öyle wallakuzum öyle oluyo sen sabahları burda oluyosun bende akşamları:86::86:
şafakçı güzeller nasılsınız bakalım
dün çok güzel bir akşam geçirdik arkadaşlarımla
güldük eğlendik kaynattık bir arkadaşımız 30 hazrinda evleniyo
evlilik hakkında konuştuk
dersler kaynadı bugün yine devam
artık yarında bi tekrar sonra sınava hazırımm
sonrada tatile hazırım
tatlım üzülme fırsat bulduğunda aramaya çalışır yine baban bilmiyo galiba ilişkinizi ?çok üzüldüm çooook
öyle walla
eee keyifler nasıl? neler yapıosun?
evet birtek babam kaldı öğrenmeyen,annem de kızdı neden açmadın telefonu,kapıyı kapatsaydın baban gördüyse diyetatlım üzülme fırsat bulduğunda aramaya çalışır yine baban bilmiyo galiba ilişkinizi ?
evet birtek babam kaldı öğrenmeyen,annem de kızdı neden açmadın telefonu,kapıyı kapatsaydın baban gördüyse diyene bileyim daha ilk arayışı sayılır bu off içime dert oldu
selam hatunlarrr
buraya gelebilmek ne güzell
şafakçı güzeller nasılsınız bakalım
dün çok güzel bir akşam geçirdik arkadaşlarımla
güldük eğlendik kaynattık bir arkadaşımız 30 hazrinda evleniyo
evlilik hakkında konuştuk
dersler kaynadı bugün yine devam
artık yarında bi tekrar sonra sınava hazırımm
sonrada tatile hazırım
ecm canım hoşbulduk canım benim iyi geldi tabii yaa arkadaşlarımla olmak
daha 80 diyoruz ama maşallah bi sıkıştırıyoo sorma
dün gece uyuyamadım desem yeri var
hemşom hani sen bana pazara gidip gördüklerini anlatacaktın gtmednmi yoksam
ben iyi değilim, hiç iyi değilim çünkü özledimbikaç ay sonra bu özlem katlandıkca nasıl olur hiç düşünmek bile istemiyorum
hoşbuldum canım...
canım gecelerce ağladım gözlerim şişti bişeyler yiyemedm boğazımda düğümlendi acaba o da yiyebiliyormudur rahatmıdır diye acemilik bitti usta birlğine geçti sıkıntılarım dağılmaya alışmaya başladım bazen sadece sesini duyabildğim için şükrettim telefonu bulan adama bu sözlermle askerimide güldürdüm ha telfnda ağlamadım mı ağladım ama baktım ki bu onu daha çok yıpratyoo güçlü durup moral vermeye çalıştım ve günlermz dha iyi geçti inan ölüm acısına yokluğuna bile alışıyo insan sabır zor ama alışacaksın alıştıkca ilk başlarda kendne kızacaksın ama böyle böyle geçiyor canım inan bana
yoktun ne zamandır canım nerelerdesinn ?
iş değişikliği sebebiyle giremiyorum artık tatlım :18: özledim sizlerii
aldım canım ya okadar mutlu olduki çiçeği yemeye kıyamadı elinde bi odadan bi odaya dolaştırıp durdu erir faln diyeyoktun ne zamandır canım nerelerdesinn ?
mentolll canımm sen annene anneler gününde meyve sepetlerinden almışmıymıydın ?
aldım canım ya okadar mutlu olduki çiçeği yemeye kıyamadı elinde bi odadan bi odaya dolaştırıp durdu erir faln diye
bende annemin doğum gününde alayım diye düşündüm de canım ondan sordum bir günde geliyor dimi ?
evet canım bir gün hatta ben öğlen verdim siparişi 12 gb 16.30 da elime geçti yani hızlılar baya
şimdiden anneciğinin doğum günü kutlu olsun:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?