ayyyyyyyyyyy şu plakaları saymak için o kadar sabırsızlanıyorum ki
gözün aydın canım benim az bişi kalmış şükür
günaydın gnr:80:Günaydın herkese
Şafak 453
Askerim hasretimsin
selam şekerim hoşgeldin, iyilik sağlık sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız
selinncimm inşallahh dediğn gibi olur cnmcanımmm sagoll tatlımmm sendee gelırsınn oralara hiççç merakk etmeee canım benımmm bennden sona sıraa sızdee tatlımmm allah nasıp etsınnn sızede ınsallahh bende cok özenırdımm ısterdımm vee geldıı ınankııı heçç korkun olmasıınnn
Selam kızlar nasılsınız
canımmm sagoll tatlımmm sendee gelırsınn oralara hiççç merakk etmeee canım benımmm bennden sona sıraa sızdee tatlımmm allah nasıp etsınnn sızede ınsallahh bende cok özenırdımm ısterdımm vee geldıı ınankııı heçç korkun olmasıınnn
günaydın gnr:80:
selam şekerim hoşgeldin, iyilik sağlık sen nasılsın?
selinncimm inşallahh dediğn gibi olur cnm
canım saol sen nasılsın dün bıraktıgınız gibiyiz işte herkez şafak düşürme peşinde
iyisin inşallah
günaydın durucum, sana da iyi haftalar, nasılsınnn?
sanada canım benımmm iyi haftalarrrr
Selam canım. İyiyiz sen nasılsın ?selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım
Selam canım. İyiyiz sen nasılsın ?
iyiyim bend ehemmde çok iyiyimmm karnımın ağrısı haricinde
iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın? Aşkım bugün yeni görevine başlıo, bakalım nasıl geçecek, heyecanlıyımGünaydın kuzumnasıl gidiyo iyimisin?
ben de iyiyim tatlımmm, ewet ewet bitiyor walla, haziran geliyor, yaz geliyor, doğumgünüm geliyor
şükür canım iyiyim yarın mayıs da bitiyorrrrrrrrrrrrr
sen nasılsınnnnnnnnn:97:
burcuşşş hoşgeldinn kısss, nasılsın? sınavlar nasıl geçti?selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım
Neden agrıyor ki..:26:
Geçmiş olsun cnm
iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın? Aşkım bugün yeni görevine başlıo, bakalım nasıl geçecek, heyecanlıyım
ben de iyiyim tatlımmm, ewet ewet bitiyor walla, haziran geliyor, yaz geliyor, doğumgünüm geliyor
gerçi nie bu kadar heyecanlandım bilemiyorum, sevdiceğim yanımda olamayacak
burcuşşş hoşgeldinn kısss, nasılsın? sınavlar nasıl geçti?
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım
gerçi nie bu kadar heyecanlandım bilemiyorum, sevdiceğim yanımda olamayacak
sen kötü de o zaman tatlımhoşbuldum şekerimm,sınavlarım iyi veya kötü demicem açıklanınca görücem yani,iyi dediğimde kötü,kötü dediğimde iyi alıyorum ama ben kötü diyeyim d,mi ama
sen nasılsın canım neler yaptın bakalım
ewet canım, ikizlerim benhımm ikizler burcu musun sen:26:
yihuuuuuuuuuuuuu haziran gelsin çabucak gitsin haziranın sonunda plakalardayım ulennnnnnnnnnnnnnnnn ne ka güzellllllllllllllll
Selinciğim plakaların hayırlı olsun hadi azcık kaldı biraz daha sık dişinii tatlımm
şükür canım iyiyim yarın mayıs da bitiyorrrrrrrrrrrrr
sen nasılsınnnnnnnnn:97:
tertip hayırlı olsun plakalar darısı başımaaa
ewet canım, ikizlerim ben
ohh ohh ne güzel, gelsin plakalarrrr
amiiinnn tertıbımmmm benımmm sıraaa sendee zatııı senıdeee beklıyommm bakkk arkamdaaa olll hee :86::86: senınnde nekaldıııkı zatıııı merakkk etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?