inşallah canım ankara istanbula gönderiyor diyolar zpt şoförü buda gelme ihtimali varmıs ahh keske gelse yanıma yamacıma şöyle
hayırlısı canım..
4 gün oldu simdiden sesi kısılmış ya
bu sessizlik deli ediyor beniah bir arasa nasıl mutlu olurum... inşallah askerlik birgün tamamen kalkar... dayanılacak gibi değil bazen ... gözüm telefonda.. çalmıyor çalmıyor allahım sabır ver... :2::2::2: düğün tv yi bile izler oldum boşluktan şurda azıcık bir zaman kaldı.. bu günleri de gözyaşlarıyla geçirtme allahım nolur.. sen herkese sabır ver.... ağlamak istiyorum! çal be telefon çal çaaaaaaal.....!:84::84:
kızlar merhaba geçen yazılarda şöyle bir okudumda batı da olanların daha rahat olacağı gb düşünceler var ne yalan söyleyeyim askerim acemi birlğinde izmirde iken daha telaşlı idim çünkü izmir istanbul ankara bursa gb yerlerde patlama ve terör olayları daha fazla büyük şehrler olduğu için izmire yemin törenine bile gidemedim bomba yakalandğı için o yüzden daha usta birlğine teslim olmamış yarenlere derim ki doğu batı diye ayırmayıp haklarında hayırlısı olmalarını istemeleri herkese hayırlı teskereler
ah canım bnm... ne de güzel söylemişssin...haklısın sabretmek ve teselli vermek ! allah kısmet ederse 85 gün kaldı.... nerdeyse 12 aydır beklemenin verdiği bir patlama galiba... insanın aklına binbir türlü şey geliyor sessizlik olunca.. seçimden sonra bir ihtimal düşer de bizede vurur diye saçma beklentiler içine girdimcanım benim iyi olsun da aramasın gerekirse ben hep öle teselli ediyorum kendimi böyle bende aramasını bekliyorum üzülme canım benimde içim kan ağlıyor askerlik kalkmaz ama düşürseler süper olcakkk
şafak kaç senin kardeşş
ah canım bnm... ne de güzel söylemişssin...haklısın sabretmek ve teselli vermek ! allah kısmet ederse 85 gün kaldı.... nerdeyse 12 aydır beklemenin verdiği bir patlama galiba... insanın aklına binbir türlü şey geliyor sessizlik olunca.. seçimden sonra bir ihtimal düşer de bizede vurur diye saçma beklentiler içine girdimbeklemek çıldırtıyor insanı ama allah korusun askerlerimizi... ne yapalım... iyi olsunlar .. ve beklediğimize değsin inşallah.... senin askerin nerede ne kadarınız var.....
ahhhh canım ben sana teselli veriyorum ama kendi halime yanmam gerek galiba
benim aşkım ankrara / etimsgut / zırhlı birliklerde
vee şafak 454
ankarada askerlik yapan bi çok arkadaşım oldu... gayet güvenli ve rahat bir yer... o konuda için rahat olsun.... enteresandır ama ilk günler sanki daha hızlı geçiyor.. böyle az kala zaman sanki daha yavaş geçiyor.... 1 yıldır duygularımızı buraya yazıyoruz işte... seneye bu zamanlar sende bu hüzünlü satırları gülerek okuyacaksın ne günlerdii diye :) belki düğün nişan haberlerini paylaşacaksın :) böyle böyle teselli vererek geldim bu zamanlara....ya sabır diyelim...
dağıtım iznine geldiğinde bol bol hasret giderirsin... onu düşünüp mutlu olinşallah canım bende öyle düşünüyorum seneye bakar gülerim artık diye amaaa o 'seneye' ne zaman gelicek yaaa evet şafagı düşen arkadaslarımda öyle sölüyor son günler geçmio sanki zaman durdu diyo ama geçio yarın askımın 7.günü askerliğinin
dağıtım iznine geldiğinde bol bol hasret giderirsin... onu düşünüp mutlu olbak şimdiden 1 hafta geçti bile... eğer çalışıyorsan zaman daha hızlı geçer........ ama ben ümitliyim seçimden sonra bir düşme olacak bize yaramasa da sizlere mutlaka denk gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?