Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bir gün daha bitti kızlar..

hepimiz vuslatımıza bir adım daha yaklaştık..

boşuna dememiş atalarımız birlikten kuvvet doğar diye..

birlikte olduğumuz her gün şafaklarımız daha hızlı geçiyor..inşallah herkesin sevdiği gelir ve bu topic güzel mutlu evlilik hikayeleri ile dolar taşar..
geçen arkadşaımla konuştum 337. dönem askerdi 1 yıllık sevgilisi 1.5 ay sonra dayanamıorum diye ayrılmış..bizler sevdiklerimizi bekleyerek,canımız acısada çok özlesekte,dayanamadığımız anlar olsa da..o kadar zor birşeyi başarıyoruz ki..aslında bizler çok güçlü insanlarız kızlar..ve bence böyle güçlü kadınların yetiştireceği çocuklarda vatana hayırlı olacaktır..

sevgimize sahip çıkmayı unutmayalım..şu kirli dünyada tek sahici sevgi kaldı..
ben yatar..hepinize tek tek iyi geceler diliyorum..

Selam kızlarr
Benimki şuan yolda ..
Gidiyor..

canımm ne güzel şeyler söylemişssin öyle,evet bende hepimizin çok güçlü olduğuna inanıyorum tüm zorluklara rağmen sevgimizi ilişkimizi ayakta tutuyoruz yılmak yok yola devammm
iyi geceler tatlı rüyalar

bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar benim merak ettiğim birçok şey var bunları öğrenirsem biraz da olsa içim rahatlayacak sanırım
askerlerimiz kaçta yatıp kaçta kalkıyor?
hiç boş zamanları oluyor mu?tüm gün ne yapıyorlar?
askeriyedeki telefonlardan istedikleri zaman bizi arayıp istedikleri kadar konuşabilirler mi?

bugün aşkımın ordaki ilk gecesi ben de hiçbirşey bilmediğim için o kadar huzursuzum ki

Dediklerinde cok haklisin gercekten filizcim,

Burada hepimiz birbirimize destek oluyoruzzz, vallahi ozlem ayrilik cekmeyen bilmez derleer ya gercekten oyle etrafimizda ki kisiler bile nasil bir atesle yandigimizi gormuyor.. Ama burda hepimiz acisiyla ozlemiyle birseyler paylasiyoruzz..

Iyikine uye olmusum ve sizin gibi degerlii insanlari tanimisimm...

Bende cikiyorumm kizlar kendinizee cici bakinnnn gidimmde biraz ders calisimmm :44:

Hadii ALLaha emanetsiniz gorusmek zuere.

tatlım bunlar genelde gittiği yere ve görevine göre değişiyor.
sabah 5te kalkıp akşam 9 da yatıyorlar sanırım benim askerim yazıcı ve denetleme olduğu için pek uyuyamıyor bu yüzden tam bilmiyorum yatma saatlerini.
acemi birliğinde eğitim daha sıkı olduğu için pek boş vakitleri olmaz ustada daha rahat eder ama tabi yine görevine bağlı
ankesörlü telefondan anca boş vaktinde arayabilir canım çok fazla kalabalık değilse ilk başlarda zorlanır ama zamanla yoluna koyar

ilk zamanlar erkenden yatıolar cnm acemi birliğinde özellikle 10 da sanırım herkes atakta oluo içtimadan sora 5 te 6 da kalkıorlar yerine göre değişiyor acemib birliğinde askerin çok yoğun olacak eğitim alacak zaman zaman arayamayacak sakın panik yapma ve sabırla aramasını bekle küçük bir ihtimalde olsa belki sende bnm gibi şanslı olursun biz hiç tel sorunu yaşamadık ama sen gene de en kötüsünü düşün zaman zaman aramaycağını ki buna hazırlıklı ol ama usta birliğine geçince alışmış olacak ve daha sık konuşacaksınız cnm boş zamanları oluyor mu sorusuna gelince mesleğine göre değişir ama sonuçta asker pek boş zamanları olmuyor hiç huzursuz olma cnm devletimize emanet hepsi bak ben gönderdim geri aldım bile askerimi

iyi geceler iyi dersler canım:79:

canım bu tamamıyle bırlıgıne verıldıgı bölume baglı tum askerler için değişkenlık gösterıyo bu durum..

acemıde maselef ıstedıklerı kadar konusamıyolar cok sıra oluyo..

ama bnm aşkım beklıyodu uyumuyodu herkes cekılınce arardı benı 1 saat durmadan konusurduk

inşallah sızde uzun uzun konusabılırsınız :)

Selam kızlarr
Benimki şuan yolda ..
Gidiyor..
Allah kavuştursun

ilk gün yani acemi,akşam yemeğinden sonra yatar sabah 5 te kalkar traş kahvaltı falan 7.30 sabah iştiması sonra eğitime geçer. Ama ilk 2-3 gün genelde ne yapacaklarını nasıl davranacaklarını anlatıyorlar,nasıl selam verilir vs.
Acemilikte boş zaman zor olur,telefon görüşmeleri sınırlıdır,kısa olur.
Ama usta birliğine geçince rahat konuşursunuz,biz günde 2-3 saat konuşurduk. Nöbeti devriyesi falan olur ama telefon rahat oldugu için nöbet saatlerinide bilirsin zaten. Küçük bir karakola verirlerse çok iyi.
Askerinin nerede olduğu ve görevinin ne olduğuda çok önemli canım. jandarma,piyade vs...
Allah kavuştursun.

saolun arkadaşlar zamanla öğrenirim artık bende bunları.Şimdiden özledim ben nasıl dayancam bilmiyorum zaten sizin böyle günleri geçirdiğinizi görmesem şuanda yatak döşek yatıp ağlıyo olurdum.

amin hepimiz nasıl geçtiğini anlamadan kavuşalım...
çabuk alışır inşallah herkes gibi benim de tek isteğim zorluk çekmemesi bu arada jandarma

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar zamanla öğrenirim artık bende bunları.Şimdiden özledim ben nasıl dayancam bilmiyorum zaten sizin böyle günleri geçirdiğinizi görmesem şuanda yatak döşek yatıp ağlıyo olurdum.

ah canım gittiği ilk gun o kadar cok ağlamıstım ki işe gıdıcektım 2 de otobuse bındırdık eve geldım saat 5 ti hala ağlıyodum ...

ama Allaha şükür ki geldı gectı o gunler..

emın ol gecıyo sıkma sen canını içini ferah tut :)

ben aşkıma bak gördunmu 450 ler bıttı 449 artık dıyodum :) bana guluyodu aşkım delimisin ne kadar cok var napıcaz bız dıyodu .. sımdı gerıye dönup baktıgında oda ınanamıyo gectıgıne :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…