Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla onu bilmiodum ben idarede geriye yönelik kararlar uygulanmıyo diye oradan bağlantı kurdum..tasarı sunulmuş mu ki başbakana

inşallah filizcim ya bende katılıyorum sana çok uzun bir dönem ve gereksiz yere tutuyolar orda bir işe yarasa bari 15 ay kaldıkları

Sozunnnde durmayannn insanlardan nefret ediyorum. Ozaman niye soz veriyorlarsa yapamiyacaklari seyiii. Sanki kendi cikarlarini dusunuyorlar ve milletle oynuyorlar... Simdi mesela hepimiz hevesleniyoruzzz. Boyle bir sozu ortaya atiyorlar sonrada yapmiyorlar... Ama insallah buseferr ayaparlaarr bizide mutlu ederler. Birseferde INSAN olduklarini gosterseler keskeeeeeeeeeeeeeeeee:84:

Askerıme söylemem bu durumu bende :/ cunku sonradan düşmeyınce cok üzülüyorlar.. yıne söylentı cıkmıstı ya 3-4 ay önce sonrada seslerı kesıldı bişey dememeye basladılar askerlıkle ılgılı bızde umutlanmıstık sonradan cok kötu oluyo ınsan düşmeyınce

secimlerden sonra meclıs tatıle gırmıycek mı ?

bu karar bu kadar cabuk cıkar mı orası da bi muamma tabi..

söyleme büşracım ümitlenmesin çocuk..çünkü başımızdakiler kim olursa olsun ne yapacakları hiç belli olmuyor..

valla onu bilmiodum ben idarede geriye yönelik kararlar uygulanmıyo diye oradan bağlantı kurdum..tasarı sunulmuş mu ki başbakana

Biliyorsun ortada bir kaç fikir vardı süre konusunda; kısa dönemin 4,uzun dönemin 9 ay olma fikri başbakana ait,üstüne basa basa her fırsatta söyledi.
Bu yüzden olur gibime geliyor ama kesinleşmesi,uygulamaya geçmesi vs hızlı ilerlesede sizlerde faydalansanız keşke.
Ben bunu babamlardan kaç aydır duyuyorum,kısalırda erken gelir diye bende umut ettim ama bitirdi geldi onlar kısaltana kadar.

başbakanımız konusunda pek yorum yapmak istemiyorum canım ya:) benim düşüncelerim ona karşı çok iyi değil o yüzden hiç gerek yok hayırlı oslun diyelim ki herkes rahat bir nefes alsın..

söyleme büşracım ümitlenmesin çocuk..çünkü başımızdakiler kim olursa olsun ne yapacakları hiç belli olmuyor..

evet filizcim

ben bizlere yetişemeıycegını düşünüyorum böyle bir durum olursa .. hayırlısı artık hakkımızda...

başbakanımız konusunda pek yorum yapmak istemiyorum canım ya:) benim düşüncelerim ona karşı çok iyi değil o yüzden hiç gerek yok hayırlı oslun diyelim ki herkes rahat bir nefes alsın..

Benimkiler iyi gibi mi göründü,sivrilmemek için iyimser olmaya gayret etmiştim sadece :)
Sözüne güvendiğimden değilde,canı isterse yapabileceğinden dedim olur diye :)

evet filizcim

ben bizlere yetişemeıycegını düşünüyorum böyle bir durum olursa .. hayırlısı artık hakkımızda...

belli olmaz şimdi bu hükümet bu seçimlerdede başa gelir muhtemelen ama iyi şeyler yapması lazım çünkü başbakan reccep tayyip erdoğanın hakkı bittio bir daha başbakan olamaz yani milletvekili olarak..o yüzden cumhurbaşkanlığını gündeme getirecekler gibi geliyor bana önümüzdeki hükümette..kendisnden pek hoşlanmasama lider vasfı taşıdığı bir gerçek onun yerine abdullah gül gelse o akp yi reccep tayyip erdoğan gibi götüremez o yüzden bu hükümette recep tayyip erdoğan herşeyi yapmalı ki halka diğer seçimlerde akp nin şansı olsun bence olur..ama ne zaman olur bilemem..

Benimkiler iyi gibi mi göründü,sivrilmemek için iyimser olmaya gayret etmiştim sadece :)
Sözüne güvendiğimden değilde,canı isterse yapabileceğinden dedim olur diye :)

:):):):):):)::) ya topikler okunur diye yazamıorum oğlu uzun dönem olsa kısaltırdı neyse yazdım gitti ve sustum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…