Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 seker kasıgı tane karanfil
1 şeker kasıgı tane karabiber
1 tal tarçın
ve 2,5 litre su hepsını tencereye koyup 15 dakıka kaynatıyosun ve ac karna sabah yemeklerden oncde bırer bardak ıcıyosun

yazzz cnm bende 60 kliyum şuan boy 170 5 kilo fazlam varr :18:

doktor bi ablam var da özel bölgeye doğum işi bittikten sora yaptır dedi eğer ki yumurtalıklara denk gelirseee anne olma şansı kalmıomuşş biliomusunuzzz :18:

ben özellikle araştırdım o konuyu hiç öyle birşey yok diyorlar alla alla şaşırdım şimdik

Son düzenleme:

kesinlikle olucağın önüne geçilmiyor malesef

çok merak ettim bak
benim de bi 4 kilo filan vermem lazım
55 olsam yeter can simitlerimden şikayetçiim hakim amca

canım ben cook faydasını gordum valla halada ıcıyorum ayrıcada sureklı elma cayı besi bir arada cayı var onları tuketıyorum eskısı kadar ıstahım yok ve kıloda verdım mutluyum yanı deneyıp gor zararlı bısey yok ıcınde zaten

bunu içiodum bende bi ara ama devam etmedim yaa

ben sureklı ıcıyorum hatta artık elma sayısını cogaldım ıcıne evd ene varsa koyuyorum mandalına muz ayva falan cook daha tatlı oluyo tadı duzenlı ıctım faydasını gordum ama bende tarcının kokusuna dayanamıyorum

bunu günlük yapmıyoruz o zaman 2.5 litreyi bir kerede nasıl içeyim ayol :S

yazzz cnm bende 60 kliyum şuan boy 170 5 kilo fazlam varr :18:
bende 1.70 boy, 59 kiloyum kız 55 olsam yeter diyorum

ay başlayayım bende ya Ocak'a kadar kilo vermem lazım :)

bunu günlük yapmıyoruz o zaman 2.5 litreyi bir kerede nasıl içeyim ayol :S

bende 1.70 boy, 59 kiloyum kız 55 olsam yeter diyorum

ay canım alemsın he buzdolabında muhafaza edıyosun sıcak ıcmek ıstersen azcık ustune kaynamıs su koy yada ısıtıp ıcebılırsın bı gunde ıcmıyosun ıstersen taze olsun dıye daha az su koy ben kafama gore 4 elma 2 lımon mandalına ayva ıste muz falan da dograyıp atıyorum ıcıne cook guzel oluyo

hımm anladım ne kadar süredir yapıyorsun bunu ne zaman faydasını gördün pekim

kızlar direk eelma sirkesii bir bardak suya 1 kaşık elma sirkesiii kot ve içç 8 kilo verdim bendeee

hımm anladım ne kadar süredir yapıyorsun bunu ne zaman faydasını gördün pekim

canım uygulamaya baslayalı 1 ayı gectı ama bayrama gıtmeden once tartıldım 56 kıloydum suan kac bılmıyorum ama hıc gobegım yok basenlerıdme erıdı sureklı sıvı tuketıyorum . malzemelrını topıkte gordum basladım o zaman tarcından dolayı bıraktım ama 1 aydır duzenlı olarak ıcıyorum

neee
ulen kafayı yicem he hangisini içeyim
ne kadar zamanda verdin gözde

evet buda verdırıyo kılo bunuda bılıyorum hatta mankenler ıcıne bı kasıkda bal koyuyomus o sekılde ıcıyolarmıs vucuttakı toksınlerı atıyomus elma nın herturlusu yarar canım

iyi deneyeyim bakayım faydası olacak mı

toplu olarak zayıflama kampına gırelım kızlar benımkı benle nette gorusurken dalag gecıyodu işte şişko olmusun ıyıce falan bende dıyodum cam sısko gosterıyo ınanmıyodu yanına gıtınce aaa gercektend ezayıflamısın dedı utandı bı guzel oh olsun fazla kılolarla zafer bızım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…