Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız benimki kaç hastalık geçirdi ama menenjit sarılık kafasında kemik büyümesi var bide tek ayağı hafif aksıo yollasınlar aşkımı tam çürük o

maşallah benimkininde beli ve dizi sakat sadece spordan muaf yollasalar ne olurdu sanki dimi

maşallah benimkininde beli ve dizi sakat sadece spordan muaf yollasalar ne olurdu sanki dimi
benimkinin de gözünde çok ilginç bir hastalık var, bu hastalıktan dolayı çok çürük alan var ama bizimkine vermediler, biz de uğraşmadık bidaha

evt yaa yollasınlar benimki çürük işte olmadı ben ömrünü çürütcem ztn göndersinler yaa
geldim tertooo
ahh yazık yaa, çocuk zaten her şekilde çürüğe çıkacak, bilseler ömrünün geri kalanını senle geçireceğini, hemen muaf ederler ama işte, seni daha tanımıolar terto

bugun 3 4 kere konustum askımla umarım aksama da arar ya dakikalar hemen geçiyo doyamıyorum ki
ooffff bitsin geçsin nasıl geçicek bu günler bilmiyorum inatla geçmiooooooo:85:

bugun 3 4 kere konustum askımla umarım aksama da arar ya dakikalar hemen geçiyo doyamıyorum ki
ooffff bitsin geçsin nasıl geçicek bu günler bilmiyorum inatla geçmiooooooo:85:

valla saate baktım dedim terto kafamı kırcak geldim hemen hadi gidelim aşkımı çürüğe çıkaralım
hee evet nerde kalmıştık, hehh tamam gidelim terto
yalnız pc dondu kaldı benim, daha fazla dayanamadı bu işkenceye

ne yoklaması kızımm imzamı atıyoruzz
tabi tabi, yarım saat sonra herkesi bekliorum dedim, biraz geç kalındı ama mevcut şimdilik tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…