Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

niye kötüsün yavrum dökül bakalım
bak burdayım yalnız bırakmıyorum durum
noldu tatlım anlat anlat

Duyguşşş çok özledim yaa
yaz geldi herkes cıvıl cıvıll..
dünde akşam eve giderken vapurda böyle bi çift gördüm.. aşkımla bana benzettim.belki alakası yoktu tiplerin ama ne bileyim böyle birbirlerine bakışları falan hep aynıydı sanki.. içim gitti.. dalmışım onlara bakarak ağladım.. kızda döndü baktı işte yanıma geldi biraz asabi biraz alakalı bi tonla hayırdır bişeymi oldu bişeymi yaptık dedi.. bende yok kusura bakmayın rahatsız ettiysem ..nişanlım askerde öyle bi çift gördüğümde biraz kötü oluyorum üzerinize alınmayın dedim.. işte kız da asıl siz kusura bakmayın. falan dedi.. öyle gülümseyerek baktı bana yol boyu.. sonra eve bi gittim patladım ağlama krizine girdimm.. Çok kötüyüm duyguşş çokk

Son düzenleme:
İncimm çok özledim ben aşkımı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar günaydın yeni bir güne daha günayyydıın
günaydın duygum
ahh canım benim yaa güçlü ol bişey kalmadı aşkının gelmesine kıyamam

Ah canım benim ya beni de üzdün şimdi
yapma bunu kendine desemde elinde değil biliyorum.
En zor zamanlarını geçiriyorsun şimdi, senin durumuna geldiğim çok oldu benim de.
Takardım güneş gözlüklerini gözlerim şişerdi ağlamaktan. Yiğitliğe de mok sürmezdim hani :)
Durum inanır mısın bilmiyorum ama gerçi istanbul u ne kadar biliyorsun onu da bilmiyorum ama,
Bir gün tepem öyle attı ki canım sıkkın yürümeye sakinleşmeye ihtiyacım vardı.
Bir çıktım Kabataş'tan ta Bebek'e kadar yürüdüm. Bebekten'de yürüyebildiğim yere kadar geri yürüdüm otobüse binmem gerektiğini ayaklarımın artık şiştiğinde anladım.
Ama öyle iyi geldi öyle sakinleştim ki anlatamam. Olacak bunlar ama bitecekte o yüzden iyi olmaya çalış.
Kendini salma olur mu, yoksa toparlanması çok zor oluyor

ahh canım benim yaa güçlü ol bişey kalmadı aşkının gelmesine kıyamam

az kaldı diyorum bende incim amaa napimm

Evet seninde böyle zamanların çok oldu duyguş biliyorumm...
Öyle dengesiz zamanlarım oluyorki dün işte çıktığımda bayada neşeliydim aslında yani anlık bişey oluyo ve dağıtıyo psikolojimi
sende az telli değilsin duyguş haa
Güçlü olmaya çalışıyorum aslında ama nere kadar bilmiyorum duyguşşş

günaydın kızçeler ben geldım yenı bır gune merhaba dedık ve safagımıda yazım 126

artık ınanıyorum bıtıcegıne

bittiğinde hatırlamayacaksın çektiğin acıları :)
artık ınanıyorum bıtıcegıne
bitecek tabi ulen tapusunu almadı ya TSK
günaydın kızlarrrrr nasılsınızz
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…