Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynen canım aynen halimi görsen gülersin saate bakıyorum bugünü bitmesine şu kadar kaldı bi gün daha atacak felan biliyorum geçecek bende sizin gibi rahatlayacağım inş sağol canım

gelicek tabi canım sizde görüceksiniz bu günleri inş.

İnş canım

aynen öyle, her günün ayrı bir acısı ayrı bir derdi var tabi, ama ilk günlere hiçbiri benzemiyor

Bu ilk ayı bi atlatsak

puahahha manyak derler bana valla gel canım hepiciğinizi kıllı aman kollarıma bekliorum sarıcam sarmalıcam ama havalar ısındı terleriz mezarına gelme istemem sevgili yer dar sıkışırız

Aynen canım aynen halimi görsen gülersin saate bakıyorum bugünü bitmesine şu kadar kaldı bi gün daha atacak felan biliyorum geçecek bende sizin gibi rahatlayacağım inş sağol canım

öğrencımısın calısıyomusun canım?

bişeylere mesgul olabılıyosan zaman daha cabuk gecıyo sureklı evde durup saate bakarsan kötu olur

hee 1 doz fazlası alerji yapar dün sarma makinası aldım len bozuk çıktı sinir oldum gitti 5 tl havaya adamlar bizi kekledi anlatmadab edemedim

Hadiya o da baya bi garip durummuş
Benimkide diyordu gitmeden ben şimdi herkezi sana benzetirim orda bunumu kastediyordu yani
Şimdi askerlerimi bana benzetecek

valla bilemedim canım benimki beni adamlara benzetmeye başladı acemide şimdi ustada bayan görme ihtimalide çok düşük yani tabiki erkeklere benzeticekler

öğrencımısın calısıyomusun canım?

bişeylere mesgul olabılıyosan zaman daha cabuk gecıyo sureklı evde durup saate bakarsan kötu olur

Canım dışardan üni okuyorum geçtiğimiz cumartesi pazar finallerdi oda cumartesi akşamı gitti,O gitti sınavlar bitti bildiğin boşluktayım temizlik yapıyorum evde oda bitti temizlicek yer kalmadı yapacak iş yok gözüm telefonda allahtan burası var yoksa hep şaşaırırdım ne yapacağımı

valla bilemedim canım benimki beni adamlara benzetmeye başladı acemide şimdi ustada bayan görme ihtimalide çok düşük yani tabiki erkeklere benzeticekler

Çok tuhaf bi durum aşkım seni Hasana benzettim geçende mi dicek gözüm hasana takıldı kaldı felan

Bu ilk ayı bi atlatsak

zaten o zaman yemin töreni olcak, bi görürsün, sonrası daha çabuk geçio, yok usta birliklerinin belli olması heyecanı, yok dağıtıma gelme heyecanı fln derken, bi bakmışsın alt devren gelmiş

ben geldiiiiiimmm:86:
hoşgeldinnnnn canımmcımmm, naber?

puahahha manyak derler bana valla gel canım hepiciğinizi kıllı aman kollarıma bekliorum sarıcam sarmalıcam ama havalar ısındı terleriz mezarına gelme istemem sevgili yer dar sıkışırız
puahahahaa

hee 1 doz fazlası alerji yapar dün sarma makinası aldım len bozuk çıktı sinir oldum gitti 5 tl havaya adamlar bizi kekledi anlatmadab edemedim
nirden aldın, geri götüremez misin? anlat tabi kuzum, o kadar içine işlemiş yani garibimin yaaa

Piiiiiiişşşşttttttttttttt canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız asker yarenleri
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik

zaten o zaman yemin töreni olcak, bi görürsün, sonrası daha çabuk geçio, yok usta birliklerinin belli olması heyecanı, yok dağıtıma gelme heyecanı fln derken, bi bakmışsın alt devren gelmiş

Ağzından bal damlıyor canım

hoşbulduk tatlımmm iyiyim saol sen nasılsınnn? Ben doğru söylemişim dimi seninki haberci oldu :))
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik

hoşgeldin canımmm ben iyiyimm sen nasılsınn ?
izmirde hava pek güzel valla yağmur yağıyor ama soğuk değill

cnm nasılsın, annen nasıl oldu?
baharı görmeden yaz geldi hemşom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…