canımmmmm sanada iyi geceler geçmişi okuyordum anca gelebildimm nasılsınn tatlımmm gözün aydın kavuşmuşsun darısı başıma inş
eh gelmişken şafağıda attıralım artık 279
bu arada askerliğin düşme ihtimalinden bahsetmişsiniz kızlarrr ayyy yatıp kalkıp bunun için dua ediyorum inşş olurda şu topikte hepimiz bayram ederiz
silüse göre hesaplancakmış canım sende öyle say bak daha moral verici oluyo.Benim aşkım da bugün başladı ama 455 günümüz kaldışafak 459 daha yeni gtti
herkese iyi geceleer ben şimdilik çıkıyorum ve benim moralim iyi olunca aşkımın da moralinin iyi olacağını düşünüp uyumaya çalışıyoruum,olur da rüyam da aşkımı görürsem yarın güne keyifle uyanırım artık. Herkesin de rüyasında aşkını görmesini diliyorum. Tekrar saolun ilk günümüzü sayenizde atlattım :13:
şafak 459 daha yeni gtti
silüse göre hesaplancakmış canım sende öyle say bak daha moral verici oluyo.Benim aşkım da bugün başladı ama 455 günümüz kaldı
canım benim şafakların su aksın Allah tez zamanda kavuştursun inş minnik arkadaşımıza yazdıklarımızın aynısı senin içinde geçerli zaman insana sabretmeyi öğretiyor inan sadece askerinin iyi yere düşmesi için dua et
benim kocam hakkari çukurca hantepede askerlik yapıyor haftada bir ararsa arıyor başkada hiçbirşeyimiz yok bana diyorki 25 gündür yıkanmıyoruz su yok saç sakal birbirine karıştı bitlenenler bile var öle yanii ama insan sabrediyor bir şekilde üzülme sen dua et sadece iyi bir yere düşsün
Sağol canım,sen beni bu topikte ilk karşılayansın burayıda unutmam senide
Bide sedoşumu
Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin canım,ayrılmak başka bi duygu kavuşmak bambaşka...
Bi yandanda ders çalışıyodum beynim çöktü:)yatıyorum ben artık pes ettim.
İyi geceleeer
Allah kavuştursun sizi. yazıyı okuyunca acayip oldum. inş güzel yere düşer
herkese iyi geceler bende kaçıyorum
tuana talin canım Allah eşine ve tüm askerlere yardımcı olsun onları korusun zor şartlarda askerlik yapıyorlar
kızlar iyi geceler
yazacaklarım biraz hayal kırıklığı olabilir sizin için
ama askerim daha gitmeden kısalma meseleleri geldi gündeme
ve umutla bekledik
şuan askerim gideli 1 yıl oldu ama hala ses seda yok
eğer kısalma söz konusu olursa çok asker açığı olacak
bunuda bir düzenleme ile yaparlar peki gündemde böyle bşi varmı yok
ben buraya geldğimde bu umudumu dillendirerek geldim sonuç kırıklığı
seçim öncesi yatırım taktikleri zaten bunlar
hiç sanmıyorum kısalacağını
dediğim gibi çok fazla asker açığı olacak ki zaten başından genel kurmay kabul etmedi
hükümette kendi kendine karar verecek değil kanımca
olan yine askerlerimize ve bizlere oluyor
şimdi yine seçime yakın söylentiler yayılır
evet canım bnde oy toplamak için yaparlar diyordum ama askerimde genelkurmay kabul etmedi en başından dedi sana katılıyorum olan yine bize askerlerimize oluyoo söylentiler olacak ve asker bekleyenler binbir heyecanla umutlanacak ama sonuç işte olan bişey yokk
bakalım, komutanı iyi biridir inşallah hemşomderyacım hemşom benim askerimde haberci ama öle takım elbiseli değil tabii ama inan rahat yani çok sık nöbet temizlik ve spor bu tür şeylere pek katılmazlar komutanın odasında yerleri olur otururlar paşa paşa komutan nereye o oraya ilk başlar birz sıkı ama sonra kolay
askerlik kısaldı erken geliyorum dese de askerim, gelip bana sarılmadan, artık gitmeyeceğim demeden inanmam askerliğin kısalmasına artık...Yaa kızlar bişey duydum ama ne kadar doğru bilemem yinede paylaşmak istedim sizle..
benim arkadaşımın sevgilisi askerde geçen gün telde konuşurlarken komutanın biri askerlik düştü diye söylemiş kız duymuş,ankaradan haber gelmiş 12 aya düştüğüne dair ama seçimlerden önce açıklamıcaklarmış çünkü 9 aya düşme ihtimalide varmış seçimlerden sonra.
Benimkine sordum ama bize öyle bişey sölenmedi dedi.Doğrumudur acaba ya umutlandım yine benn :18::18:
filizzz çok güzel şeyler yazmışsınbir gün daha bitti kızlar..
hepimiz vuslatımıza bir adım daha yaklaştık..
boşuna dememiş atalarımız birlikten kuvvet doğar diye..
birlikte olduğumuz her gün şafaklarımız daha hızlı geçiyor..inşallah herkesin sevdiği gelir ve bu topic güzel mutlu evlilik hikayeleri ile dolar taşar..
geçen arkadşaımla konuştum 337. dönem askerdi 1 yıllık sevgilisi 1.5 ay sonra dayanamıorum diye ayrılmış..bizler sevdiklerimizi bekleyerek,canımız acısada çok özlesekte,dayanamadığımız anlar olsa da..o kadar zor birşeyi başarıyoruz ki..aslında bizler çok güçlü insanlarız kızlar..ve bence böyle güçlü kadınların yetiştireceği çocuklarda vatana hayırlı olacaktır..
sevgimize sahip çıkmayı unutmayalım..şu kirli dünyada tek sahici sevgi kaldı..
ben yatar..hepinize tek tek iyi geceler diliyorum..
ilk geceyi bitirdin bile, artık herşey daha kolay canım, zoru başardın...bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar benim merak ettiğim birçok şey var bunları öğrenirsem biraz da olsa içim rahatlayacak sanırım
askerlerimiz kaçta yatıp kaçta kalkıyor?
hiç boş zamanları oluyor mu?tüm gün ne yapıyorlar?
askeriyedeki telefonlardan istedikleri zaman bizi arayıp istedikleri kadar konuşabilirler mi?
bugün aşkımın ordaki ilk gecesi ben de hiçbirşey bilmediğim için o kadar huzursuzum ki
inan ki zamanla bu acı azalıo, yine canın acıo ama farklı bir boyut kazanıo...yoksa 15 ay ilk günkü acıyla geçmez canımecm mesaj sayım 100 olmadığı için mesaj atamıyorum şimdilik
saat 4 de aradı canım çanakkaleye varmış birkaç kişiyle tanışmış teslim olcaz gidiyoruz dedi pek fazla da konuşamadık zaten. çok zormuş canım ya böyle devamlı nemli oluyo gözlerim heran ağlayabilir durumdayım yemek yerken,yürürken fln hiç farketmiyo bide boğazım düğümleniyo15 ay böyle nasıl geçer bilmiyorum.akşam olunca daha çok üzülüyomuş insan zamanla geçiyor mu bu durum? sende böyle olmuşmuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?