Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dopik yine coştu şenlendi, yine sizden ayrılmak çok zor olacak ama benim mesai bitti, hepinize iyi akşamlar...
Bugünü de bitirdim, hepiniz çok sağolun kızlar, hepinizi seviyorum yafuuu
Sedammm sana ayrıca teşekkeür ederim, iyi ki varsın be kuzucum
iyi gezmeler sana, ama çok gezme sen yinede, dikkatli ol
herkese iyi akşamlar:80:

bende bende bende 27 gun sonra 99 DİCEEEM

nbr buarada nasılsın

hehe az kaldı yaaa kutuluyoz 100lerden devooo
bu arada yazdığını görmeden sana bi tokat indirdim yukardaa geri alıyom onuu

valla iyiyim ama 8gün sonra daha iyi olucam inşallah devooo... sende ne var ne yokk

oooh yedik bitirdik lokumum ya maşallah bize darısı burdaki tüm güzel hatunlaraa

hazırlıklarda var mı gelişme?

Maşallahh tertip bitiriyoz çok şükürr
Amin inşallahhh
Bizim tarih tam belli değil biliyosun yani aşkım geldiğinde beklemicez diyoruz.. Kayınvalidemler bi kaç salona falan bakmışlarr.. haftaya falan benide götürcekler bende bakıcam.. beğenirsek küçük bi kapora vericekler.. Nişanlım geldiğinde beraber bakıcaz o da beğenirse tarih vericez iştee öyle canımmm heyecanlıyım çokkk

sen de nasıl durumlarrrr

Son düzenleme:
safak 127
27 gun sonra 99 dıyecem sukur ben ıyım canım yanına gıde gele yıyoz safaga en fazla ayrı kalMAMIZ 2 ay

ooh maşallah hadi bakalım gelsin çift sayılar

şanslısınız kız maşallah gerçi bizde enfazla 3.5 ay ayrı kaldık amaaaa bi daha hiiiç ayrılımıcaz inşallah demi devom?

Bırakıyorlar burda biri gidiyor hoop herkez gidiyor sonra ben çalıyorum ben oynuyorum

genelde hatunlar olur burda sen s.o.s. ver biz hisseder hoop geliriz torunum bu arada betül ben antalya'dan

kuzum sende iyiki varsın herzman beklierim burdayım faceden dürt gerisini bilion zati kocaman öptüm anam seni tertibim

İyi Akşamlar canım :80:

genelde hatunlar olur burda sen s.o.s. ver biz hisseder hoop geliriz torunum bu arada betül ben antalya'dan

Ben şu aralar hep s.o.s modundayım
Zeynep ben Samsun

güle güle canımmmmm iyi bak kendine yarına kadar

devooo gecmıs sayfalara bak sana nbr dedım ben 27 gun sonra 99 dıycem dedım cevap vermedın kafama vurma len aptal olcaam

bi buluşamadık devo bende sonradan gördüm pardon dedimmm... ayrıca yazdım cavabımıdaa

teli kapatınca istediğin kadar ağlaa...
ama konuşurken sık kendinii cnm.. duymasın ağladığını...
Tabi ilk zamanlar daha çok taze gidişi.. alışıcaksın sendee.. yani aslında alışmada değil.. mecburiyet bu bi şekilde kabullaniyosunn zamanlaaaa...
Dediğim gibi ustaya geçtiğinde herşey daha iyi olucakk

durum salon bakmak çok heyecanlı oluyo biliyo musun?biz aşkım izindeyken bakıp karar vermiştik gelin ve damat masasına bakıp bakıp buraya biz oturacağız deyip gülüşmüştük hakkınızda en hayırlı yer olur inşallah durum bide gelinliğe yoğunlaş bakiiiim

İyi Akşamlar canım :80:

Ben şu aralar hep s.o.s modundayım
Zeynep ben Samsun

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki kalbinin acıyacağını ilk defa öğrendin demi aşkın gittiğinden beri ?

ama hepsi geçecek yara kuruyacak kabuk bağlayacak ve yerini kocaman bi kavuşma ümidine bırakacak hiiiç merak etme gel bize katıl bize

hoşgeldin canım

ay ben mazoşistim galiba:86:

inşallahh bizde senin gibi söyleyebiliriz döneli bir sene oldu diye görürüz o günleri
yok kıscem olur mu hiç öle sey saece ara ara bunalım yokluo herkesı senınde o donemıne denk gelmiştir ama boşver boş yere üzmeyin kendinizi..

leslie ablamla 1 saat spor yabtııımm
inşallah basenlerden kurtulurum artıkııınn

öptüm hepinizi çok çok canlar

ben bi turliim kkde.. uğrarım gene tabii ki..

bitmeyen şafak yok,unutmayın..
sabır diliyorum her birinize..

dimi megim...sen yarıladıgında ben daha yeni gelmiştimm..askerlik düşücek diye söylentiler vardı nasıl umutlanmıştımm..yok yok bu sefer kesinmiş diye avutuyordum kendimi :97: AllaH!a şükürler olsun şimdi şafağımız 12

Allah hepimize sabır versin Sadece güçlü olun boş yere trip yapmayın askerlerinizee..

azim yap hergün 1 saat yap erir canım daha doğrusu sıkılaşır

amanda nefesim gelmiş hoşgelmişşşş nasılsın bakiim şafak olmuş coni moni demiii?bunu tabiri de bugün öğrendimmm

s.o.s bende istanbul söyleyesim geldi

dalga geçme nen tanışıyoz torunumla :82:

öyledir canımm.. daha görmedim salonu...
Bende isterdim yanımda nişanlım olsun onunla bakalım beğenelim ama bazı şeylerde böyle tek kalabiliyorumm.. Bizim izin defteride kapandı artık..o yüzden kayınvalidemlerle beğenicemmm... Tabi son karar aşkımın fikrinden sonra ikimizinnn
sizinkide ne güzel olmuş öyleee orda bile cilveleştiniz yaniii
Valla kafamda bişeyler var ama bari onu nişanlım geldiğinde alalım diyorum tertip yaa.. Böyle o olmadan seçip beğenince içime sinmiyo fazla..

benim de yalnız yaptığım şeyler oluyo durum mecburen ama olsun ikimiz için ya onu biliyorum bu bile yetiyoo

yok zaten daha alma ama duvağı şöyle eteği şöyle diye araştır çok zevkli oluyoooo

benim de yalnız yaptığım şeyler oluyo durum mecburen ama olsun ikimiz için ya onu biliyorum bu bile yetiyoo

yok zaten daha alma ama duvağı şöyle eteği şöyle diye araştır çok zevkli oluyoooo

ya bah zorlan canımı çektiriosunuz canım evlenmek isterse sorarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…