valla benim askerim şimdilik şırnak merkezde hastanede canım kaynanamlardan sesyok bayadır canım bende bilmiorum fırtına öncesi sessizlik sanırım
çok güzel söyledim canım Allah sağlık versin... ve Rabbim bundan başkada ayrılık göstermesin hiç birimizee...
çok güzel söyledim canım Allah sağlık versin... ve Rabbim bundan başkada ayrılık göstermesin hiç birimizee...
kuzuuuuuuuuuu noldu yaa, nie hastanede? yine aynı o eski hastalık meselesi mi? başka bişi olmadı di mi?valla benim askerim şimdilik şırnak merkezde hastanede canım kaynanamlardan sesyok bayadır canım bende bilmiorum fırtına öncesi sessizlik sanırım
Aminnnn tuanacım aminnnnçok güzel söyledim canım Allah sağlık versin... ve Rabbim bundan başkada ayrılık göstermesin hiç birimizee...
askerin olduğu yerde rahatsa sorun yok canım...
fırtına öncesi sessizlik demek...inş seni şaşırtırlar diyebiliyorum ancak
kuzuuuuuuuuuu noldu yaa, nie hastanede? yine aynı o eski hastalık meselesi mi? başka bişi olmadı di mi?
Aminnnn tuanacım aminnnn
hala bir umut var yaniiiiyeni bişeyi yok canım küçükken geçirdiği rahatsızlıklar bide kafasındaki mevzu yüzünden orda bakalım sonuçlar ne olucak hastalık çıkarmaya çalışıo
yok canım sanmam şaşırtmazlar onlar kaynanamı daha hiç görmedim ben ztn bu şekilde bile sevmio rahatmı deilmi bilmiorum cnm hastanede kontrolü fln yapılıo kendi birliğine ne zman gider daha tam belli deil tahlillerinin bitmesini beklioruz
anladımmm canım herşeyin hayırlısı bakalımmm
zorlasın walla, sonuna kadarzorluyo terto bakalım
zorlasın walla, sonuna kadar
merhaba canım senin plakara gelmen için tüm gücümle ittiriyorumm
inşallah depük atacağımız günlerde gelecek
aynen walla, hastalık ister olduk, biz de bi ara öleydik, ama bişi çıkmadıdün dioki aşkım hastalık çıksın geliyim bende diom aşkım elinden geleni yap hasta ol ne günlere kaldık yaa allah korusun
gözün aydın ecemmm, çok sevindim, sıkıntıların geçmiştir inşallahhhAyyy aşkımm aradı sonunda 2 gündür sesini duymuyordum ilaç gibi geldiiii
Ayyy aşkımm aradı sonunda 2 gündür sesini duymuyordum ilaç gibi geldiiii
aynen walla, hastalık ister olduk, biz de bi ara öleydik, ama bişi çıkmadı
ama en azından yeri değişti
Geçmezmi canım yaaa sesini duydum ya yetti bana çok şükür onun seside iyi geliyordu aldım gazı geldimm:86:gözün aydın ecemmm, çok sevindim, sıkıntıların geçmiştir inşallahhh
gözün aydın bebem
ayy sorma terto yaa adam ne çaba sarfedio anlatamam bişey çıkmaz ama uğraşıo işte 20 sene önceki hastalıktan bişey çıkmaz
olsun şimdi merkezde olmak bile ona tatil gibi geliyordur be tertommmayy sorma terto yaa adam ne çaba sarfedio anlatamam bişey çıkmaz ama uğraşıo işte 20 sene önceki hastalıktan bişey çıkmaz
Geçmezmi canım yaaa sesini duydum ya yetti bana çok şükür onun seside iyi geliyordu aldım gazı geldimm:86:
Saol kuzum benimmmkızz seninkine ne oldu geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?