benim aşkımın kankasıda orda bee:26:
aile boyu yarışmasını izleyen var mı???
Allah kimseyi oraya düşürmesin canım, güya eğitim ve araştırma hastanesi, ama hepsi hikaye, çok berbat bi hastane orası, çalışmak dahi istemem oradacanım benm iyiyim şükür hava içimi karartıyo yaaa alışveriş güdülerimi bile etkiledi
canım şevket yılmazdan şikayetçyim ya bakmadılar doğru düzgün şimdi doktor aramasına grdik bakalım hiç bşi demedi adam şaştım kaldım
bitek bursada baharı yaşıyrdum zaten bu sene oda yok yazı geçiremiyorum ki burda
yoo hiç duymamışım, ne ki o?:26:trt 1 de "aşle boyu"nu izleyen var mııı? bugün ordayııım
hoşbuldum canım nasılsın byadır görüşemiyoruz özledim senihoşgeldin canım
yapma yaaa ne zaman gitti aşkının kankasıı
aile boyu yarışmasını izleyen var mı???
canım benim yok sormadın kanaması vardı menapozda olduğu halde şimdide bir kist çıktı ama doktor bozuntusu ne ilaç vermiş nede ne yapması gerektğini söylemiş çok tşk ederm canım
hoşbuldum canım nasılsın byadır görüşemiyoruz özledim seni
okuduğumda askerin hastanede idi geçmiş olsun canım
inşallah herşey yolundadır
kızlar ben geldım nasılsınız
safak 127
mehtap 4
ben erkenden safak sıkıstırmaya basladı galıba kalbım pek bır hızlı atıyor
o bizden 1 ay önce gitti canım oda yazıcı orda onun şafak 200 küsürlerde:26:
kızlar ben geldım nasılsınız
safak 127
mehtap 4
hoşgeldin
hosbulduk
hee benimkide yazıcı ayrı bölüklerdedir büyük ihtimall
kız bodyy hoşgeldin gel çiğküfte yoğuralım
hoşgeldin
hee benimkide yazıcı ayrı bölüklerdedir büyük ihtimall
canım inşallah kist için hiç bşey yapamayız demiş hemşire yakınlarımz doğum kontrol hapı ile tedevi olablr demişlerdi ama doktor savmış başından işteçağla şikelle emre altuğun sunduğu programmı o canımm
tekrar çok geçmiş olsun canım ya ne biçim doktorlar var hiç ilgilenmiyolar görevlerini yapmıyorlar sonra doktorum diye geçiniyolar,bu kist kötü huylu birşey değildir inşallah
Allah kimseyi oraya düşürmesin canım, güya eğitim ve araştırma hastanesi, ama hepsi hikaye, çok berbat bi hastane orası, çalışmak dahi istemem orada
canım jimer fln var ya da yeni açılan medicabil, gerçi belli bir doktor ismi veremeyeceğim ama o malum hastaneden daha iyi olacağı kesin. ya da tophanedeki devlet hastanesi de iyidir, yani devlet hastaneleri içinde en iyisi diyeyim.
Allah acil şifalar versin, ben bi araştırayım da, bişiler öğrenirsem msj atarım sana
canım ya öğrenirsen bişeyler benide bilgilendir çok sevinirim evet jimer iyi bir yer sırf bu doğum kadın hast ile ilgileniyor sonuçta
bencde en iyisi tophane aslında ama orda kadın doğum yok
oooohooooo o ameliyatı kim bilir ne zaman yaparlar, askerlik biter be o zamana kadartertip adam birlikte deilki bişey olsun hala hastanede yaa bu hafta ameliyat tarhi alcak bakalım ondan sonra bişey olabilirse artık
hoşgeldin yawyuuumkızlar ben geldım nasılsınız
safak 127
mehtap 4
olaaarrrr gel yoguraaak bodyyyyyyy
cıxx ben izlemedim hiç
Allah kimseyi oraya düşürmesin canım, güya eğitim ve araştırma hastanesi, ama hepsi hikaye, çok berbat bi hastane orası, çalışmak dahi istemem orada
canım jimer fln var ya da yeni açılan medicabil, gerçi belli bir doktor ismi veremeyeceğim ama o malum hastaneden daha iyi olacağı kesin. ya da tophanedeki devlet hastanesi de iyidir, yani devlet hastaneleri içinde en iyisi diyeyim.
Allah acil şifalar versin, ben bi araştırayım da, bişiler öğrenirsem msj atarım sana
yoo hiç duymamışım, ne ki o?:26:
çağla şikelle emre altuğun sunduğu programmı o canımm
tekrar çok geçmiş olsun canım ya ne biçim doktorlar var hiç ilgilenmiyolar görevlerini yapmıyorlar sonra doktorum diye geçiniyolar,bu kist kötü huylu birşey değildir inşallah
oooohooooo o ameliyatı kim bilir ne zaman yaparlar, askerlik biter be o zamana kadar
hoşgeldin yawyuuum
bilmemki cnm onunla pek görüşemiorum nete az girio olduğundada ben olmuorum adı tolga belkim tanıolardır birbirlerini :26:
canım inşallah kist için hiç bşey yapamayız demiş hemşire yakınlarımz doğum kontrol hapı ile tedevi olablr demişlerdi ama doktor savmış başından işte
evet evet o yarışma :d bugünkünde ben varıııım
evet evet o yarışma :d bugünkünde ben varıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?