Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy canım benim ki şuan ankarada tam siyaset kokan şehir hersey var orda korkutma beni
canım merhaba Allah kavuştursun öncelikle tabiki amacım korkutmak değil ama herhangi bişey olcağı vrsa doğu batı ayırt etmeden olur demek istemiştim yani öyle kötü bşey aklınıza gelmesn devrecilik olur asker ezilir yemkleri iyi olmaz aç kalır telfn sıkıntısı yada yakalatma gb problemleri olablr dua edelim en az hasarla atlatsınlar kimi askerlerimzn psikolojileri bozuluyo işte o yüzden Allah iyi yerlere düşürsün iyi insanlarla karşılastrsın

evet canım allah korusun hepsini tüm askerlerimizi allaha emanet ettik biz onları

merhaba kıslar bu haftayla beraber 2 hafta oldu yüsünü görmiyeli çarşıları kitlendi diğer hafta içinde olabilirmiş bu çooook özledimmm

dilime takıldı o şimdi asker şarkısı kafayı yedim iiice
gitmeden bu sarkıyı söleyip karsısında oynuodum ne süperdi ya ooff askerim özledim seni

Yeni şafak saymaya başlayan güzelleeer hepinizi allah kavuştursun inşş zaman hızlıca akıp gitsin sizin için bu zorlu zamanı atlatın inanın döndüklerinde herşey bambaşka dahada güzel oluyo tecrübeyle sabittir

Son düzenleme:

böyle güzel şeyleri duydukça insanın sıkıntısı biraz azalıyor... dönünce daha güzel olacak değil mi:) evlilik hazırlıkları vs. vs.. :) hayali bile ne hoşş... allah mutlu etsin sizi canımmmm :)

ne gsel cnm nişanınız yakın allah bzede nasp eder inş.
çok mutlu ol ins

"tuğba ekincinin" o şimdi asker şarkısı dolandı dilime ayyyyyyyyy :) kalitesiz şarkıılar takılıyor dilime :) deliriyor muyum....:)

aklın yolu bir oluyor bazen :) hiç sevmezdim asker şarkılarını falan... kıro gelirdi:) şimdi dinliyorum işte... zaten hala aramadı.. üzgün melankolik oldum çıktım....

aynen ya ne iğrenc falan derdim şimdi ohooo neler neler sölüyorum şafak kacta askerim ekmeğim aşım helalım sen nöbette dururken ben seni beklerim falan

gittiği günden beri çıkardıgı yüzücü atleti üzerimde giyiyorum kokusu üzerimde çıkarıp almıstım üstünden...bide tşörtü var bende böyle böyle geçicekk ona ait kıyafetler üstümde olunca daha da mutlu oluyorum yıkamıcam da :)) deodrant parfüm derken kokmasına müsaade etmem

Canım ya ne büyük bi aşkla seviyosun sen onu
Çok sanslı senin gibi bi bekleyeni olduğu için:81:

Canım ya ne büyük bi aşkla seviyosun sen onu
Çok sanslı senin gibi bi bekleyeni olduğu için:81:

öyle bitanem çok seviyorum çok çok çok deliler gibi aşıgım ona ölürüm herseyim feda olsun karsılıklı ama canımın içi yarım saat sıra beklemiş benim içinn konusalım diyee oooff oof ama kısa konustuk işte bitanemle

Bende simdi konuştum 5 dk ondan öncede aramıştı yarım saat konuşmuştuk
Telefon sorunumuz yok şuan 6 kere aradıgı bile oluyo gün içerisinde

Bende simdi konuştum 5 dk ondan öncede aramıştı yarım saat konuşmuştuk
Telefon sorunumuz yok şuan 6 kere aradıgı bile oluyo gün içerisinde

canım ya benimki ilk 2 gün rahat aradı günde 5 6 kere..
ama şimdi çok yogunuz askım aksama kadar çalısıyorus egitimdeyız fırsat bulunca seni arıyorum diyor ama uzun konusamıyoruz yemin töreninden sonra sanırım böle yogunluk olmaz çok özlüyorum konusacagım o kadar sey var kii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…