iyi akşamlar kızlaaar bugün gerçekten ben de kötüyüm ya bi hafta oldu daha ama ömür gibi geldi hep böle olcaksa napıcam bilmiyoruum
tam da sınav haftası geçmek bilmiyo günler.
tek istediğim bigün burda yarın geliyo yazabilmek sevincimizi paylaşmak hep birlikte üstesinden gelmek bunun hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz allah yardımcımız olsun
iyi akşamlar kızlaaar bugün gerçekten ben de kötüyüm ya bi hafta oldu daha ama ömür gibi geldi hep böle olcaksa napıcam bilmiyoruum
tam da sınav haftası geçmek bilmiyo günler.
tek istediğim bigün burda yarın geliyo yazabilmek sevincimizi paylaşmak hep birlikte üstesinden gelmek bunun hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz allah yardımcımız olsun
öyle canım anımız anımızı tutmuyor tutmayacakta duygularımızı çok yoğun ve çok dolu yaşayacağız ama kendimizi bırakmayacağız... Bize bizden başkası iyi gelemez önce sen kendine dermam olmak için adım atacaksın sonrada yardımlara kucak açacaksın biz herzaman buradayız ve burada birbirimiz için varız
evet canım kesinlikle...
Aslında canım herkes herseyin farkında da o duygu yogunlugu yokmu cok fena ya insanı alıp götürüyooo kuruyoruz kafamızda aslında böyle olmamamız gerek çatlasak ta patlasakta terhis zamanı belli o yuzden sabretmek öğrenmek lazım dua etmek lazımama işte içim içimi yiyo böle de konusan benim he işe bak :97::97:
senin şafak attıkça ben çok mutlu oluyorum bılıyosun dımı organıkım
çünkü şafağın bittiğinde senin ben 90 dicem
insan oğlu öyle bir yaratılmışki herşeyin üstesinden geliyor ve herşeye alışıyor sende bu durumu kabullenip alışacaksın cnm inan bana doğamız böyle...
bılmemmıı bıtanemmm benımmm sagolasınnnn senınn safagınada maaşallahhh tatlımmm
bwnımmmkıı hemennn bıtsınn sendee bırann önceee 90 oll canımm
İşin en keyifli yanı ne bilyomusun canım gün gelicek şafaklar ohoo baya bi düşmüş olucak ve birbirine teselli veren herkes bu sefer aynı sekilde ben demiştim bak nasıl geçti falan muhabbetleri ayyyy gelsin o zamanlarrrrrrrr gelicek ama :) gelicek gelicek
deliyim resmen bi üzülüyorum bi gülüyorumkafayı yedimm
haklısınız kızlar o zaman hedef 3993 lü rakamlar önce.
hem onları beklemek bile güzel
yarın bugünden de güzel bi gün olsun hepiniz sevdiğinizle çokçok mutlu olun inşallah
ben yatıyorum tatlışlar
ummah hepinize
haklısınız kızlar o zaman hedef 3993 lü rakamlar önce.
hem onları beklemek bile güzel
yarın bugünden de güzel bi gün olsun hepiniz sevdiğinizle çokçok mutlu olun inşallah
ben yatıyorum tatlışlar
ummah hepinize
yok canım ne deliliği... Hatta artık diğer topiklerde buluşup bu seferde başka türlü dert yanıcaz nişandı sözdü evlilikti bebekti...
Ahhhhh bi gelse o günler evlilik bebek gelir gelir allahın izniyle gelir
aslında zaman geçiyor benim gecen seni ocakta babam kalp ameliyatı olmustu bugun onu konustuk ne kadar cabuk gecti zaman die gerçekten hiçbişi anlamadık
ama beklenen sevdigin olunca süreç zorlu oluyor
Şafak 354...
günaydın canım:80:
Günaydınlarrr:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?