Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah kimseyi oraya düşürmesin canım, güya eğitim ve araştırma hastanesi, ama hepsi hikaye, çok berbat bi hastane orası, çalışmak dahi istemem orada
canım jimer fln var ya da yeni açılan medicabil, gerçi belli bir doktor ismi veremeyeceğim ama o malum hastaneden daha iyi olacağı kesin. ya da tophanedeki devlet hastanesi de iyidir, yani devlet hastaneleri içinde en iyisi diyeyim.
Allah acil şifalar versin, ben bi araştırayım da, bişiler öğrenirsem msj atarım sana

trt 1 de "aşle boyu"nu izleyen var mııı? bugün ordayııım
yoo hiç duymamışım, ne ki o?:26:

kızlar ben geldım nasılsınız
safak 127
mehtap 4

ben erkenden safak sıkıstırmaya basladı galıba kalbım pek bır hızlı atıyor

aile boyu yarışmasını izleyen var mı???

çağla şikelle emre altuğun sunduğu programmı o canımm

canım benim yok sormadın kanaması vardı menapozda olduğu halde şimdide bir kist çıktı ama doktor bozuntusu ne ilaç vermiş nede ne yapması gerektğini söylemiş çok tşk ederm canım

tekrar çok geçmiş olsun canım ya ne biçim doktorlar var hiç ilgilenmiyolar görevlerini yapmıyorlar sonra doktorum diye geçiniyolar,bu kist kötü huylu birşey değildir inşallah

hoşbuldum canım nasılsın byadır görüşemiyoruz özledim seni
okuduğumda askerin hastanede idi geçmiş olsun canım
inşallah herşey yolundadır

evt canım bayadır ara ara uğruodum idare ediorum sen nasılsın ameliyat olucak canım kafasında kemik büyümesi var gün belirlenicekmiş

canım inşallah kist için hiç bşey yapamayız demiş hemşire yakınlarımz doğum kontrol hapı ile tedevi olablr demişlerdi ama doktor savmış başından işte

Son düzenleme:
tertip adam birlikte deilki bişey olsun hala hastanede yaa bu hafta ameliyat tarhi alcak bakalım ondan sonra bişey olabilirse artık
oooohooooo o ameliyatı kim bilir ne zaman yaparlar, askerlik biter be o zamana kadar

kızlar ben geldım nasılsınız
safak 127
mehtap 4

ben erkenden safak sıkıstırmaya basladı galıba kalbım pek bır hızlı atıyor
hoşgeldin yawyuuum

olaaarrrr gel yoguraaak bodyyyyyyy

ahha çakma küfte yoğuralım gitsin body dün sarma makinesi aldık anamla yapmaya çalıştık adam bizi kazıklamış yaa 2 saat uğraştım 1 tane bile saramadım heryer pirinç oldu annem terlikle kovaladı valla tam komediydi görcektin yaa

cıxx ben izlemedim hiç

evet evet o yarışma :d bugünkünde ben varıııım

bilmemki cnm onunla pek görüşemiorum nete az girio olduğundada ben olmuorum adı tolga belkim tanıolardır birbirlerini :26:

olabilir canımm sorarım benimkine aradığında

canım inşallah kist için hiç bşey yapamayız demiş hemşire yakınlarımz doğum kontrol hapı ile tedevi olablr demişlerdi ama doktor savmış başından işte

sağlık bu ihmale gelmezz başka doktora gidin canım hemen bir çözümü vardır illaki ne demek birşey yapamayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…