Evet canım o ayrıntılarını biliyorum ama karar kesinleştiğinde geriye dönük olanlarda etkilendi diye örnek vermek istedim sadece.
Ben kısaldığında mevcut olan bütün askerlerin faydalandığına eminim,benim baba,dayı,amca hep asker :)
hiiiii pardonnn 155gunun tadini cikartin ozaman tatlimmmm:76:
inşallah olur ki bence 9 ay bile çok fazla bir gencin hayatı için..ama ben açıkçası oy için insanların duyguları ile oynadıklarını düşünüyorum..dediklerinin arkasında olsalarda erkenden gelseler..
inşallah olur ki bence 9 ay bile çok fazla bir gencin hayatı için..ama ben açıkçası oy için insanların duyguları ile oynadıklarını düşünüyorum..dediklerinin arkasında olsalarda erkenden gelseler..
Tadını çıkarmak ne demek,suyunu çıkardım artık
Sandığımdan çok özlemişim
Askerıme söylemem bu durumu bende :/ cunku sonradan düşmeyınce cok üzülüyorlar.. yıne söylentı cıkmıstı ya 3-4 ay önce sonrada seslerı kesıldı bişey dememeye basladılar askerlıkle ılgılı bızde umutlanmıstık sonradan cok kötu oluyo ınsan düşmeyınce
secimlerden sonra meclıs tatıle gırmıycek mı ?
bu karar bu kadar cabuk cıkar mı orası da bi muamma tabi..
valla onu bilmiodum ben idarede geriye yönelik kararlar uygulanmıyo diye oradan bağlantı kurdum..tasarı sunulmuş mu ki başbakana
Biliyorsun ortada bir kaç fikir vardı süre konusunda; kısa dönemin 4,uzun dönemin 9 ay olma fikri başbakana ait,üstüne basa basa her fırsatta söyledi.
Bu yüzden olur gibime geliyor ama kesinleşmesi,uygulamaya geçmesi vs hızlı ilerlesede sizlerde faydalansanız keşke.
Ben bunu babamlardan kaç aydır duyuyorum,kısalırda erken gelir diye bende umut ettim ama bitirdi geldi onlar kısaltana kadar.
söyleme büşracım ümitlenmesin çocuk..çünkü başımızdakiler kim olursa olsun ne yapacakları hiç belli olmuyor..
Tabikide canim ben benimkini simdi gorsemmmm oturuppp aglarimmmmm sevinctenn hic birakmammm vallahiiiiiiiiiiii
Akşamları mecbur bırakıyorum,bi evlenseydim
Şu seçimler olsun bitsin ozaman görücez eğriyi doğruyu :97::97:
başbakanımız konusunda pek yorum yapmak istemiyorum canım ya:) benim düşüncelerim ona karşı çok iyi değil o yüzden hiç gerek yok hayırlı oslun diyelim ki herkes rahat bir nefes alsın..
evet filizcim
ben bizlere yetişemeıycegını düşünüyorum böyle bir durum olursa .. hayırlısı artık hakkımızda...
nezamannn dugunnnn ??? yakindamii?
Benimkiler iyi gibi mi göründü,sivrilmemek için iyimser olmaya gayret etmiştim sadece :)
Sözüne güvendiğimden değilde,canı isterse yapabileceğinden dedim olur diye :)
:):):):):):)::) ya topikler okunur diye yazamıorum oğlu uzun dönem olsa kısaltırdı neyse yazdım gitti ve sustum:)
Bu yaz nişanımız var,düğün benim birkaç sınavımdan sonra belli olacak... uzayabilirde kısalabilirde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?