- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
kızz güneş gördüğümüz mü var sanki, bütün gün kapalı yerdeyim, odamın penceresi bile yok, kesin oksijensizlikten oluo bunlarrr
hoş güneşin çıktığı da yok zaten bu aralar
sana da veririz 100, ayıpsın cnm yaa
kızz senin görümcen de mi varr, ayy bi o eksikti
eee çatlasınlar o zman, ben bol bol yazmaya devam ediyim
iyiyim soal kuzum, benimde sivilce problemim vardı tedaviden önce pudra yahut fondoten kullnırdım o zaman maybelline kullanmıştım yüzüme en zarar vermeyen o olmuştu tabi daha güzeli varmı bilmiyorum:26:
ben golden rosenin fondöteninin kullanıyorum memnunum valla
kalitesini bilemiyorum canım, sonuçta devamlı kullanmadım, sadece kuaför bikere sürdü, ama gerçekten çok doğal durdu, bayıldım walla..
Daha önce de bi ara oriflame kullandım, o da fena değildi. Şimdi ara sıra fondöten kullanıorum düğünde bayramda bi de sevdiceğim izne geldiği zamanlar
hehehe ohhh çatlasınlar da patlasınlar, ohh sefam olsunnayy oda olabilir terto valla oksijen gitmio bizim beynimize
olmazmı terto benim face fatihin akrabalarıyla dolu çatlıolar resmenn
rica ederiz, deneyebilirsen deneyip de al, daha iyi olur öyle tatlımmtamam ozaman gidip hepsine bakıcam hangisini beğenirsem artık teşekkür ederim kızlaarrr
hehehe ohhh çatlasınlar da patlasınlar, ohh sefam olsunn
rica ederiz, deneyebilirsen deneyip de al, daha iyi olur öyle tatlımm
hehehe ohhh çatlasınlar da patlasınlar, ohh sefam olsunn
rica ederiz, deneyebilirsen deneyip de al, daha iyi olur öyle tatlımm
ben de kaçıyorum tertoo, mesai bitti, bugünden hiç bişi anlamadım walla sayenizde, eğlendim çokk..ben kaçıorum kızlar fırsat bulursam girerim gene bugün işleri baya boşladım kovulmadan iş başına geçeyim
ewet tatlım, bak tabiitester olanlara bakıcam tenime uygun olanı bulmak için canım denemeden alırsam hüsrana uğrayabilirim:86:
Selam kızlar
hoşbulduk herkese biraz geç cevap oldu ama bir dk bakmadım maşallah kaç sayfa gitmiş :) :)
Selam kızlar
selamm canımmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımm
Saolun nasılsınızz :)
Saolun nasılsınızz :)
kuzummm şafak alayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?