nie öle dedin ki duruuuuu :26:korkulur senden haaa:18:
gelsin biran öncee artıkk:95:
nie öle dedin ki duruuuuu :26:
herkeze selamlar iyi haftalarrrrr
kuzuuuum hoşgeldinnnnn bakiiim sennnherkeze selamlar iyi haftalarrrrr
hoşbulduk canım saolikizlerin özelliklerini taşıyomusun bilmiyorum ama anlaşmakta zorluk çektiğim bi burçdur canım ondan dedim
iyi haftalar cnm hoşgeldinn:97:
kuzuuuum hoşgeldinnnnn bakiiim sennn
canım daha önce bahsetmiştim ya sana, elle tutulur yanım yok dieikizlerin özelliklerini taşıyomusun bilmiyorum ama anlaşmakta zorluk çektiğim bi burçdur canım ondan dedim
iyiyim tertibim, seni gördüm daha iyi oldum canım benim, sen nasılsın?hoşbulduk canım saol
tertoo naberrr nabıosun hoşbuldukk
iyiyim tertibim, seni gördüm daha iyi oldum canım benim, sen nasılsın?
Haftasonu şırnakta da küçük bi deprem olmuş, enişte duymuş mu?
canım daha önce bahsetmiştim ya sana, elle tutulur yanım yok diedengesizimdir, çok çok mutluyken birden acayip sinirli veya üzgün olabilirim, birden ağlamaya başlayabilirim, hiç belli olmaz yaniii...
Ama maymuniştahlı , şıpsevdi değilim, sevdiğime çok sadığımdır
çok arkadaş canlısı, sıcak kanlıyımdır bide ayıptır sölemesi
aferin gez gez kuzuuuubilmiorumki canım dün konuştuk ama bişey demedi bana ben daha sabah gördüm deprem haberini bugün ararsa sorucam onu iyiyim valla geziorum faln bu ara kendimi dışarılara attım
aynen ölezararsız bi ikizler im diyosun yaniii
ozaman no problem
aferin gez gez kuzuuuu
yemek yiyip geliyorum
aynen öle
korkulur senden haaa:18:
gelsin biran öncee artıkk:95:
bekle bekle tertip az kaldı benimde şu haziranıda göndereyim geliyom plakalara inşallahhh
bekliiiiiimmmdort gözleeee senııı bakk hazıranada geldıkkk nekaldıkııı hemennn gecıcekkk gor bakkk:86::86:
selam kızlaaaaarr organik ve lokum tertolarım
kızlar ben 300 lerdeyken şafağı az olanlar burda dert yandığı zaman çok sinir olurdum ama azalınca şafak saymak daha da sıkıcı oluyor.bian önce bitsin istiyor insan sizde de öyle oluyor mu tertiplerimm
şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 128
son 28 güüüün hadi bee geç sende
şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 128
saol tertommafiyet olsun zararsız ikizlerim benim şafak kaç oldu kız bende ona bir bakıyım
300leri yarıladık kızzzzzzvayy şafak 359360lara veda
canım haklısın, azaldıkça zorlaşıo galibaselam kızlaaaaarr organik ve lokum tertolarım
kızlar ben 300 lerdeyken şafağı az olanlar burda dert yandığı zaman çok sinir olurdum ama azalınca şafak saymak daha da sıkıcı oluyor.bian önce bitsin istiyor insan sizde de öyle oluyor mu tertiplerimm
vayy beeeeşafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 128
saol tertomm
300leri yarıladık kızzzzzz
canım haklısın, azaldıkça zorlaşıo galiba
vayy beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?