Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım hoşgeldin iyi gelmiş sana dışarı çıkmak hep ders hep ders olmaz ama dimi :86:
çok üzüldüm çooook
tatlım üzülme fırsat bulduğunda aramaya çalışır yine baban bilmiyo galiba ilişkinizi ?
öyle walla
eee keyifler nasıl? neler yapıosun?

canım hiç sorma yaa bizimkiyle kavgalıydık birkaç gündür düzeldik ama içimde öyle bir sıkıntı varki sebebinide bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi :44: sen nasılsın iyisindir inşallah

tatlım üzülme fırsat bulduğunda aramaya çalışır yine baban bilmiyo galiba ilişkinizi ?
evet birtek babam kaldı öğrenmeyen,annem de kızdı neden açmadın telefonu,kapıyı kapatsaydın baban gördüyse diye ne bileyim daha ilk arayışı sayılır bu off içime dert oldu

ecm canım hoşbulduk canım benim iyi geldi tabii yaa arkadaşlarımla olmak
daha 80 diyoruz ama maşallah bi sıkıştırıyoo sorma
dün gece uyuyamadım desem yeri var
hemşom hani sen bana pazara gidip gördüklerini anlatacaktın gtmednmi yoksam

evet birtek babam kaldı öğrenmeyen,annem de kızdı neden açmadın telefonu,kapıyı kapatsaydın baban gördüyse diye ne bileyim daha ilk arayışı sayılır bu off içime dert oldu

keşke açsaydın ozaman canım annende aç demiş baksana neyse artık bir daha aradığında babanda olsa açarsın :)
selam hatunlarrr

buraya gelebilmek ne güzell

hoşgeldin canımm

ben iyi değilim, hiç iyi değilim çünkü özledim bikaç ay sonra bu özlem katlandıkca nasıl olur hiç düşünmek bile istemiyorum

valla haklısın canım artık son zamanlara geldiniz sıkıştırıyodur tabi siz gidinde yavaş yavaş bizim önümüz açılsın ya:86:

ben iyi değilim, hiç iyi değilim çünkü özledim bikaç ay sonra bu özlem katlandıkca nasıl olur hiç düşünmek bile istemiyorum

canım gecelerce ağladım gözlerim şişti bişeyler yiyemedm boğazımda düğümlendi acaba o da yiyebiliyormudur rahatmıdır diye acemilik bitti usta birlğine geçti sıkıntılarım dağılmaya alışmaya başladım bazen sadece sesini duyabildğim için şükrettim telefonu bulan adama bu sözlermle askerimide güldürdüm ha telfnda ağlamadım mı ağladım ama baktım ki bu onu daha çok yıpratyoo güçlü durup moral vermeye çalıştım ve günlermz dha iyi geçti inan ölüm acısına yokluğuna bile alışıyo insan sabır zor ama alışacaksın alıştıkca ilk başlarda kendne kızacaksın ama böyle böyle geçiyor canım inan bana

dün gece moralim baya iyiydi sakindim ama olmuyo işte kendimi kandırıyomuşum gibi geliyo 10 değil 100 değil ondan ayrı 460 koca gün hala şaka gibi geliyo sanki yarın buluşcakmışız gibi

yoktun ne zamandır canım nerelerdesinn ?

mentolll canımm sen annene anneler gününde meyve sepetlerinden almışmıymıydın ?
aldım canım ya okadar mutlu olduki çiçeği yemeye kıyamadı elinde bi odadan bi odaya dolaştırıp durdu erir faln diye

aldım canım ya okadar mutlu olduki çiçeği yemeye kıyamadı elinde bi odadan bi odaya dolaştırıp durdu erir faln diye

bende annemin doğum gününde alayım diye düşündüm de canım ondan sordum bir günde geliyor dimi ?

şubatım hayırlı olsun yeni işin geçtinmi yeni yerine özledik seni herşey yolunda mı canım

bende annemin doğum gününde alayım diye düşündüm de canım ondan sordum bir günde geliyor dimi ?

evet canım bir gün hatta ben öğlen verdim siparişi 12 gb 16.30 da elime geçti yani hızlılar baya
şimdiden anneciğinin doğum günü kutlu olsun:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…