zamanla alışırsın tatlımbidaha aynı hatayı yapmam artıkzaten bi an napcağımı şaşırdım sevinçten babamı görünce de meşgule atıverdim offffff aşkım beni anlar ya (inşallah)
ben de hiç duymadım ama bursa haritasından bakıyorum şimdi hemşom, cadde veya sokak adı var mı?hemşom belki biliyorsundur yoldan geçerken flan görmüşsündür osmangazide onurtaş iş merkezi nerde hiç bi bilgn varmı kırcaali mahallesindeymiş ama onun mah.hiç duymadım ki ben
hemşom belki biliyorsundur yoldan geçerken flan görmüşsündür osmangazide onurtaş iş merkezi nerde hiç bi bilgn varmı kırcaali mahallesindeymiş ama onun mah.hiç duymadım ki ben
hemşomm kırcaali mah. neresi bilio musun? fomaradaki çocuk hastanesinin ordan vatan hastanesinden fln aşağıya doğru inerken sağ taraf...ben de hiç duymadım ama bursa haritasından bakıyorum şimdi hemşom, cadde veya sokak adı var mı?
şimdi oldu tamamdır canım çok yardımcı oldun valla tşk ederim hemşerim benimhemşomm kırcaali mah. neresi bilio musun? fomaradaki çocuk hastanesinin ordan vatan hastanesinden fln aşağıya doğru inerken sağ taraf...
rica ederim hemşom, ne demek yawşimdi oldu tamamdır canım çok yardımcı oldun valla tşk ederim hemşerim benim
hııı ewet biliyorum ama önünden hep arabayla geçtim, hiç yayan geçemedim şimdiye kadaryok be hemşom şuan iş derdine düşmüş durumdayı gıda teknikeri arıyorlarmış pzt uğramayı düşünyrum neymiş die
ama mağaza istıyorsan fomaradan aşağı inerken süper bi mağaza var ama adını sanını blmiyrum sadece bol müzikli bi yer kulaklarını sağır edeck cinsten
allahııım kuzum mektup yollamış bana
annem eczaneye giderken görmüş getirmiş
pis pis sırıtıp tepemde bekliyordu
kıyamam zaman ayırmışda mektup yazmış
ayyyy ne güzelll damlacım yaaallahııım kuzum mektup yollamış bana
yağmur muuuuuuuNe biçim yağmur yağıyor böyle ya
amanda amannnn ne güzellllböle mektup almakta başka bir duygudur yaaa
ayyyy ne güzelll damlacım yaa
benimki benden mektup bekleme aşkım dio
Ne biçim yağmur yağıyor böyle ya
hangi şehre yağıyor o yağmur
hadi gözünaydın canımm çok sevindim senin adınaKonuştuuuuuummmm konuştuuuuummm çok mutluyum yaa konuştum anlattı,şimdilik iyiymiş rahatmış eğitim pazartesi başlıcak dedi.Sesi biraz yorgundu güneşten başım ağrıdı ondan dedi kıyamam yaaaaayy görmüş gibi oldum çok çok çok mutlu olduum
izmir sabahtan beri böyle kapalıydı şimdi çok fena yağıyo anam bitek burasımı yağmurlu yaayağmur muuuuuuuburası güneşliiii, ama 1 günde 40 çeşit havaya dönüo burası da
allahııım kuzum mektup yollamış bana
evet canımmecm izmirdemisin canım?
evet ya sorma
deli oldum mektubu okuyunca
ve şunu çok iyi anladım "bizlere gerçekden çok ihtiyaçları var!"
tamamen hayat bağları bizleriz, hatta aileleri bile ikinci planda kalıyor
zaman oluyor sadece beni arıyor
valla bacım benimkide öyle dedi bana hatta küstüm bir süre mektup yollamadım
sanırım trip attım diye yazdı bu mektubu
ben gittiğinden beri 2 haftada bir yazıp yolluyordum
hatta hergün yazıyordum 2. hafta gönderiyordum
hea burdada manyak güzel yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?