Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben çıkıyorum kızlar,inşallah günler su gibi geçerde sevdiklerinize biran önce kavuşursunuz
Hepinize iyi geceler:80:
iyi geceler tatlımmm

ayy aynı şeyi bende söylemiştim canım hele 300lere düştüğümüzde bayram etmiştim benim ki garibim acımıştı bana

böle bi haber açıklansa süperrr olurr . kısalsın ya çok uzun zaten 15 puffffffffffffff nasıl biter
seçimlerden sonra görücez canım ne olup biticeğini hepimiz kısalmasını umut ediyoruz

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:... ChoqSeqeR = 62 tunceli' ye selam yola devam :123:
:123:... miracle07 = 76 ığdır' a selam yola devam :123:
:123:... mentol = 80 osmaniye' ye selam yola devam :123:

Umutla mehtap bekleyenler

ChoqSeqeR = 2

-----------
-----

:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler kızlarrrr

amin hepimiz nasıl geçtiğini anlamadan kavuşalım...
çabuk alışır inşallah herkes gibi benim de tek isteğim zorluk çekmemesi bu arada jandarma

jandarmalar genelde diğerlerine göre daha rahat olurlar,hatta çoğu telefon bile taşır.
Hele bi usta birliğine geçsinde herşey belli olur canım,sıkma canını.

askerini yeni gönderen arkadaşlar var sanırım Allah kavuştursun kızlar zaman su gibi akıp geçsin sizin için de

ecm mesaj sayım 100 olmadığı için mesaj atamıyorum şimdilik

saat 4 de aradı canım çanakkaleye varmış birkaç kişiyle tanışmış teslim olcaz gidiyoruz dedi pek fazla da konuşamadık zaten. çok zormuş canım ya böyle devamlı nemli oluyo gözlerim heran ağlayabilir durumdayım yemek yerken,yürürken fln hiç farketmiyo bide boğazım düğümleniyo 15 ay böyle nasıl geçer bilmiyorum.akşam olunca daha çok üzülüyomuş insan zamanla geçiyor mu bu durum? sende böyle olmuşmuydun?

Bunları herkes yaşıyor canım,ilk 4 gün babam beni görmedi, gözlerimin şişliğinden çıkamıyordum. Kaç aydır hastayım süründüm;ama bitti...bitiyor...Allah sabır versin...

canım benim ilk zamanlarımı getirdin aklıma bende çok fenaydım nerdeyse 1 ay filan ağladım ben
ilk hafta çok yoğundu diğer zamanlar da ara ara ağlamalarım oluyordu
Allah kolaylık verdi dayanma gücü verdi bugünlere kadar geldik ben eşimi gönderirken elim ayağım tutmadı otogarda yardımsız ayakta dahi duramadım nefesim tıkandı herkesi ağlatmıştık ayrılırken ama çok şükür çok az kaldı sizler için de aynı şey geçerli olacak bir bakmışsınız zaman su gibi akmış kavuşmuşsunuz

evet canım herkes yaşıyor bunları bende ilk gittiğinde kendimi bilmez bir haldeydim ağlamaktan başım çatlıyodu resmen ama sonra anladım ki ben güçlü olmazsam iyi olmazsam sevgilime destek olamam onu iyi edemem bu yüzden iyi olmalısın ağlama demiyorum tabiki ama kendini hırpalamamaya çalış canım.

Ay ben aşağıda eski şafakçılardan görünce heyecanladım,ilk günlerime döndüm.
Tuanaaaaaa iyi geceler tatlım

canımmmmm sanada iyi geceler geçmişi okuyordum anca gelebildimm nasılsınn tatlımmm gözün aydın kavuşmuşsun darısı başıma inş

eh gelmişken şafağıda attıralım artık 279

bu arada askerliğin düşme ihtimalinden bahsetmişsiniz kızlarrr ayyy yatıp kalkıp bunun için dua ediyorum inşş olurda şu topikte hepimiz bayram ederiz

bende dua ediyorum. bu yazıyı okuyan herkes nolurr dua edin kısalsın

iyi geceleer,,
biz de 455 olduuuuuuk 26 mayıs olmuş hiç de farketmiyorum:) aaa koskoca 1 günü devirmişiiz sanki 1 ay bitmiş gibi mutlu olduum

aynen böyle devam canımmm

tatlım arkadaşımdan duyduklarımı anlattım bende bu duayla yatıp kalkıyorum resmen Allahım bu kadar insanın duasını duyarda kabul eder inşallah:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…