Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ay hepsi aynı düşüncede ya,bir tane düzgün erkek var oda kendileri :) ona kalsa memleketin yarısı potansiyel sapık:)

çatlasın tabi ondanda eksik kalsınlar yaa biz zeynelimle görüştük bu hafta onlardaydım kk buluşmasınada katıldım 2 defa baya tanıdık var burda

Ohh ne güzel ya,banada kısır yemeye gelecektin sözde
Ben şimdi kaçıyorum acilen çıkmam lazım tosunum almaya geliyomuş
öpüyorum hepinizi,
sizleri özlemişim beee

tamam canım sanada gelcem git git kuzum ama gene gel öptüm seni k.i.b

benim askerımde habercı kızlar :)))

biz çok çooook rahatız :)

askerıyenın en üst komutanın postası olduğu için askerler bile görduklerınde korkuyo

Ve askerıyenın en üst komutanının postası oldugu için diğer komutanlar bile aşkımın odasına ızınsız gıremıyolar.. Baskın olsa arama yapılsa ilk aşkımın haberı oluyo ve hiç bi şekılde kımse odasına gıremıyo :) acemılık harıc hiç askerı kıyafet gıymedı

Diğer askerlerden daha üst konumda oldukları için çok şanslı oluyolar haberciler :)

Ne kadar güzel rahat olması iyidir
Nerde askerliğini yapıyor?

ne güzelmiş cnm allah kavuştursun

Az kalmış canım Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

amin canım sağol :)

bu ayda bıtıyo ya cok sevınıyorum gunler gecıyo gibi gelmeye basladı son bır aydır.. 200 lere kadar mahvolmuştum :)

sizin şafaklar kaç kızzzlar? :)

Son düzenleme:
amin canım sağol :)

bu ayda bıtıyo ya cok sevınıyorum gunler gecıyo gibi gelmeye basladı son bır aydır.. 200 lere kadar mahvolmuştum :)

sizin şafaklar kaç kızzzlar? :)

Bizim şafak karanlık canım 457 daha çook başı ve nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

ben arada millete bön bön bakıorum benzetip millette bana deli gibi bakıo bu nie bakıo die aşkımda orduda öle oluomuş askerlere bakıomuş bön bön ona çok güldüm valla adamları bana benzetio

Ay bunu yeni görüyorum çok güldüm
Bizde işlek bi caddede oturuyoruz çok gelip geçen oluyor.
Hatta karşıdaki dükkana yeni bi çocuk başlamış.
Aynı onun tarzı bi giyimi var anımsatıyorda onu
Ne zaman gözüp çarpsa cama yapışıyorum benimki sanıp
Çocuk sonunda ona aşık olduğumu sanacak diye çok korkuyorum

Aramızda 100 gün var benimde o günlerim gelecekmi

hiç öyle deme canım bız ılk gittiği zamanlarda gecer mı bu zaman dıyoduk ama emın ol gecıyo yemın törenınden sonra zaten dıyosun nasılda gectı 1 ay dıye ..

ama senın ilk gunlerınmıs bence bıraz saymamaya çalış .

zaman gectıkce anlıycaksın zaten bı sekılde alışıyoruz.. kım gıtmişte askere dönmemiş ki :) bız aşkımla hep böyle düşünüyoruz sonu var bunu bılıyoruz sayılı gun cabuk gecermiş.. bazen cok daralabılıyosun yeter gecmıyo gunler dıyosun ama gecıyo bı sekılde ..

İnanıyorum canım size ilk günlerin rehaveti kalmayacaktır biliyorum zamanla daha sakin bir hal alacaktır bi geçse bu günler.
aynen öyle, her günün ayrı bir acısı ayrı bir derdi var tabi, ama ilk günlere hiçbiri benzemiyor

afiyet olsun tertip ben hala oynuorum sende yemeği oynayarak ye

sabahta moda giriodun ama çıkardım kız ağlak tertip seni
walla tertom benim bitanecik devom, sen olmasan ben napardım bilmiyorum, ne zaman ağlama moduna geçsem çekip çıkartıosun beni ordan
asker bekleyen herkese Allah senin gibi bir tertip versin, aminnnn

ayy canımmm, benimki de tümgeneralin habercisi

öyle oluo canım valla ama bizimki erkekleri ben sanıo onunki daha garip

benim olduğum yerde kimse ağlayamaz ulen çıkarırım tabisi ağlak şey herkeze benden bir öğün versin dr lar bütün asker yarenlerine bir doz seda

gelicek tabi canım sizde görüceksiniz bu günleri inş.

ewet busracım, öyle daraldığımız yeter artık geçmio dediğimiz günlerde de cadıkazanına müracat edip teselli oluyoruz
ben tertoma enerji santrali kurcam, bütün kk şafakçılarını bu dertten kurtaracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…