Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam canlarrrrrrrrrrrr

canım hoşgeldinn

Bak ben o dediğini görmedim yine de geldim kalbimiz birmişşş

ayy benimde oluo valla tertip sorma bizim hızımıza dayanamadı pcler

kızlarrr pudra alıcammm pudram bitti önerebiliceğiniz bir marka varmı ??:108::108:

aferin ecm, oturabilirsin sana 100 verdim
iice kafayı yedim yahuuu

sana da efferim tertooommm, oturr 100

hoşgeldin filicim, öğretmencilik oynuoruz da

terto güneşte fazla durmada sen nolur nolmaz hadi ben neyse artık kk nın tescilli delisi oldum

kızlarrr pudra alıcammm pudram bitti önerebiliceğiniz bir marka varmı ??:108::108:
pudra kullanmıyorum bilemicem ama geçen bi kuaför golden rose un pudra gibi compact fondötenini sürdü bana, çok doğal durdu

100müü şu finallerde de imzamı atıp 100 alsam keşke
heheh ben verdim sana 100, finallerden de muaf ettim seni, dilediğince tatil yapabilirsin canikom

ewet canım, birmiş walla

walla dayanamadılar, bütün topiklere yazdık, yetmedi faceye geçtik, ehh tabii teknolojinin bittiği ana geldik

ahaha sorma terto benim duvar pislikten görünmüo zaten arada görümcem bakıomuş ne çok seveni var diomuş
iyi oluo gerçi kıskanıolar

oriflamenin toz pudrası çok güzel ben yeni aldım çok beyendim gerçi avonunkide iyi

oriflame kullanmadım ama avon kullandım bende bakıyım canım onada bir

hoşbuldummm kuzumm nasılsınnn

maybelline canım ben pudra kullanırken ondan kullanırdım artık yüzüme bişey sürmüorum ama o iyiydi cilde zarar vermio pek

iyiyim canım saoll sen nasılsınn ? Benim cildimde hassas biraz sivilce falan yapmayan bişey istiyorum malum yazda geldi maybelline iyi diosan denerim onuda.. Bende fondöten yerine pudra kullanıyorumm

Ahhh hayallerr gerçek olsaaaaaa öyle bir şarkı vardı dimi

golden rose gördüm geçen gün parfümeride çok ucuzdu acaba dedim dandikmi demekki değilmiş:86:

terto güneşte fazla durmada sen nolur nolmaz hadi ben neyse artık kk nın tescilli delisi oldum
kızz güneş gördüğümüz mü var sanki, bütün gün kapalı yerdeyim, odamın penceresi bile yok, kesin oksijensizlikten oluo bunlarrr
hoş güneşin çıktığı da yok zaten bu aralar

bende bendee yüzz isterimmmmmm
sana da veririz 100, ayıpsın cnm yaa

ahaha sorma terto benim duvar pislikten görünmüo zaten arada görümcem bakıomuş ne çok seveni var diomuş
iyi oluo gerçi kıskanıolar
kızz senin görümcen de mi varr, ayy bi o eksikti
eee çatlasınlar o zman, ben bol bol yazmaya devam ediyim

iyiyim soal kuzum, benimde sivilce problemim vardı tedaviden önce pudra yahut fondoten kullnırdım o zaman maybelline kullanmıştım yüzüme en zarar vermeyen o olmuştu tabi daha güzeli varmı bilmiyorum:26:

Ahhh hayallerr gerçek olsaaaaaa öyle bir şarkı vardı dimi

golden rose gördüm geçen gün parfümeride çok ucuzdu acaba dedim dandikmi demekki değilmiş:86:
kalitesini bilemiyorum canım, sonuçta devamlı kullanmadım, sadece kuaför bikere sürdü, ama gerçekten çok doğal durdu, bayıldım walla..
Daha önce de bi ara oriflame kullandım, o da fena değildi. Şimdi ara sıra fondöten kullanıorum düğünde bayramda bi de sevdiceğim izne geldiği zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…