hiç ümidim yok bnmmm ona endekslemiom kendimiiiii bölece devammmminsallah canım su askerlık bı dusmedı yaa ıyıce kapandı gıtı konu hala onda umıdım var nıyeyse
bende düşünmüo deilim valla kökten çözümmmAyyyyyy incimm yaaaa...
cok agriyo yaaaaaa o isler... hic sevmem.. ama mecburuz uleynnnnnnn
Benim bir arkadasim butun vucudunu lazer epilasyon yaptirdi..
Hic bir yerinde bisey yok beaaaaa
Ivettttttttttttttttttttt dügünümüze gelin uleynnnnnnnnnnnn!!
offfffffffffffffffffffffffff yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr be mutsuzluk olumsuzluk istemiom bu topikteee hadiyin girin halayaaaa tey teyyyyyyy kızlar yaza 2 düğün var hem bebikenn hem bnm canlanın
Ayyyyyy incimm yaaaa...
cok agriyo yaaaaaa o isler... hic sevmem.. ama mecburuz uleynnnnnnn
Benim bir arkadasim butun vucudunu lazer epilasyon yaptirdi..
Hic bir yerinde bisey yok beaaaaa
babikim gelinlik işini naptın ben rejime başladımmm yaaaa 6 aydaaa ancaaa zayıflarızzz yavas yavas 5 kilo vercemmm
sendemi evlenion nan..babikim gelinlik işini naptın ben rejime başladımmm yaaaa 6 aydaaa ancaaa zayıflarızzz yavas yavas 5 kilo vercemmm
evet evet bidene dahaa bennnnnbirde nişan ekler misin o listeye
valla şimdilik emla ylaa götürmeye çalışıomm ben gibi sonradan başlayan biri olanlara tavsiyee
canım ben topıkde gezınırken bı karısım buldum ve 3 haftada 4 kılo verdım bayramda herkes farkettı kılo verdıgımı hala daha devam edıyorum
babikim gelinlik işini naptın ben rejime başladımmm yaaaa 6 aydaaa ancaaa zayıflarızzz yavas yavas 5 kilo vercemmm
bende spor'a basladim, ve dikkat ediyorum
10 kilo vermek istiyorum ben..
hayirlisi bakalim..
subatta gelinlik alcaz o yuzdennnn
emla bende bir işe yaramadı incim yaa o yüzden cesaretim yok özel bölgelere
ama daha dün koltuk altı için 4. seansıma gittim
azaldı vallahi mutluyum çok
tabikisi de bana kalsa bugün evlencem deee işte skerlik elimi kolumu bağlıoosendemi evlenion nan..
meraall o ne kızım yaz bizde faydalanalım
bende işe yaradı valla hiçbişey hissetmiyorum ama etkisi çabuk geçio yaa
canım elma karısımı duymussundur belkı karısım tadı bana gore ıyı degıl ama 60 kıloydum suan 56 kıloyum basenlerımdekı yagları yaktı yanı annem bıle sasırdı du yaıyım tarıfını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?