldinnn

arkadaşlarım zaten zamanla nasıl geçeceğini neler olacağını bir şekilde alışacağını anlatmışlarrr burada birlikte bazen gülerek bazen ağlayarak sürekli konuşarak dertleşerek birbirimize destek olarak geçireceğiz sen hiç üzülmeee tamammı biz herzaman yanınadayızzz

altta bi hürgeneral gördüm sanki
canım benim özledim seni nerelerdesn bakalım
aşıknla vakit nasıl geçiyoo anlamıyorsundur

merveciimm geçen gün yazmıştm sana ama görmedin sanırım
napiim canm ya herşey çok güzel bi şekilde devam ediyo daha az önce beraberdik çok yoğun çalışıyo
sende plakalardasın maşallahhhhh su gibi geçicek şidmi;hem askerin de en üst devre olur rahatlarsınız

Kızlarrrr bişi sorcam size, askerim haberci olmuş, ne iş yapar bu haberci, bileniniz var mı?

bir siteden aldığım esprili açıklama bu tatlım

3.sürekli olarak komutanı takip etmek anlamına gelir. telefonlarını takip etmek, eksiğini gediğini takip etmek, kıyafetinin ütü çizgisine, botunun boyasına, tuvaletininin temizliğine, ne zaman ne yediğine, çay (içiyorsa) kaç şekerli içtiğine, hangi saatlerde içtiğine, ne tür yemekleri sevdiğine, tuttuğu takıma dikkat etmek demektir. bazı yerlerde sadece şapkasını vermek de yetebilir. aslında bir nevi concierge olmaktır haberci olmak ve bu da iyi bir şeye benziyor...

sonuçta başlığa bakınca görüyoruz ki haberci olmaktan bahsediyor. ama askerde haberci olmaktan bahsediyor. askerde derken askeriyeyi kastediyor. gerekli olan ama gerekli olduğu kadar manasız olan bir vaziyeti tarif ediyor. yüzyıllar boyunca nedenini anlamanın imkansızlaştırıldığı bir durumdan bahsediyor.

Son düzenleme:
hımm, sağol canım, askerimin komutanı da generalmiş hee, artık askeri forma giymeyecekmiş, takım elbise giyecekmiş, çarşıya da 2 haftada 1 çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…