iyi geceler tatlımmmBen çıkıyorum kızlar,inşallah günler su gibi geçerde sevdiklerinize biran önce kavuşursunuz
Hepinize iyi geceler:80:
ayy aynı şeyi bende söylemiştim canım hele 300lere düştüğümüzde bayram etmiştim benim ki garibim acımıştı banaah canım gittiği ilk gun o kadar cok ağlamıstım ki işe gıdıcektım 2 de otobuse bındırdık eve geldım saat 5 ti hala ağlıyodum ...
ama Allaha şükür ki geldı gectı o gunler..
emın ol gecıyo sıkma sen canını içini ferah tut :)
ben aşkıma bak gördunmu 460 lar bıttı 459 artık dıyodum :) bana guluyodu aşkım delimisin ne kadar cok var napıcaz bız dıyodu .. sımdı gerıye dönup baktıgında oda ınanamıyo gectıgıne :)
seçimlerden sonra görücez canım ne olup biticeğini hepimiz kısalmasını umut ediyoruzböle bi haber açıklansa süperrr olurr . kısalsın ya çok uzun zaten 15 puffffffffffffff nasıl biter
amin hepimiz nasıl geçtiğini anlamadan kavuşalım...
çabuk alışır inşallah herkes gibi benim de tek isteğim zorluk çekmemesibu arada jandarma
askerini yeni gönderen arkadaşlar var sanırım Allah kavuştursun kızlar zaman su gibi akıp geçsin sizin için de
ecm mesaj sayım 100 olmadığı için mesaj atamıyorum şimdilik
saat 4 de aradı canım çanakkaleye varmış birkaç kişiyle tanışmış teslim olcaz gidiyoruz dedi pek fazla da konuşamadık zaten. çok zormuş canım ya böyle devamlı nemli oluyo gözlerim heran ağlayabilir durumdayım yemek yerken,yürürken fln hiç farketmiyo bide boğazım düğümleniyo15 ay böyle nasıl geçer bilmiyorum.akşam olunca daha çok üzülüyomuş insan zamanla geçiyor mu bu durum? sende böyle olmuşmuydun?
Bunları herkes yaşıyor canım,ilk 4 gün babam beni görmedi, gözlerimin şişliğinden çıkamıyordum. Kaç aydır hastayım süründüm;ama bitti...bitiyor...Allah sabır versin...
saat 4 de aradı canım çanakkaleye varmış birkaç kişiyle tanışmış teslim olcaz gidiyoruz dedi pek fazla da konuşamadık zaten. çok zormuş canım ya böyle devamlı nemli oluyo gözlerim heran ağlayabilir durumdayım yemek yerken,yürürken fln hiç farketmiyo bide boğazım düğümleniyo15 ay böyle nasıl geçer bilmiyorum.akşam olunca daha çok üzülüyomuş insan zamanla geçiyor mu bu durum? sende böyle olmuşmuydun?
Kızlar hepinize iyi geceler çıkıym bende ufak ufak
Şafak 175 olduuu
Ay ben aşağıda eski şafakçılardan görünce heyecanladım,ilk günlerime döndüm.
Tuanaaaaaa iyi geceler tatlım
canımmmmm sanada iyi geceler geçmişi okuyordum anca gelebildimm nasılsınn tatlımmm gözün aydın kavuşmuşsun darısı başıma inş
eh gelmişken şafağıda attıralım artık 279
bu arada askerliğin düşme ihtimalinden bahsetmişsiniz kızlarrr ayyy yatıp kalkıp bunun için dua ediyorum inşş olurda şu topikte hepimiz bayram ederiz
ben de umutlandım.inşallah olurbende dua ediyorum. bu yazıyı okuyan herkes nolurr dua edin kısalsın
iyi geceleer,,
biz de 455 olduuuuuuk 26 mayıs olmuş hiç de farketmiyorum:) aaa koskoca 1 günü devirmişiiz sanki 1 ay bitmiş gibi mutlu olduum
canımmmmm sanada iyi geceler geçmişi okuyordum anca gelebildimm nasılsınn tatlımmm gözün aydın kavuşmuşsun darısı başıma inş
eh gelmişken şafağıda attıralım artık 279
bu arada askerliğin düşme ihtimalinden bahsetmişsiniz kızlarrr ayyy yatıp kalkıp bunun için dua ediyorum inşş olurda şu topikte hepimiz bayram ederiz
bende dua ediyorum. bu yazıyı okuyan herkes nolurr dua edin kısalsın
aynen böyle devam canımmm
tatlım arkadaşımdan duyduklarımı anlattım bende bu duayla yatıp kalkıyorum resmen Allahım bu kadar insanın duasını duyarda kabul eder inşallah:97:
inşş canım benim rabbim elbet duyar sesimizi... bu arada ben seni yeni görüyorum şafağın kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?