Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aglama beee canım bızde bu gunlerden geldık sende bır gun 100 lere gelcen ve artık bıtıo dıycen emın ol

dogruya dogru olcak olan bişiy bu dediklerin canım ooof sabretmek gerek ama günler gözümde büyüyo bilmiyorum ....şurdan bi bakıyorum da ohooooooo taaaa seneye gelcek :18::18:

öyle olacak durum sen ile inanamayacaksın

duyguşş bana bikaç kitap önersisinde bulunurmusun...
haftasonları canım çok sıkılıyorrr...

DURUMMM sağol bidenem ama işte düğün harici giyemiorum yaa

öyle öyle alışıcaksın incimm...
buarada elbisende çok hoşmuşşş

aslında evet nankör olmamak gerek haklısın canımm:13:

ha şöyleee..
önünde uzun bi yol var.. şimdiden salıverme kendiniii...

canım bizde günde 1 dk konusuyoruz. en iisi o 1 dk ya ne kelime sıgdırabiliyorsak sıgdıralım. snra derler bunların çenesi çok düşmüş

:2:
dogruya dogru olcak olan bişiy bu dediklerin canım ooof sabretmek gerek ama günler gözümde büyüyo bilmiyorum ....şurdan bi bakıyorum da ohooooooo taaaa seneye gelcek :18::18:

canım ılk olarak ızne gelcek onu dusun sonra gıdcek 4 5 ay sonra tekrar gelır falan fılan belkı sen bıle gıdersın bı bakmısın bıtmııs ben o konuda sanslıyım her ay yanına bır sefer gıdıom belkı sennde yakına cıkar sende gıdersın uzulme sakıın yoksa bıtme

Kızlar yaa
dün akşam fal baktı komşu.. seninkiyle işiniz olmıcak dedi.. başkası giricek senin hayatına dedi.. o kişiyle çok mutlu olucaksın buna bakıp ben buna mı üzülmüşüm diceksin dedi

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ohoooooo sıyırıcam kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…