kız benimki kaç hastalık geçirdi ama menenjit sarılık kafasında kemik büyümesi var bide tek ayağı hafif aksıo yollasınlar aşkımı tam çürük o
maşallah benimkininde beli ve dizi sakat sadece spordan muaf yollasalar ne olurdu sanki dimi
benimkinin de gözünde çok ilginç bir hastalık var, bu hastalıktan dolayı çok çürük alan var ama bizimkine vermediler, biz de uğraşmadık bidahamaşallah benimkininde beli ve dizi sakat sadece spordan muaf yollasalar ne olurdu sanki dimi
geldim tertoooevt yaa yollasınlar benimki çürük işte olmadı ben ömrünü çürütcem ztn göndersinler yaa
herkese selam kızlarr....
bugun 3 4 kere konustum askımla umarım aksama da arar ya dakikalar hemen geçiyo doyamıyorum ki
ooffff bitsin geçsin nasıl geçicek bu günler bilmiyorum inatla geçmiooooooo:85:
herkese selam kızlarr....
Selamm hoşgeldin aramıza
burdayımmm kızlarrr, sizi bekliodumm, yoklamada eksikler var, o yüzden alamadımyoklama alıonmu derya nerdesin kızz tertooo
burdayımmm kızlarrr, sizi bekliodumm, yoklamada eksikler var, o yüzden alamadım
yarimm1 aramıza hoşgeldin:80:
burdayımmm kızlarrr, sizi bekliodumm, yoklamada eksikler var, o yüzden alamadım
yarimm1 aramıza hoşgeldin:80:
ne yoklaması kızımm imzamı atıyoruzz
hee evet nerde kalmıştık, hehh tamam gidelim tertovalla saate baktım dedim terto kafamı kırcak geldim hemen hadi gidelim aşkımı çürüğe çıkaralım
tabi tabi, yarım saat sonra herkesi bekliorum dedim, biraz geç kalındı ama mevcut şimdilik tamamne yoklaması kızımm imzamı atıyoruzz
selam hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?