kızlarrrrr selamlar
miracle tertibim katılıyorum zman azaldıkça geleceğni düşününce vakit durdu hiç geçmiyor gibi oluyor ya 100lerde az kaldı derken şimdi oo dha var demeye başladım oyy ki ne oyy
şafak:76 ığdıra selam yola devam
merhaba canım senin plakara gelmen için tüm gücümle ittiriyorumm
selam cnmmm
maşallah şafağınaaaaaaaaaaaa
bende istiyorum plakalarıııııııııııııııııııı:84:
slm kızlar:80:bayadırlı giremiodum buraya.bizim şafak bu ayın sonunda 300 den düşcek artık bende 200leri saymaya başlıcam.bu arada sivaslıyım sivastayım merkez deil ama kızlar yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarıyla
slm canım sivasın neresindensin merak ettim
ve asker yarenleri keyifler nasıl??
şafak 275
hoşgeldin canım baya azalmış şafağın ilk geldiğim günlerde şafağın benimki kadar bişeydi maşallah darısı bizim başımıza
cadimmm nasılsın tatlımm ayy seni gördüğüme nasıl sevindim epeydir karşılaşamıyorduk özlemişim valla evet canımm ilk geldiğim zamanlar şafağımm öleydi yavaş yavaş geçiyor çok şükürki seninkide gelip geçer biran önce canım sonrada vayy beee nasılda geçti ne günlerdi derizz
tertoooo hadi kutlayak bunuevt terto bende 360 lara bugün veda etmişim
canımmm ben ilk geldiğimdeki yazılarıı okudum da geçen gün, bugüne kadar baya bi yemişsin şafağı yani....cadimmm nasılsın tatlımm ayy seni gördüğüme nasıl sevindim epeydir karşılaşamıyorduk özlemişim valla evet canımm ilk geldiğim zamanlar şafağımm öleydi yavaş yavaş geçiyor çok şükürki seninkide gelip geçer biran önce canım sonrada vayy beee nasılda geçti ne günlerdi derizz
tertoooo hadi kutlayak bunu
tey tey lililililillililili
canımmm ben ilk geldiğimdeki yazılarıı okudum da geçen gün, bugüne kadar baya bi yemişsin şafağı yani....
bende özlemişim valla canım ya iyiyim canım sen nasılsın bakalım askerin nasıl valla bir gün gelicek hepsi birer anı olarak kalıcak inş.
tertoooo hadi kutlayak bunu
tey tey lililililillililili
canımmm ben ilk geldiğimdeki yazılarıı okudum da geçen gün, bugüne kadar baya bi yemişsin şafağı yani....
ewet hepbirlikte bitireceğiz inşallah, Allah sağlık versin de, günler elbet geçergeçiyor canım benim ya gülerek, ağlayarak, sevinçten uçarak, sitem ederek bir şekilde geçiyor sizinkilerde geçecek hep birlikte yiyip bitireceğiz bu şafakları
iyiyim canım çok şükür askerimde iyi dağda ne kadar iyi olabilirse ama bunada şükür ne kadar zor şartlar altında olsakta Rabbim ellerini üzerimizden çekmiyor ya mutlu ve huzurluyum zamanda akıp gidiyor
senin askerin nasıl kayınvalidenlerle aran ne durumda
ewet hepbirlikte bitireceğiz inşallah, Allah sağlık versin de, günler elbet geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?