canım merhaba Allah kavuştursun öncelikle tabiki amacım korkutmak değil ama herhangi bişey olcağı vrsa doğu batı ayırt etmeden olur demek istemiştim yani öyle kötü bşey aklınıza gelmesn devrecilik olur asker ezilir yemkleri iyi olmaz aç kalır telfn sıkıntısı yada yakalatma gb problemleri olablr dua edelim en az hasarla atlatsınlar kimi askerlerimzn psikolojileri bozuluyo işte o yüzden Allah iyi yerlere düşürsün iyi insanlarla karşılastrsınayyy canım benim ki şuan ankarada tam siyaset kokan şehir hersey var orda korkutma beni
canım merhaba Allah kavuştursun öncelikle tabiki amacım korkutmak değil ama herhangi bişey olcağı vrsa doğu batı ayırt etmeden olur demek istemiştim yani öyle kötü bşey aklınıza gelmesn devrecilik olur asker ezilir yemkleri iyi olmaz aç kalır telfn sıkıntısı yada yakalatma gb problemleri olablr dua edelim en az hasarla atlatsınlar kimi askerlerimzn psikolojileri bozuluyo işte o yüzden Allah iyi yerlere düşürsün iyi insanlarla karşılastrsın
merhaba kıslar bu haftayla beraber 2 hafta oldu yüsünü görmiyeli çarşıları kitlendi diğer hafta içinde olabilirmiş bu çooook özledimmm
İyi akşamLar
Şafak 111
Yeni şafak saymaya başlayan güzelleeer hepinizi allah kavuştursun inşş zaman hızlıca akıp gitsin sizin için bu zorlu zamanı atlatın inanın döndüklerinde herşey bambaşka dahada güzel oluyo tecrübeyle sabittir
Yeni şafak saymaya başlayan güzelleeer hepinizi allah kavuştursun inşş zaman hızlıca akıp gitsin sizin için bu zorlu zamanı atlatın inanın döndüklerinde herşey bambaşka dahada güzel oluyo tecrübeyle sabittir
Lokumummm maş şafağınason 11 sonra 100lere elvedaaa sennde az kaldı bitiyooo
"tuğba ekincinin" o şimdi asker şarkısı dolandı dilime ayyyyyyyyy :) kalitesiz şarkıılar takılıyor dilime :) deliriyor muyum....:)
aklın yolu bir oluyor bazen :) hiç sevmezdim asker şarkılarını falan... kıro gelirdi:) şimdi dinliyorum işte... zaten hala aramadı.. üzgün melankolik oldum çıktım....aynen bende onu yazmıstım braz önce takıldı dilime
aklın yolu bir oluyor bazen :) hiç sevmezdim asker şarkılarını falan... kıro gelirdi:) şimdi dinliyorum işte... zaten hala aramadı.. üzgün melankolik oldum çıktım....
aynen ya ne iğrenc falan derdim şimdi ohooo neler neler sölüyorum şafak kacta askerim ekmeğim aşım helalım sen nöbette dururken ben seni beklerim falan
gittiği günden beri çıkardıgı yüzücü atleti üzerimde giyiyorum kokusu üzerimde çıkarıp almıstım üstünden...bide tşörtü var bende böyle böyle geçicekk ona ait kıyafetler üstümde olunca daha da mutlu oluyorum yıkamıcam da :)) deodrant parfüm derken kokmasına müsaade etmem
Canım ya ne büyük bi aşkla seviyosun sen onu
Çok sanslı senin gibi bi bekleyeni olduğu için:81:
öyle bitanem çok seviyorum çok çok çok deliler gibi aşıgım ona ölürüm herseyim feda olsun karsılıklı ama canımın içi yarım saat sıra beklemiş benim içinn konusalım diyee oooff oof ama kısa konustuk işte bitanemle
Bende simdi konuştum 5 dk ondan öncede aramıştı yarım saat konuşmuştuk
Telefon sorunumuz yok şuan 6 kere aradıgı bile oluyo gün içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?