Piiiiiiişşşşttttttttttttt canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız asker yarenleri
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik
Ama gerçekten de öyle oluyor, usta birlikleri ha bugün açıklandı ha yarın açıklanacak derken buralarda ne heyecan yaşamıştık yaa, sonra sevdiceklerimiz geldi 1 haftalığına, o bize dopping gibi gelmişti. Sonra göndermek zor oldu ama olsun, en azından şafağımız 1 yılın altına düştü deyip avunduk işteAğzından bal damlıyor canım
ewet canımmmm, benimki haberci olmuştu. Busra ile mentolünkiler de habercihoşbulduk tatlımmm iyiyim saol sen nasılsınnn? Ben doğru söylemişim dimi seninki haberci oldu :))
Ama gerçekten de öyle oluyor, usta birlikleri ha bugün açıklandı ha yarın açıklanacak derken buralarda ne heyecan yaşamıştık yaa, sonra sevdiceklerimiz geldi 1 haftalığına, o bize dopping gibi gelmişti. Sonra göndermek zor oldu ama olsun, en azından şafağımız 1 yılın altına düştü deyip avunduk işte
ewet canımmmm, benimki haberci olmuştu. Busra ile mentolünkiler de haberci
Canım dışardan üni okuyorum geçtiğimiz cumartesi pazar finallerdi oda cumartesi akşamı gitti,O gitti sınavlar bitti bildiğin boşluktayım temizlik yapıyorum evde oda bitti temizlicek yer kalmadı yapacak iş yok gözüm telefonda allahtan burası var yoksa hep şaşaırırdım ne yapacağımı
Çok tuhaf bi durum aşkım seni Hasana benzettim geçende mi dicek gözüm hasana takıldı kaldı felan
kızlaaar sizinle paylaşmak istedim tatile çanakkaleye gidiyoruz temmuzda ve sevgilim orda asker çok mutluyum bi gün de olsa görebilcem sonra o izne gelcek falan derken biraz moralim düzeldi bugün zatn günde sadece 1 dk falan konuşabiliyoruz arayamıyor
hepimiz için günler çabucak geçsin tatlılarım
şafak 451
ewetttbaya haberci yari varmış burda
kızlaaar sizinle paylaşmak istedim tatile çanakkaleye gidiyoruz temmuzda ve sevgilim orda asker çok mutluyum bi gün de olsa görebilcem sonra o izne gelcek falan derken biraz moralim düzeldi bugün zatn günde sadece 1 dk falan konuşabiliyoruz arayamıyor
şafak 451
canım benm iyiyim şükür hava içimi karartıyo yaaa alışveriş güdülerimi bile etkiledihoşbulduk tatlımmm iyiyim saol sen nasılsınnn? Ben doğru söylemişim dimi seninki haberci oldu :))
hoşgeldin canımmm ben iyiyimm sen nasılsınn ?
izmirde hava pek güzel valla yağmur yağıyor ama soğuk değill
canım şevket yılmazdan şikayetçyim ya bakmadılar doğru düzgün şimdi doktor aramasına grdik bakalım hiç bşi demedi adam şaştım kaldımcnm nasılsın, annen nasıl oldu?
baharı görmeden yaz geldi hemşom yaaa
senin adına çok sevindim canımm biz seninle daha önce konuşmadık hiç galilba Allah kavuştursun benimkide çanakkalede :86:
hoşgeldin canımcanım benm iyiyim şükür hava içimi karartıyo yaaa alışveriş güdülerimi bile etkiledi
canım şevket yılmazdan şikayetçyim ya bakmadılar doğru düzgün şimdi doktor aramasına grdik bakalım hiç bşi demedi adam şaştım kaldım
bitek bursada baharı yaşıyrdum zaten bu sene oda yok yazı geçiremiyorum ki burda
hoşbulduk canım Allah kavuştursun öncelikleHoş geldin canım :80:
Serin geçti bahar yazın baya yanacağız sıcaktan
yazık hasana yaaaaolurmu olur valla hasanım gel buraya ne özlemişim seni
çok sevindim canım, ne güzel bir haber bukızlaaar sizinle paylaşmak istedim tatile çanakkaleye gidiyoruz temmuzda ve sevgilim orda asker çok mutluyum bi gün de olsa görebilcem sonra o izne gelcek falan derken biraz moralim düzeldi bugün zatn günde sadece 1 dk falan konuşabiliyoruz arayamıyor
şafak 451
walla haberci olmaya baksın kuzu,iyi bişeymiş bu habercilikbende haberci olsun istiom ozman ama benimki boş gezenin kalfası olcek bu gidişle
hava sıkıcı oldumu insanın hiçbirşey yapası kalmıyo valla,buarada geçmiş olsun neyi var annenin kusura bakma daha önce sordummu hatırlamıyorum canımcanım benm iyiyim şükür hava içimi karartıyo yaaa alışveriş güdülerimi bile etkiledi
canım şevket yılmazdan şikayetçyim ya bakmadılar doğru düzgün şimdi doktor aramasına grdik bakalım hiç bşi demedi adam şaştım kaldım
bitek bursada baharı yaşıyrdum zaten bu sene oda yok yazı geçiremiyorum ki burda
sağolun canlarımm
konuşmadık sanırım canım benmki 116 jandarmada senin nerde?
yazık hasana yaaaa
ahhaha yok bizimki body sinin ben sanmıştı
çok sevindim canım, ne güzel bir haber bu
walla haberci olmaya baksın kuzu,iyi bişeymiş bu habercilik
hava sıkıcı oldumu insanın hiçbirşey yapası kalmıyo valla,buarada geçmiş olsun neyi var annenin kusura bakma daha önce sordummu hatırlamıyorum canım
5.komando alayında benimki canım gökçeadada
hoşgeldin canım
hava sıkıcı oldumu insanın hiçbirşey yapası kalmıyo valla,buarada geçmiş olsun neyi var annenin kusura bakma daha önce sordummu hatırlamıyorum canım
canım benim yok sormadın kanaması vardı menapozda olduğu halde şimdide bir kist çıktı ama doktor bozuntusu ne ilaç vermiş nede ne yapması gerektğini söylemiş çok tşk ederm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?