- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
olsun şimdi merkezde olmak bile ona tatil gibi geliyordur be tertommm
saol canım bu gidişle harbiden geçicek komutanlar aşkıa dalgamı geçion sen bizle bişeyin yok dieoda bana baka baka delirdi napsın
haydeeee, ne biçim iş bu yaa, o zaman enişte köyüne geri dönsün yaa, orası bile merkezden daha rahat anlaşılan:26:yok terto be burası daha berbat dio kaç gündür kart bile bulamadı yarım kartları yedi deli oluodu yerde yatıolar bide merkezde garip harbiden hasta olcak bu gidişle
haydeeee, ne biçim iş bu yaa, o zaman enişte köyüne geri dönsün yaa, orası bile merkezden daha rahat anlaşılan:26:
eehhh gerçekten hasta olursa hava değişimi alır belkimmm
aaa süper olur walla, madem dönemio en azından pc izninden faydalanmış olurbu gidişle deli raporu verirler terto köyüne gitmesi zor bu hafta cumaya kadar merkezde olcakmış galiba araç çıkarmıolarmış tehlike var diye kaldı orda olsun haftada bir pc izni veriolar merkzde ona denk gelir geçen hafta konuştuk bu hafta gene konuşuruz
aaa süper olur walla, madem dönemio en azından pc izninden faydalanmış olur
çürük alsınn çürüüüük de tamamen gelsinnaynen terto bana göre hep merkezde kalsın yada hava değişimi alsın gelsin
çürük alsınn çürüüüük de tamamen gelsinn
çürük alsınn çürüüüük de tamamen gelsinn
ayy valla ne süper olur amin inş. çürük alır aşkım ahaha ayy terto adamı gidip döveyim sağlam şöle bir rapor versinler çürüğe çıksın hemde içimin yağları erisin
aaahhhh çürük almak kolay olsa keşke
ahhh ahh bilmezmiyim canım, kalbi delik adamların askerlik yaptığını biliyorum benaaahhhh çürük almak kolay olsa keşke
ewet walla bir taşla iki kuş vurmuş olursun canımayy valla ne süper olur amin inş. çürük alır aşkım ahaha ayy terto adamı gidip döveyim sağlam şöle bir rapor versinler çürüğe çıksın hemde içimin yağları erisin
ahhh ahh bilmezmiyim canım, kalbi delik adamların askerlik yaptığını biliyorum ben
ewet walla bir taşla iki kuş vurmuş olursun canım
lennn adamı öldürmeye mi gidioz, ne o hücummm flntutmayın beni şırnağa gidiom terto odunu kap gel hadi sende hücummm alllah allah allah
yok terto sağlam şekilde dövmeye gidioz hatta bu gazla bizim kaynanaya kayınbabaya falanda girerizlennn adamı öldürmeye mi gidioz, ne o hücummm fln
heee sen derin temizlik istiosuuuun, tamam terto varım ben de, geliyorumyok terto sağlam şekilde dövmeye gidioz hatta bu gazla bizim kaynanaya kayınbabaya falanda gireriz
terto gelince beni dürt dicemde nerden dürtücen msn falanda yok neyse bende saate bakar girmeye çalışırımtertoooo, benim az işim var, yarım saatliğine çıkıorum, geldiğimde burda göreyim seni hee
faceden yazarım ozaman tertoo, öptüm seni muck muckterto gelince beni dürt dicemde nerden dürtücen msn falanda yok neyse bende saate bakar girmeye çalışırım
faceden yazarım ozaman tertoo, öptüm seni muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?