ayy aman kavgalı olunca çok kötü oluyor canım, ama sevindim düzelmenize...canım hiç sorma yaa bizimkiyle kavgalıydık birkaç gündür düzeldik ama içimde öyle bir sıkıntı varki sebebinide bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi :44: sen nasılsın iyisindir inşallah
olsun canım, en kötü ihtimalle akşam yatarken arar, üzme kendinievet birtek babam kaldı öğrenmeyen,annem de kızdı neden açmadın telefonu,kapıyı kapatsaydın baban gördüyse diyene bileyim daha ilk arayışı sayılır bu off içime dert oldu
canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım, hoşgeldinnn, bende havadisler çok da, msjına cwp vermek için 10dkyı bekliodum, ama burda buldum seniiii, çok özledim seni yaaaselam hatunlarrr
buraya gelebilmek ne güzell
hemşom gitmem mi yaa, gittim de unuttum walla, kendime çok hoş bi bluz aldım, aşkıma ve kendime eşofman altı aldım bide. 1 tl ye yüzük aldımecm canım hoşbulduk canım benim iyi geldi tabii yaa arkadaşlarımla olmak
daha 80 diyoruz ama maşallah bi sıkıştırıyoo sorma
dün gece uyuyamadım desem yeri var
hemşom hani sen bana pazara gidip gördüklerini anlatacaktın gtmednmi yoksam
evet canım o kavganın etkisi sürüyor sanırım hala bende,ne güzel sonunda uzun uzun konuşmuşsun askerinle canım telefonlar düzgün herhalde gittiği yerdeayy aman kavgalı olunca çok kötü oluyor canım, ama sevindim düzelmenize...
bende de bisıkıntı vardı bugün ama 1 saat aşkımla konuşunca geçti canım yaa, acayip dolmuşum, hiç susmadan konuştummm
hatta o kadar konuşmuşum ki çevrimdışı kalmışım kk'da
olsun canım, en kötü ihtimalle akşam yatarken arar, üzme kendini
canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım, hoşgeldinnn, bende havadisler çok da, msjına cwp vermek için 10dkyı bekliodum, ama burda buldum seniiii, çok özledim seni yaaa
hemşom gitmem mi yaa, gittim de unuttum walla, kendime çok hoş bi bluz aldım, aşkıma ve kendime eşofman altı aldım bide. 1 tl ye yüzük aldım
ama işten çıkıp gidince verimli olamıyorum, çünkü yorulunca hiç bişi beğenmiorum ben yaa
saol canımmmmbende şimdiden annenin doğum gününü kutluyorum ecm
Ben geLdimmmm
hemşom bu pzt uğramak lazım ozman bi pazara aslında gtmek istemiyrum görüp bşi beğeniyorum alıyorum kıyafet yada incik boncuk doluyo sonra bide yer ara
geçen sene askerm bnle dalga geçti diyoki biz geçim sıkıntısı fln çekersek çanta ve ayakkablarına satar geçinir gideriz içlerinden bazıları dha yepyeni duruyoo
aşkım aradı ve 1-2 kelimeden sonra telefon kapandı.hemen tekrar aradı babam vardı meşgule attım 10 dk oldu tekrar aramadı
selam hatunlarrr
buraya gelebilmek ne güzell
hoşgeldinnBen geLdimmmm
aynen hemşo yaa, benimki de dio öle, evlenince uzunca bir süre giysi ayakkabı çanta almazsın artık yaşadık diohemşom bu pzt uğramak lazım ozman bi pazara aslında gtmek istemiyrum görüp bşi beğeniyorum alıyorum kıyafet yada incik boncuk doluyo sonra bide yer ara
geçen sene askerm bnle dalga geçti diyoki biz geçim sıkıntısı fln çekersek çanta ve ayakkablarına satar geçinir gideriz içlerinden bazıları dha yepyeni duruyoo
evet çok şükür tlflar düzgün ve bolevet canım o kavganın etkisi sürüyor sanırım hala bende,ne güzel sonunda uzun uzun konuşmuşsun askerinle canım telefonlar düzgün herhalde gittiği yerde
nasılsın tatlımm,tickerinde pek güzel maşallahhoşbuldum cicim
hoşgeldinn
aynen hemşo yaa, benimki de dio öle, evlenince uzunca bir süre giysi ayakkabı çanta almazsın artık yaşadık dio
evet çok şükür tlflar düzgün ve bol
sıra beklemio, ses de iyi gelio, ama izmirdekilerde daha iyi geliodu ses, yine de iyi bunlar da
ama sadece 2 tanesi geri aranabiliyor, işte onlarda biraz kuyruk oluomuş:44:
ohh bee çok rahatladım ama, acayip dolmuşum yaa, kuzum teselli etti beni
aa iş değiştiricektin sen doğru canım hayırlı olsun yeni işin :) bizde özledik seniii
aynılar wallahitatlım erkeklerin hepsi aynı kafadan yaaa benimkide biz batarsak senin kıyafet merakın yüzünden olur diyoo:86:
ayy tuanacım ben tuvalete banyoya girerken bile tlfla giriyorum, 50 kere de bakıorum acaba çaldı da duymadım mı dietatlımm askerin aradığı zaman telefonunu mutlaka açmaya çalış çünkü onlar gerçekten zor şartlar altında arıyorlar ilerde bu nedenden dolayıda aranızda problemler olabilir askerlik psikolojisi olayına mutlaka senin askerinde girecektir
hoşgeldinn
nasılsın tatlımm,tickerinde pek güzel maşallah[/B]
aynılar wallahi
ayy tuanacım ben tuvalete banyoya girerken bile tlfla giriyorum, 50 kere de bakıorum acaba çaldı da duymadım mı die
bidaha aynı hatayı yapmam artıktatlımm askerin aradığı zaman telefonunu mutlaka açmaya çalış çünkü onlar gerçekten zor şartlar altında arıyorlar ilerde bu nedenden dolayıda aranızda problemler olabilir askerlik psikolojisi olayına mutlaka senin askerinde girecektir
devremmmm nerelerdesin sen yaaaa nasılda özlemişimm seniiii keyifler nasıl
ewet inşallah canım, görevine başlayınca belki cep tlf bile kullanabilecek, işte o zaman bayram yapıcam benolsun canım bunada şükür sen arayamasanda artık o rahatça arayabilicek sevindim sizin adınızaartık istediğiniz gibi konuşursunuzz
inanki canım benimde senden bir farkım yok bende aynı şekilde dolanıyorum yaa sırf bu telefon olayı yüzünden evden çıkmadığım günler bile oluyorhaftada bir arıyor ve ne zaman arayacağı belli olmadığı için telefonla yapışık ikiz gibi geziyorum inan ahh ahh ne zorluklar atlattık biz eski şafakçılar iyi bilir benim hallerimi hergün bir kavga olayını yazıyordum buraya
hoşbuldummmmmm:97:
şükür canım iyiyim sen nasılsınnn...
güzel demii..:78: bende sevdim çokk:76:
bidaha aynı hatayı yapmam artıkzaten bi an napcağımı şaşırdım sevinçten babamı görünce de meşgule atıverdim offffff aşkım beni anlar ya (inşallah)
canıııııım görmedin mi yazdıkları mıııı?tşk ederim cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?