Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım inşallah..

ayyy canım ne kadar güzel ya allah hayırlısıyla gelmeyi nasip eder inşallah
bize bak daha 453

tatlım ilk başlarda yokluguna kendimizi hazırlamaya çalıştıgımız için zaman daha hızlı geçiyor..

sonra yokus asagı ınmeye baslayınca da hızlı ama 100lerden sonra hiiiç geçmioo..

bi bakmıssın 453 derken 400 300 derken bıtıo..

Git aslanım git
Ardında bir Allah bir de ben varım git
Kendini dağ gibi hisset
Gözün arkada kalmasın yaşla dolmasın
Ah.. biliyorum meraktasın

Ben sana tutsak
Ben sana hasret
Sen bana uzak, hadi gel de sabret

Ah Memedim Memedim Memedim
Sana ben gitme demedim diyemedim......mehmedim çok özledim çok seviyorum seniii

inşallah öyle olur canım benim ya ahhh ahhhh yaz hemde günler uzun geçmiyor

inşallah öyle olur canım benim ya ahhh ahhhh yaz hemde günler uzun geçmiyor
öyle canım inan bana..ben nişanlımla her gun abartısız görusurduk..bi çay içmeye bile olsa mutlaka gorusurduk ayrı kalmak bi an da cook zor olmustu ama zaman gercekten geçiyor..

ne güzel ya darısı başımıza... Allah hayırlısıyla gelmeyi nasip eder inşallah...

Amin Allah hepimizi kavuştursun başka ayrılık vermesin inşallah..

darısı başımıza :)

Amin canım Amin..

Şafak 85 olduuu ama zaman geçmiiyoo sanki durduu 100den sonrası
yakın şafaklardayız :) sorma... sormaaa.... o 460 günden bu yana gelen biz değiliz sanki ... ilk gittiği günler hayata resmen küsmüştüm .. ağlak zırlak embesil kızlar gibi dolaşıyordum.. işteyken insan unutuyor ama eve gelince bastırıyor hüznü... şimdi plakalara geliyoruz senle:) allah hepimizi kavuştursun... böyle bekleyen kızları zor bulurlar kendimizle gurur duymalıyız :) birgün" yupppiiii yarın geliyoooooorr" cümlelerini de yazmak dileğiyle buraya hadi ya sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…