Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım acemideler ya çok yogun ve zor gecer hele ki bide yemin törenine hazırlanıyorlar rap rap slm ver sola dön saga dön bi düdük öteye bi düdük beriye benimkide öle söylüyo askım pestilimizi çıkarıyolar dio kıayamam ya

bu sessizlik deli ediyor beni ah bir arasa nasıl mutlu olurum... inşallah askerlik birgün tamamen kalkar... dayanılacak gibi değil bazen ... gözüm telefonda.. çalmıyor çalmıyor allahım sabır ver... :2::2::2: düğün tv yi bile izler oldum boşluktan şurda azıcık bir zaman kaldı.. bu günleri de gözyaşlarıyla geçirtme allahım nolur.. sen herkese sabır ver.... ağlamak istiyorum! çal be telefon çal çaaaaaaal.....!:84::84:

Dinle beni biraz şşt
Sen sen İstanbul sever seni sen beni seversen
Dinle beni biraz şşt
Sen sen İstanbul döver seni sen beni üzersen

Hadi biraz şarkı söyleyelim aşkıma gelsin haha :))) duy yakısıklı askerimm

canım benim iyi olsun da aramasın gerekirse ben hep öle teselli ediyorum kendimi böyle bende aramasını bekliyorum üzülme canım benimde içim kan ağlıyor askerlik kalkmaz ama düşürseler süper olcakkk
şafak kaç senin kardeşş

kızlar merhaba geçen yazılarda şöyle bir okudumda batı da olanların daha rahat olacağı gb düşünceler var ne yalan söyleyeyim askerim acemi birlğinde izmirde iken daha telaşlı idim çünkü izmir istanbul ankara bursa gb yerlerde patlama ve terör olayları daha fazla büyük şehrler olduğu için izmire yemin törenine bile gidemedim bomba yakalandğı için o yüzden daha usta birlğine teslim olmamış yarenlere derim ki doğu batı diye ayırmayıp haklarında hayırlısı olmalarını istemeleri herkese hayırlı teskereler

ayyy canım benim ki şuan ankarada tam siyaset kokan şehir hersey var orda korkutma beni

ah canım bnm... ne de güzel söylemişssin...haklısın sabretmek ve teselli vermek ! allah kısmet ederse 85 gün kaldı.... nerdeyse 12 aydır beklemenin verdiği bir patlama galiba... insanın aklına binbir türlü şey geliyor sessizlik olunca.. seçimden sonra bir ihtimal düşer de bizede vurur diye saçma beklentiler içine girdim beklemek çıldırtıyor insanı ama allah korusun askerlerimizi... ne yapalım... iyi olsunlar .. ve beklediğimize değsin inşallah.... senin askerin nerede ne kadarınız var.....

ahhhh canım ben sana teselli veriyorum ama kendi halime yanmam gerek galiba
benim aşkım ankrara / etimsgut / zırhlı birliklerde
vee şafak 454

ahhhh canım ben sana teselli veriyorum ama kendi halime yanmam gerek galiba
benim aşkım ankrara / etimsgut / zırhlı birliklerde
vee şafak 454

ankarada askerlik yapan bi çok arkadaşım oldu... gayet güvenli ve rahat bir yer... o konuda için rahat olsun.... enteresandır ama ilk günler sanki daha hızlı geçiyor.. böyle az kala zaman sanki daha yavaş geçiyor.... 1 yıldır duygularımızı buraya yazıyoruz işte... seneye bu zamanlar sende bu hüzünlü satırları gülerek okuyacaksın ne günlerdii diye :) belki düğün nişan haberlerini paylaşacaksın :) böyle böyle teselli vererek geldim bu zamanlara.... ya sabır diyelim...

inşallah canım bende öyle düşünüyorum seneye bakar gülerim artık diye amaaa o 'seneye' ne zaman gelicek yaaa evet şafagı düşen arkadaslarımda öyle sölüyor son günler geçmio sanki zaman durdu diyo ama geçio yarın askımın 7.günü askerliğinin

dağıtım iznine geldiğinde bol bol hasret giderirsin... onu düşünüp mutlu ol bak şimdiden 1 hafta geçti bile... eğer çalışıyorsan zaman daha hızlı geçer........ ama ben ümitliyim seçimden sonra bir düşme olacak bize yaramasa da sizlere mutlaka denk gelecek

75 gün acemilik yapcak 1 ays sonra yemin töreni var gidicem ona.yemin töreni sonrası 2 ay kadar daha yapar gelir dagıtım iznine ondan sonrada usta birlik hayırlısıyla

evet banada secimden sonra düşcek gibi gelyor ahhhh nolur düşsün o kadar çok istiyorum ki 6 yıl oldu sözlümle birlikte olalı bu kadar yıldan sonra askerliği beklemek canımın çok yakıoo....düşsün 9 olsun 9 olmadı 12 olsun yeterrr ya düşsüüüüüünnnnnnnnnnn yıllardır kandırıolar milleti düşecek diye

aşkımızınnn en zor sınavını veriyoruz askerimmm çok özledim seni çokkkk özledim dayanamıyorum bitanem askerim herşeyimmmm gel nolur tez zaman da gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…