Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyyyyyyyyy şu plakaları saymak için o kadar sabırsızlanıyorum ki
gözün aydın canım benim az bişi kalmış şükür

canımmm sagoll tatlımmm sendee gelırsınn oralara hiççç merakk etmeee canım benımmm bennden sona sıraa sızdee tatlımmm allah nasıp etsınnn sızede ınsallahh bende cok özenırdımm ısterdımm vee geldıı ınankııı heçç korkun olmasıınnn

Günaydın herkese

Şafak 453

Askerim hasretimsin
günaydın gnr:80:

Selam kızlar nasılsınız
selam şekerim hoşgeldin, iyilik sağlık sen nasılsın?

selinncimm inşallahh dediğn gibi olur cnm

sağol canım benim ya inan böyle şeyler yazınca siz
moral depoluyoruz allah razı olsun tez zaman da kavusmanız dileğiyle

günaydın gnr:80:

selam şekerim hoşgeldin, iyilik sağlık sen nasılsın?

selinncimm inşallahh dediğn gibi olur cnm

Bende iyiyim saol gecinip gidiyoruz :)

canım saol sen nasılsın dün bıraktıgınız gibiyiz işte herkez şafak düşürme peşinde
iyisin inşallah

Aynen canım bugün 5. gün

Günaydın kuzum nasıl gidiyo iyimisin?
iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın? Aşkım bugün yeni görevine başlıo, bakalım nasıl geçecek, heyecanlıyım

şükür canım iyiyim yarın mayıs da bitiyorrrrrrrrrrrrr
sen nasılsınnnnnnnnn:97:
ben de iyiyim tatlımmm, ewet ewet bitiyor walla, haziran geliyor, yaz geliyor, doğumgünüm geliyor
gerçi nie bu kadar heyecanlandım bilemiyorum, sevdiceğim yanımda olamayacak

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım
burcuşşş hoşgeldinn kısss, nasılsın? sınavlar nasıl geçti?

Neden agrıyor ki..:26:
Geçmiş olsun cnm

babet giyince ince çorapta giyiyorum haliyle karnım ağrıyor ayaklarım üşüyor galiba ya.öldürüyor karın ağrısı beni.çok saol canım..

hoşbuldum şekerimm,sınavlarım iyi veya kötü demicem açıklanınca görücem yani,iyi dediğimde kötü,kötü dediğimde iyi alıyorum ama ben kötü diyeyim d,mi ama

sen nasılsın canım neler yaptın bakalım

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr naslsınız bakalım

slm burcummm... ben iyi gibiyim senden naber?

ben de iyiyim tatlımmm, ewet ewet bitiyor walla, haziran geliyor, yaz geliyor, doğumgünüm geliyor
gerçi nie bu kadar heyecanlandım bilemiyorum, sevdiceğim yanımda olamayacak

hımm ikizler burcu musun sen:26:
yihuuuuuuuuuuuuu haziran gelsin çabucak gitsin haziranın sonunda plakalardayım ulennnnnnnnnnnnnnnnn ne ka güzellllllllllllllll

sen kötü de o zaman tatlım
iyiyim walla napiyim işte, bigün kayınvalidemlerde kaldım, bigün teyzemlerde kaldım, dün evimde temizlik yaptım, öyle böyle geçirdim haftasonunu işte, sen neler yaptın?

hımm ikizler burcu musun sen:26:
yihuuuuuuuuuuuuu haziran gelsin çabucak gitsin haziranın sonunda plakalardayım ulennnnnnnnnnnnnnnnn ne ka güzellllllllllllllll
ewet canım, ikizlerim ben
ohh ohh ne güzel, gelsin plakalarrrr

Selinciğim plakaların hayırlı olsun hadi azcık kaldı biraz daha sık dişinii tatlımm

sagolll tatlımmm cokk mutluyumm yahuuu degısıkkk bı duyyguuu hepınızıınn yaşamasınıııı
isterımmm zman sızede akıp gecsınnn sızde yasıyınnn sızde gerıdekılereee destekk olunnn kuzucukklarrrr

şükür canım iyiyim yarın mayıs da bitiyorrrrrrrrrrrrr
sen nasılsınnnnnnnnn:97:

tertip hayırlı olsun plakalar darısı başımaaa

amiiinnn tertıbımmmm benımmm sıraaa sendee zatııı senıdeee beklıyommm bakkk arkamdaaa olll hee :86::86: senınnde nekaldıııkı zatıııı merakkk etmeee

ewet canım, ikizlerim ben
ohh ohh ne güzel, gelsin plakalarrrr

korkulur senden haaa:18:
gelsin biran öncee artıkk:95:

amiiinnn tertıbımmmm benımmm sıraaa sendee zatııı senıdeee beklıyommm bakkk arkamdaaa olll hee :86::86: senınnde nekaldıııkı zatıııı merakkk etmeee

bekle bekle tertip az kaldı benimde şu haziranıda göndereyim geliyom plakalara inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…