ya benimki yazıcı,yazın gelecekti aslında tarihi sölememişti bana ama lanet olasıca denetlemeler yüzünden komutanı 2 ay ileriye atmış denetlemeler bitsin öyle git demiş
geçer canım merak etme ben sizler gibi uzun beklemedim kısa dönem benimki ama tahmin edebiliyorum 15 ay geçer mi dersin..ama burada öyle sabırlı öyle süper hatunlar var ki sende onlardan birisin hep beraberce bitecek inşallahh
olsun kuzum sen sabırlı süper hatunsun o iki ayda geçer
şafağımız 13
başka da yoooookk
şafak 451
ayyy canım ne kadar güzel yaallah hayırlısıyla gelmeyi nasip eder inşallah
bize bak daha 453
tatlım ilk başlarda yokluguna kendimizi hazırlamaya çalıştıgımız için zaman daha hızlı geçiyor..
sonra yokus asagı ınmeye baslayınca da hızlı ama 100lerden sonra hiiiç geçmioo..
bi bakmıssın 453 derken 400 300 derken bıtıo..
25inde teslim oldu ama silüs 23 mayıs cnm
şafağımız 13
başka da yoooookk
şafağımız 13
başka da yoooookk
öyle canım inan bana..ben nişanlımla her gun abartısız görusurduk..bi çay içmeye bile olsa mutlaka gorusurduk ayrı kalmak bi an da cook zor olmustu ama zaman gercekten geçiyor..inşallah öyle olur canım benim ya ahhh ahhhh yaz hemde günler uzun geçmiyor
ne güzel ya darısı başımıza... Allah hayırlısıyla gelmeyi nasip eder inşallah...
darısı başımıza :)
yakın şafaklardayız :) sorma... sormaaa.... o 460 günden bu yana gelen biz değiliz sanki ... ilk gittiği günler hayata resmen küsmüştüm .. ağlak zırlak embesil kızlar gibi dolaşıyordum.. işteyken insan unutuyor ama eve gelince bastırıyor hüznü... şimdi plakalara geliyoruz senle:) allah hepimizi kavuştursun... böyle bekleyen kızları zor bulurlar kendimizle gurur duymalıyız :) birgün" yupppiiii yarın geliyoooooorr" cümlelerini de yazmak dileğiyle burayaŞafak 85 olduuu ama zaman geçmiiyoo sanki durduu 100den sonrası
maşallah.....ayyy hadi allah tamamına erdirsin :) darısı da bize olsun be kardeş :) ay içim kıpır kıpır oldu birden :)şafağımız 13
başka da yoooookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?