Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun şimdi merkezde olmak bile ona tatil gibi geliyordur be tertommm

yok terto be burası daha berbat dio kaç gündür kart bile bulamadı yarım kartları yedi deli oluodu yerde yatıolar bide merkezde garip harbiden hasta olcak bu gidişle

yok terto be burası daha berbat dio kaç gündür kart bile bulamadı yarım kartları yedi deli oluodu yerde yatıolar bide merkezde garip harbiden hasta olcak bu gidişle
haydeeee, ne biçim iş bu yaa, o zaman enişte köyüne geri dönsün yaa, orası bile merkezden daha rahat anlaşılan:26:
eehhh gerçekten hasta olursa hava değişimi alır belkimmm

haydeeee, ne biçim iş bu yaa, o zaman enişte köyüne geri dönsün yaa, orası bile merkezden daha rahat anlaşılan:26:
eehhh gerçekten hasta olursa hava değişimi alır belkimmm

bu gidişle deli raporu verirler terto köyüne gitmesi zor bu hafta cumaya kadar merkezde olcakmış galiba araç çıkarmıolarmış tehlike var diye kaldı orda olsun haftada bir pc izni veriolar merkzde ona denk gelir geçen hafta konuştuk bu hafta gene konuşuruz

aaa süper olur walla, madem dönemio en azından pc izninden faydalanmış olur

aaahhhh çürük almak kolay olsa keşke
ahhh ahh bilmezmiyim canım, kalbi delik adamların askerlik yaptığını biliyorum ben

ayy valla ne süper olur amin inş. çürük alır aşkım ahaha ayy terto adamı gidip döveyim sağlam şöle bir rapor versinler çürüğe çıksın hemde içimin yağları erisin
ewet walla bir taşla iki kuş vurmuş olursun canım

tertoooo, benim az işim var, yarım saatliğine çıkıorum, geldiğimde burda göreyim seni hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…