hiç öyle deme canım bız ılk gittiği zamanlarda gecer mı bu zaman dıyoduk ama emın ol gecıyo yemın törenınden sonra zaten dıyosun nasılda gectı 1 ay dıye ..
ama senın ilk gunlerınmıs bence bıraz saymamaya çalış .
zaman gectıkce anlıycaksın zaten bı sekılde alışıyoruz.. kım gıtmişte askere dönmemiş ki :) bız aşkımla hep böyle düşünüyoruz sonu var bunu bılıyoruz sayılı gun cabuk gecermiş.. bazen cok daralabılıyosun yeter gecmıyo gunler dıyosun ama gecıyo bı sekılde ..
gelicek tabi canım sizde görüceksiniz bu günleri inş.
aynen öyle, her günün ayrı bir acısı ayrı bir derdi var tabi, ama ilk günlere hiçbiri benzemiyor
ewet busracım, öyle daraldığımız yeter artık geçmio dediğimiz günlerde de cadıkazanına müracat edip teselli oluyoruz
ben tertoma enerji santrali kurcam, bütün kk şafakçılarını bu dertten kurtaracağım
ben geldiiiiiimmm:86:
o kadar özlemiş yani, düşün artıkkkkköyle oluo canım valla ama bizimki erkekleri ben sanıo onunki daha garip
wallahi, sabah tok karnına 1 doz aldımmı bana bir süre yetiyor bu gazbenim olduğum yerde kimse ağlayamaz ulen çıkarırım tabisi ağlak şey herkeze benden bir öğün versin dr lar bütün asker yarenlerine bir doz seda
öyle oluo canım valla ama bizimki erkekleri ben sanıo onunki daha garip
hoşbulduk canımm nabeerrrhoşgeldinki beaaaaa:78:
Aynen canım aynen halimi görsen gülersin saate bakıyorum bugünü bitmesine şu kadar kaldı bi gün daha atacak felan biliyorum geçecek bende sizin gibi rahatlayacağım inş sağol canım
o kadar özlemiş yani, düşün artıkkkkk
kız korkuom ben sanıp adamları öpücek felan huyu suyu deişcek kuzumun anaa şu ameliyatı olsun bu hafta bakarsın gelir hava değişimine pek umut yok ama olsun
wallahi, sabah tok karnına 1 doz aldımmı bana bir süre yetiyor bu gaz
Hadiya o da baya bi garip durummuş
Benimkide diyordu gitmeden ben şimdi herkezi sana benzetirim orda bunumu kastediyordu yani
Şimdi askerlerimi bana benzetecek
hoşbuldum bebem iyilik senden naberki
öğrencımısın calısıyomusun canım?
bişeylere mesgul olabılıyosan zaman daha cabuk gecıyo sureklı evde durup saate bakarsan kötu olur
valla bilemedim canım benimki beni adamlara benzetmeye başladı acemide şimdi ustada bayan görme ihtimalide çok düşük yani tabiki erkeklere benzeticekler
Bu ilk ayı bi atlatsak
hoşgeldinnnnn canımmcımmm, naber?ben geldiiiiiimmm:86:
puahahahaapuahahha manyak derler bana valla gel canım hepiciğinizi kıllı aman kollarıma bekliorum sarıcam sarmalıcam ama havalar ısındı terlerizmezarına gelme istemem sevgili yer dar sıkışırız
nirden aldın, geri götüremez misin? anlat tabi kuzum, o kadar içine işlemiş yani garibimin yaaahee 1 doz fazlası alerji yapar dün sarma makinası aldım len bozuk çıktı sinir oldum gitti 5 tl havaya adamlar bizi kekledi anlatmadab edemedim
senin pek enerjiye ihtiyacın yok ama neyse, hadi formdan düşersin fln, en iyisi bişiler ye sen tertom, yoksa benim halim harapbende bir yemek yiyim enerji alıyım geliyim
zaten o zaman yemin töreni olcak, bi görürsün, sonrası daha çabuk geçio, yok usta birliklerinin belli olması heyecanı, yok dağıtıma gelme heyecanı fln derken, bi bakmışsın alt devren gelmiş
zaten o zaman yemin töreni olcak, bi görürsün, sonrası daha çabuk geçio, yok usta birliklerinin belli olması heyecanı, yok dağıtıma gelme heyecanı fln derken, bi bakmışsın alt devren gelmiş
hoşgeldinnnnn canımmcımmm, naber?
puahahahaa
nirden aldın, geri götüremez misin? anlat tabi kuzum, o kadar içine işlemiş yani garibimin yaaa
Piiiiiiişşşşttttttttttttt canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız asker yarenleri
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik
cnm nasılsın, annen nasıl oldu?Piiiiiiişşşşttttttttttttt canlarımmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız asker yarenleri
mayıs sonu hava serin hatta yağmur yağdı yağacak acaba ne zman yaz gelecek bir bahar yüzü görmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?