canım ya benimki ilk 2 gün rahat aradı günde 5 6 kere..
ama şimdi çok yogunuz askım aksama kadar çalısıyorus egitimdeyız fırsat bulunca seni arıyorum diyor ama uzun konusamıyoruz yemin töreninden sonra sanırım böle yogunluk olmaz çok özlüyorum konusacagım o kadar sey var kii....
Konuşursunuz canım merak etme..
Benimkide yarın sabah arayamam belki dedi
Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki
Her zaman müsait olamıyorlar..
evet canım aynen öyle en fazla konustugumuz süre 4 dk çok kalabalık ora daha bunun ekpte belli değil aksam cok sıra oluoo malum az konusuyorus ooff şöyle uzun konussam yetcek
Ah zaman söyle biraz geçsee
Uzunda konuşucaz
belki ustalıkta rahar ederizz o zaman işleri belli olcakk fix
seninki nerdeydı cnm
Hmm.. Dogrudur canım..
Seninle topigin gece bekçileri olduk :)
Aynen insan zaman gecircek biseyler arıyor..öyle olduk canım napalım böyle stres atıcas işte birlikte aşıcaz şafak kaç senin canım belki sormustum ama sürekli yazınca insan şaşırıyo yahu
ismini de öğrenebilir miyim ?
Aynen insan zaman gecircek biseyler arıyor..
buraya yazdıkca rahatlıyorum sanki:26:
Benimkinin bugün 4. günü bitti
Senin kaçtı
Evet canım benim insan bi nebze olsun rahatlıyor..
Şöyle söylim benim ki cuma günü teslim oldu bugun 3.günü bitti
ama dşeymiş onu da yeni ögrendim sevk baslangıc tarihi ne zamansa o zaman 1.gün oluyomus yol izni veriyolr ya..bak askınla konusunca sor istersen canım benim yani 6.günü bitti benimkinin sende ona göre hesapla
babam öyle söylemişti bana askımda telde öle dedi canım benim
hadi mutlu ol şimdi :))
Evet canım öyleymiş yani benimkinin askerligi 23 mayısta basladı
ayyy evet canım aynıyız senle tamamen benimkide 23 yani bizim bugun 6.günümüz bitti şafak 454 ikimizin aynı bu arada ismini sormustum sakıncası varmı karıstırıyorum hep ismini bilsem daha ii olcak benim malum yazıor yasemin canım
ayyy evet canım aynıyız senle tamamen benimkide 23 yani bizim bugun 6.günümüz bitti şafak 454 ikimizin aynı bu arada ismini sormustum sakıncası varmı karıstırıyorum hep ismini bilsem daha ii olcak benim malum yazıor yasemin canım
yarın 453 dices tamam mı canımmm birbirimize destek moral olalım kimler kimler bitirdi burda şafagı
Mylovem olarak bil cnm ismimi :)
Özel msjla atarım ismimi
Memnun oldum bu arada..
Daha cook görüsücez bu topikte insallah.
Tabikide destek olup moral vericez birbirimize
gececekk gececekkkk ben altı ayı gecirdim nasıl gecti anlamadım bile zaman su gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?