Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Piiiiiiişşşşttttttttttttt canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız asker yarenleri
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik

Hoş geldin canım :80:

Serin geçti bahar yazın baya yanacağız sıcaktan

Ağzından bal damlıyor canım
Ama gerçekten de öyle oluyor, usta birlikleri ha bugün açıklandı ha yarın açıklanacak derken buralarda ne heyecan yaşamıştık yaa, sonra sevdiceklerimiz geldi 1 haftalığına, o bize dopping gibi gelmişti. Sonra göndermek zor oldu ama olsun, en azından şafağımız 1 yılın altına düştü deyip avunduk işte

hoşbulduk tatlımmm iyiyim saol sen nasılsınnn? Ben doğru söylemişim dimi seninki haberci oldu :))
ewet canımmmm, benimki haberci olmuştu. Busra ile mentolünkiler de haberci

baya haberci yari varmış burda

olurmu olur valla hasanım gel buraya ne özlemişim seni

kızlaaar sizinle paylaşmak istedim tatile çanakkaleye gidiyoruz temmuzda ve sevgilim orda asker çok mutluyum bi gün de olsa görebilcem sonra o izne gelcek falan derken biraz moralim düzeldi bugün zatn günde sadece 1 dk falan konuşabiliyoruz arayamıyor

hepimiz için günler çabucak geçsin tatlılarım
şafak 451

canım ne güzel senin adına çok sevindim allah kavuştursun bu arada

senin adına çok sevindim canımm biz seninle daha önce konuşmadık hiç galilba Allah kavuştursun benimkide çanakkalede :86:

canım benm iyiyim şükür hava içimi karartıyo yaaa alışveriş güdülerimi bile etkiledi

cnm nasılsın, annen nasıl oldu?
baharı görmeden yaz geldi hemşom yaaa
canım şevket yılmazdan şikayetçyim ya bakmadılar doğru düzgün şimdi doktor aramasına grdik bakalım hiç bşi demedi adam şaştım kaldım
bitek bursada baharı yaşıyrdum zaten bu sene oda yok yazı geçiremiyorum ki burda

hoşgeldin canım

olurmu olur valla hasanım gel buraya ne özlemişim seni
yazık hasana yaaaa

çok sevindim canım, ne güzel bir haber bu

bende haberci olsun istiom ozman ama benimki boş gezenin kalfası olcek bu gidişle
walla haberci olmaya baksın kuzu,iyi bişeymiş bu habercilik

hava sıkıcı oldumu insanın hiçbirşey yapası kalmıyo valla,buarada geçmiş olsun neyi var annenin kusura bakma daha önce sordummu hatırlamıyorum canım

sağolun canlarımm
konuşmadık sanırım canım benmki 116 jandarmada senin nerde?

5.komando alayında benimki canım gökçeadada

yazık hasana yaaaa

ahhaha yok bizimki body sinin ben sanmıştı
çok sevindim canım, ne güzel bir haber bu

walla haberci olmaya baksın kuzu,iyi bişeymiş bu habercilik

tertip adam birlikte deilki bişey olsun hala hastanede yaa bu hafta ameliyat tarhi alcak bakalım ondan sonra bişey olabilirse artık

benim aşkımın kankasıda orda bee:26:

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…