Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy oda olabilir terto valla oksijen gitmio bizim beynimize

olmazmı terto benim face fatihin akrabalarıyla dolu çatlıolar resmenn

iyiyim soal kuzum, benimde sivilce problemim vardı tedaviden önce pudra yahut fondoten kullnırdım o zaman maybelline kullanmıştım yüzüme en zarar vermeyen o olmuştu tabi daha güzeli varmı bilmiyorum:26:

ben golden rosenin fondöteninin kullanıyorum memnunum valla

tamam ozaman gidip hepsine bakıcam hangisini beğenirsem artık teşekkür ederim kızlaarrr

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy oda olabilir terto valla oksijen gitmio bizim beynimize

olmazmı terto benim face fatihin akrabalarıyla dolu çatlıolar resmenn
hehehe ohhh çatlasınlar da patlasınlar, ohh sefam olsunn

tamam ozaman gidip hepsine bakıcam hangisini beğenirsem artık teşekkür ederim kızlaarrr
rica ederiz, deneyebilirsen deneyip de al, daha iyi olur öyle tatlımm

ben kaçıorum kızlar fırsat bulursam girerim gene bugün işleri baya boşladım kovulmadan iş başına geçeyim

hehehe ohhh çatlasınlar da patlasınlar, ohh sefam olsunn

rica ederiz, deneyebilirsen deneyip de al, daha iyi olur öyle tatlımm

tester olanlara bakıcam tenime uygun olanı bulmak için canım denemeden alırsam hüsrana uğrayabilirim:86:

ben kaçıorum kızlar fırsat bulursam girerim gene bugün işleri baya boşladım kovulmadan iş başına geçeyim
ben de kaçıyorum tertoo, mesai bitti, bugünden hiç bişi anlamadım walla sayenizde, eğlendim çokk..
Topik bugün yine eskisi gibi hareketliydi
Öptüm tertom, yarın görüşürüz

tester olanlara bakıcam tenime uygun olanı bulmak için canım denemeden alırsam hüsrana uğrayabilirim:86:
ewet tatlım, bak tabii

herkese iyi akşamlar, bugünü sayenizde çok güzel geçirdim yol arkadaşlarım...
yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…