Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla benim askerim şimdilik şırnak merkezde hastanede canım kaynanamlardan sesyok bayadır canım bende bilmiorum fırtına öncesi sessizlik sanırım
kuzuuuuuuuuuu noldu yaa, nie hastanede? yine aynı o eski hastalık meselesi mi? başka bişi olmadı di mi?

çok güzel söyledim canım Allah sağlık versin... ve Rabbim bundan başkada ayrılık göstermesin hiç birimizee...
Aminnnn tuanacım aminnnn

askerin olduğu yerde rahatsa sorun yok canım...

fırtına öncesi sessizlik demek... inş seni şaşırtırlar diyebiliyorum ancak

yok canım sanmam şaşırtmazlar onlar kaynanamı daha hiç görmedim ben ztn bu şekilde bile sevmio rahatmı deilmi bilmiorum cnm hastanede kontrolü fln yapılıo kendi birliğine ne zman gider daha tam belli deil tahlillerinin bitmesini beklioruz

kuzuuuuuuuuuu noldu yaa, nie hastanede? yine aynı o eski hastalık meselesi mi? başka bişi olmadı di mi?

Aminnnn tuanacım aminnnn

yeni bişeyi yok canım küçükken geçirdiği rahatsızlıklar bide kafasındaki mevzu yüzünden orda bakalım sonuçlar ne olucak hastalık çıkarmaya çalışıo

anladımmm canım herşeyin hayırlısı bakalımmm

Ayyy aşkımm aradı sonunda 2 gündür sesini duymuyordum ilaç gibi geldiiii

Ayyy aşkımm aradı sonunda 2 gündür sesini duymuyordum ilaç gibi geldiiii

gözün aydın bebem

aynen walla, hastalık ister olduk, biz de bi ara öleydik, ama bişi çıkmadı
ama en azından yeri değişti

ayy sorma terto yaa adam ne çaba sarfedio anlatamam bişey çıkmaz ama uğraşıo işte 20 sene önceki hastalıktan bişey çıkmaz

gözün aydın ecemmm, çok sevindim, sıkıntıların geçmiştir inşallahhh
Geçmezmi canım yaaa sesini duydum ya yetti bana çok şükür onun seside iyi geliyordu aldım gazı geldimm:86:

gözün aydın bebem

ayy sorma terto yaa adam ne çaba sarfedio anlatamam bişey çıkmaz ama uğraşıo işte 20 sene önceki hastalıktan bişey çıkmaz

Saol kuzum benimmm kızz seninkine ne oldu geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmezmi canım yaaa sesini duydum ya yetti bana çok şükür onun seside iyi geliyordu aldım gazı geldimm:86:

Saol kuzum benimmm kızz seninkine ne oldu geçmiş olsun

saol canım bu gidişle harbiden geçicek komutanlar aşkıa dalgamı geçion sen bizle bişeyin yok die oda bana baka baka delirdi napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…