selam canlarrrrrrrrrrrr
hee evet nerde kalmıştık, hehh tamam gidelim terto
yalnız pc dondu kaldı benim, daha fazla dayanamadı bu işkenceye
tabi tabi, yarım saat sonra herkesi bekliorum dedim, biraz geç kalındı ama mevcut şimdilik tamam
hee evet nerde kalmıştık, hehh tamam gidelim terto
yalnız pc dondu kaldı benim, daha fazla dayanamadı bu işkenceye
tabi tabi, yarım saat sonra herkesi bekliorum dedim, biraz geç kalındı ama mevcut şimdilik tamam
aferin ecm, oturabilirsin sana 100 verdimAttımmmmmmm :86:
sana da efferim tertooommm, oturr 100efferim canım
hoşgeldin filicim, öğretmencilik oynuoruz daselam canlarrrrrrrrrrrr
hoşbuldum nasılsınızz bakalımmmmmm
ewet canım, birmiş wallaBak ben o dediğini görmedim yine de geldim kalbimiz birmişşş
ayy benimde oluo valla tertip sorma bizim hızımıza dayanamadı pcler
aferin ecm, oturabilirsin sana 100 verdim
iice kafayı yedim yahuuu
sana da efferim tertooommm, oturr 100
hoşgeldin filicim, öğretmencilik oynuoruz da
aferin ecm, oturabilirsin sana 100 verdim
iice kafayı yedim yahuuu
sana da efferim tertooommm, oturr 100
hoşgeldin filicim, öğretmencilik oynuoruz da
kızlarrr pudra alıcammm pudram bitti önerebiliceğiniz bir marka varmı ??:108::108:
kızlarrr pudra alıcammm pudram bitti önerebiliceğiniz bir marka varmı ??:108::108:
pudra kullanmıyorum bilemicem ama geçen bi kuaför golden rose un pudra gibi compact fondötenini sürdü bana, çok doğal durdukızlarrr pudra alıcammm pudram bitti önerebiliceğiniz bir marka varmı ??:108::108:
heheh ben verdim sana 100, finallerden de muaf ettim seni, dilediğince tatil yapabilirsin canikom100müüşu finallerde de imzamı atıp 100 alsam keşke
ewet canım, birmiş walla
walla dayanamadılar, bütün topiklere yazdık, yetmedi faceye geçtik, ehh tabii teknolojinin bittiği ana geldik
oriflamenin toz pudrası çok güzel ben yeni aldım çok beyendim gerçi avonunkide iyi
hoşbuldummm kuzumm nasılsınnn
maybelline canım ben pudra kullanırken ondan kullanırdım artık yüzüme bişey sürmüorum ama o iyiydi cilde zarar vermio pek
pudra kullanmıyorum bilemicem ama geçen bi kuaför golden rose un pudra gibi compact fondötenini sürdü bana, çok doğal durdu
heheh ben verdim sana 100, finallerden de muaf ettim seni, dilediğince tatil yapabilirsin canikom
kızz güneş gördüğümüz mü var sanki, bütün gün kapalı yerdeyim, odamın penceresi bile yok, kesin oksijensizlikten oluo bunlarrrterto güneşte fazla durmada sen nolur nolmaz hadi ben neyse artık kk nın tescilli delisi oldum
sana da veririz 100, ayıpsın cnm yaabende bendee yüzz isterimmmmmm
kızz senin görümcen de mi varr, ayy bi o eksiktiahaha sorma terto benim duvar pislikten görünmüo zaten arada görümcem bakıomuş ne çok seveni var diomuş
iyi oluo gerçi kıskanıolar
oriflame kullanmadım ama avon kullandım bende bakıyım canım onada bir
iyiyim canım saoll sen nasılsınn ? Benim cildimde hassas biraz sivilce falan yapmayan bişey istiyorum malum yazda geldi maybelline iyi diosan denerim onuda.. Bende fondöten yerine pudra kullanıyorumm
Ahhh hayallerr gerçek olsaaaaaaöyle bir şarkı vardı dimi
golden rose gördüm geçen gün parfümeride çok ucuzdu acaba dedim dandikmi demekki değilmiş:86:
kalitesini bilemiyorum canım, sonuçta devamlı kullanmadım, sadece kuaför bikere sürdü, ama gerçekten çok doğal durdu, bayıldım walla..Ahhh hayallerr gerçek olsaaaaaaöyle bir şarkı vardı dimi
golden rose gördüm geçen gün parfümeride çok ucuzdu acaba dedim dandikmi demekki değilmiş:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?