Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya benımde arkadasım yaptırdı ama yanmıs vucutu heryere guvenıpde yaptırmamak lazıma aslında yanıklar var vucutunda

bende spor'a basladim, ve dikkat ediyorum
10 kilo vermek istiyorum ben..
hayirlisi bakalim..
subatta gelinlik alcaz o yuzdennnn

babikim gelinlik işini naptın ben rejime başladımmm yaaaa 6 aydaaa ancaaa zayıflarızzz yavas yavas 5 kilo vercemmm

canım ben topıkde gezınırken bı karısım buldum ve 3 haftada 4 kılo verdım bayramda herkes farkettı kılo verdıgımı hala daha devam edıyorum

sendemi evlenion nan..
tabikisi de bana kalsa bugün evlencem deee işte skerlik elimi kolumu bağlıoo hemen istemeye gelcekler askerlik bitince sora da çalsın davullar zurnalar ordu gelin görsün beaaaaaaa koskoca kk nın meleğini alıolarrr eniştenizden bahşiş isteyin vermeyin hemen beniiiii

meraall o ne kızım yaz bizde faydalanalım

canım elma karısımı duymussundur belkı karısım tadı bana gore ıyı degıl ama 60 kıloydum suan 56 kıloyum basenlerımdekı yagları yaktı yanı annem bıle sasırdı du yaıyım tarıfını

doktor bi ablam var da özel bölgeye doğum işi bittikten sora yaptır dedi eğer ki yumurtalıklara denk gelirseee anne olma şansı kalmıomuşş biliomusunuzzz :18:

çok merak ettim bak
benim de bi 4 kilo filan vermem lazım
55 olsam yeter can simitlerimden şikayetçiim hakim amca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…