- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
senin ki ne zaman gidio cnmmm
Bugün bitsin istiyorummm biran önceeeeegelsin de gör bak nasıl atlıcan boynunaaa sarılacaksın doya doyaaaa
sağolll bebikimmmBurcucum......
Bencede bir bahane..((
Yengecimm...
Oleyyyyyyyyyy yasasinnnn.. cok sevindim adina laaaaaaaaaaaaaaaaa
gitsn cnm ya üzülmeee şurdaaa bi kaç gün soraaa seni listemden de depüklüom zaten plakalardaaa herkesii görüoz hemen geçioo temelli kavuşcan soraPersembe gunu donuyor gene askere cnm benim
Bugün bitsin istiyorummm biran önceeeee
biter be cnm hangi gün bitmio kiiii
sağolll bebikimmm
gitsn cnm ya üzülmeee şurdaaa bi kaç gün soraaa seni listemden de depüklüom zaten plakalardaaa herkesii görüoz hemen geçioo temelli kavuşcan sora
bnm ki de öle idi ama mecbur gitti işteeeehaklisin canim yaaa..
Ama benimki biraz zorlaniyoo.. kim gene o lanetli yere gidecek diye :)
yok yok yokkkkTabiki yeee... yemekten baska guzel seymi var
tabikisi de sende görcen cnm senn de şafaklar aydınlancak bende bi plakalara düşsem rahat bi nefes alcam ama işte daha varrrBabyke,hayraniim,Duygu.C,siyah_inci,03062008,tatlikis,yengec123,wbluebluew,
slm kızlar hepınıze ıcınızde safagı en karanlık olan benım lısteye baktımda sızın ıcın ne gzuel bende gorerım o gunlerı ınsallah
burcum herşeyin hayırlısı tatlım her şerde bi hayır vardır.. giden gitmeyi seçmekle kalmamış sadece yenilgiyide kabul etmiş olur.. sen güçlüsün unutmaaSaolun kızlar benm gibi seveni bulamaz eminim bundan kim beklerki kim??
Herşey zamanla facede arkadaşlarından çkarmamış beni
mervecim ii sen nasılsın tatlım
Bugün bitsin istiyorummm biran önceeeee
sağolll bebikimmm
yok yok yokkkk
tabikisi de sende görcen cnm senn de şafaklar aydınlancak bende bi plakalara düşsem rahat bi nefes alcam ama işte daha varrr
Babyke,hayraniim,Duygu.C,siyah_inci,03062008,tatlikis,yengec123,wbluebluew,
slm kızlar hepınıze ıcınızde safagı en karanlık olan benım lısteye baktımda sızın ıcın ne gzuel bende gorerım o gunlerı ınsallah
görüceksin canım merak etme, neler bitmiyor kiBabyke,hayraniim,Duygu.C,siyah_inci,03062008,tatlikis,yengec123,wbluebluew,
selam tatlım naber sende bitirdin kız maaşallah
Duygu.C;
selam kızlarr
Slm incimm nassing segsiem?
merhaba canımm sıkma canınıı bitiooo
görüceksin canım merak etme, neler bitmiyor ki
benim aklıma gelmiyordu buralara gelmek başladı mı bitiyor içini ferah tut
selam tatlım naber sende bitirdin kız maaşallah
ulen babik noldu kızım sana gebertirim seni bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?