ne kadar güzel canım benim yaçok şanslısın süper süper kalan zman güsel geçer hiç üzülme canım
evet canım bizii dediğin gibi anca biz anlarız gel içelim
çanakkalede okumustum bende üniversite
biz sivilde bile bu kadar zaman bulamıyoduk
içelim güzelleşelimm
benim ki gökçeada da canım merkezde olsa daha iyi olurdu ama bunada şükür gökçeada hakkında bir bilgin varmı :))
e süper o zaman keyfini çıkar
kızlar bn napıyorum biliyomusun gittiği günden beri her gün için bişiler yazıorum pc ye not defterineee 1.gün 2.gün falan altına karalıyorum bişiler mesela bakın size 1.gün için yazdıgımı göstereyim
Bugün sensiz ilk günüm
Boşluktayım
Gözüm telefonda her an ararsın diye yanımdan ayırmıyorum
Daha şimdiden o kadar çok özledim ki seni kokunu sesini herşeyini
Şuan da haber yok senden nefes alışım gittikçe zorlanıyor
Özlüyorum seni canım sevgilim
Nerdesin
Napıyosun aklım başında değil msjlarını okuyorum fotograflarımıza bakıyorum içim gidiyor yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum aşkım benim
Sımsıkı sarılcam sana doya doya öpücem
Kurban olurum sana ben herseyim canım
Bak hala ses yok teslim oldun mu olmadın mı onu bile bilmiyorum sabah 06.30 da aramıştınnn
Şimdi nerdesinnnnnn
Ara dayanamıyorum
Acaba şuanda beni düşünüyormusun
Seni çok ama çok çok çok çok seviyorum
Allah'a emanet ol.........
İlerde okumak için süper bence yapın sizde
bunu yazdıktan hemen sonra aramıstı askerim sabah teslim olmustu birsürü ıvır zıvır derken anca arayabilmişti bu ilk günüm asla anlatamam
ben merkezde kalıodum pansiyonum ordaydı...olmaz mı bilgim rahat canım oralar sessiz sakin rahat yani batı bide ne olsun ...geçmiştim orda ki askeriyenin ordan fotografcılık okudum ben cekimm yapmak için gitmiştikk o çevrede yasaktı askerler bagırıyodu yasak kızlar diye :)))
bak senin kide oraya düşmüş güzel yer kardesim daha zor yerler var
kızlar bn napıyorum biliyomusun gittiği günden beri her gün için bişiler yazıorum pc ye not defterineee 1.gün 2.gün falan altına karalıyorum bişiler mesela bakın size 1.gün için yazdıgımı göstereyim
Bugün sensiz ilk günüm
Boşluktayım
Gözüm telefonda her an ararsın diye yanımdan ayırmıyorum
Daha şimdiden o kadar çok özledim ki seni kokunu sesini herşeyini
Şuan da haber yok senden nefes alışım gittikçe zorlanıyor
Özlüyorum seni canım sevgilim
Nerdesin
Napıyosun aklım başında değil msjlarını okuyorum fotograflarımıza bakıyorum içim gidiyor yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum aşkım benim
Sımsıkı sarılcam sana doya doya öpücem
Kurban olurum sana ben herseyim canım
Bak hala ses yok teslim oldun mu olmadın mı onu bile bilmiyorum sabah 06.30 da aramıştınnn
Şimdi nerdesinnnnnn
Ara dayanamıyorum
Acaba şuanda beni düşünüyormusun
Seni çok ama çok çok çok çok seviyorum
Allah'a emanet ol.........
İlerde okumak için süper bence yapın sizde
Çok güzelmiş canım ne güzel düsünmüssün
bunu yazdıktan hemen sonra aramıstı askerim sabah teslim olmustu birsürü ıvır zıvır derken anca arayabilmişti bu ilk günüm asla anlatamam
bende o günü dün gibi hatırlıyorum aksam aramıstı benimkide oda 5 dk cık konusabilmistik
yapın canım mektup olarak bile gönderilebilir yapın bişilerle ilgilenin meşkale bulunn
benim bi defterim var 6 yıldır birlikteyız ya sürekli ona yazarım ben defterime msjları bi ara çok yazdım taaaaaaaaa kaç yıl öncesi süper oluyo birlikte okuyoruz şafak çizelgesi bile yapıstırdım 460 gün kagıdı her gün çiziyorum napim kızlar geçicek inş. kavusucas
öylee valla canım bi hafta sonları konusamıyoruz fazla 3 kart felen anca napalım sizin nasıl konusabiliyo musunuz
Hep beraber iflas ettircez safakları
şimdilik arayabiliyor canım her gün 1 kaç kez sabah içtimadan önce arıyor fırlıyorum askım telefonu bos bulunca diyo kıyamam ya yeter ki canına bişi olmasın da sesinide duymim napim iyi olsun askerim
Ne güzel bi hatıra iste ileride geldiginde beraber okursunuz inşallah
tabiki çok şükür batıda içim rahat canım ne zor şartlar altında askerliğini yapanlar var.Allah korusun hepsini
çok güzel yazmışsın canım bende günlük tutuyorum gittiği günden beri
usta birligindee rahat olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?