- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
yazzz cnm bende 60 kliyum şuan boy 170 5 kilo fazlam varr :18:canım elma karısımı duymussundur belkı karısım tadı bana gore ıyı degıl ama 60 kıloydum suan 56 kıloyum basenlerımdekı yagları yaktı yanı annem bıle sasırdı du yaıyım tarıfını
doktor bi ablam var da özel bölgeye doğum işi bittikten sora yaptır dedi eğer ki yumurtalıklara denk gelirseee anne olma şansı kalmıomuşş biliomusunuzzz :18:
babyke;
duygu.c;
wbluebluew;
selam kızlarr
burcum herşeyin hayırlısı tatlım her şerde bi hayır vardır.. Giden gitmeyi seçmekle kalmamış sadece yenilgiyide kabul etmiş olur.. Sen güçlüsün unutmaa
şimdiden gözün aydın yengeçimmm
bunu içiodum bende bi ara ama devam etmedim yaa2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 seker kasıgı tane karanfil
1 şeker kasıgı tane karabiber
1 tal tarçın
ve 2,5 litre su hepsını tencereye koyup 15 dakıka kaynatıyosun ve ac karna sabah yemeklerden oncde bırer bardak ıcıyosun
çok merak ettim bak
benim de bi 4 kilo filan vermem lazım
55 olsam yeter can simitlerimden şikayetçiim hakim amca
bunu içiodum bende bi ara ama devam etmedim yaa
bunu günlük yapmıyoruz o zaman 2.5 litreyi bir kerede nasıl içeyim ayol :S2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 seker kasıgı tane karanfil
1 şeker kasıgı tane karabiber
1 tal tarçın
ve 2,5 litre su hepsını tencereye koyup 15 dakıka kaynatıyosun ve ac karna sabah yemeklerden oncde bırer bardak ıcıyosun
bende 1.70 boy, 59 kiloyum kız 55 olsam yeter diyorumyazzz cnm bende 60 kliyum şuan boy 170 5 kilo fazlam varr :18:
canım ben cook faydasını gordum valla halada ıcıyorum ayrıcada sureklı elma cayı besi bir arada cayı var onları tuketıyorum eskısı kadar ıstahım yok ve kıloda verdım mutluyum yanı deneyıp gor zararlı bısey yok ıcınde zaten
bunu günlük yapmıyoruz o zaman 2.5 litreyi bir kerede nasıl içeyim ayol :S
bende 1.70 boy, 59 kiloyum kız 55 olsam yeter diyorum
ay canım alemsın he buzdolabında muhafaza edıyosun sıcak ıcmek ıstersen azcık ustune kaynamıs su koy yada ısıtıp ıcebılırsın bı gunde ıcmıyosun ıstersen taze olsun dıye daha az su koy ben kafama gore 4 elma 2 lımon mandalına ayva ıste muz falan da dograyıp atıyorum ıcıne cook guzel oluyo
günde kaç kez cnm içicez bunu
hımm anladım ne kadar süredir yapıyorsun bunu ne zaman faydasını gördün pekim
kızlar direk eelma sirkesii bir bardak suya 1 kaşık elma sirkesiii kot ve içç 8 kilo verdim bendeee
neee
ulen kafayı yicem he hangisini içeyim
ne kadar zamanda verdin gözde
iyi deneyeyim bakayım faydası olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?