Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm ben bu 2 aya kadar düzenli spor yapardım ama bu aralarrr yapmıorummm fırsat bulamıom eee dikkat ediodum yediklerimeeee abur cuburu tamamen kesmiştim

kızlarr uzun süredir gelemedim..malum bayram falan..aşkımla geçireyim istedim..son günleri...artık şafak sayıcaam.29 du 2 sinde silüsüü ..

yaa ben bu kk nın yeni halini beğenmedim.çözene kadar ooo :)

gözdecim ne yaptın tertibim yaa..çok dokundu..aynı şeyleri yaşadık çünkü..
hadi kalk gel...
bul bi bahane
birazcık heves,biraz cesaret,
ilk günkü gibi duruyor hala,
kalbin ömürlük bende emanet...

hadi kalk gel...
bul bi bahane

birdennn gözümden yaş geldiii ve karalıyıverdim bişiyler cnmm

cnm ben bu 2 aya kadar düzenli spor yapardım ama bu aralarrr yapmıorummm fırsat bulamıom eee dikkat ediodum yediklerimeeee abur cuburu tamamen kesmiştim
ah bide ben kesebilsem tamamen
kızlarr uzun süredir gelemedim..malum bayram falan..aşkımla geçireyim istedim..son günleri...artık şafak sayıcaam.29 du 2 sinde silüsüü ..

yaa ben bu kk nın yeni halini beğenmedim.çözene kadar ooo :)
hoşgeldin aman allah kavuştursun şimdiden canım
hadi kalk gel...
bul bi bahane
bizde issyanlardayız son günlerde o da çok sıkıldı gelmek istiyorum artık sıkıldım diyo ya nasıl atlatıcaz bilmiyorum
bal koyuluo cnm ama ben koymadım sevmedim ballı olunca tadını içemedim ben

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh

evet cnm sizinde gününüz tabikisi de
anladım canım bakayım bi o zaman bende hangisini beğenirsem öyle içerim

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaa duygu soğanlı rufflesss bende çok seviom aklıma düştü gene ama yemicem işteee =)

açlık hissedinceeee leblebiiii atıom ağzıma kızlar hadiyin kilo vermek isteyenler diyet yapalım bi çizelge başlatalım burda bi hafta sonunda kaçç klio vermişiz onu yazalımmm olur muuu beraber yaparsak daha güsel sonuç alırızzz

yaaaaaaaaaa duygu soğanlı rufflesss bende çok seviom aklıma düştü gene ama yemicem işteee =)
di mi gözde yaa bak çerezza da olur soğanlı varya bi aile boyu yiyorum tek başıma
biliyorum biliyorum vurmayın yüzüme öküzlüğüm tutuyo napim arada
bence harika olur yapalım valla ben varım

Duygucum evde şöyle yarım saatini spora ayırsan yeter ben 3 haftadır silim in 6 diye bi egzersiz var onu yaptım baya iyi geldi.
Tavsiye edirimmm.

kızlr bu yeni kk ya göre artık istatistik yok muu yani arkadaskarımızın yazdığı msjları göremiicez mii :)

olurr olurr hemide süperr olurr gözdee
doğrusu aşkım burdayken biraz zor yaparım ama olsunn yapabildiğim kadarrr

Son düzenleme:
şimdi o zaman isteyenler bana adını yazdırsın yarından itibaren başlayalım diyete
ayrıca herkes ne yediğiniii sölicekkk yazacak buraya

Son düzenleme:
yaa askerleriniz gelicek az kaldı şafak topiini diyet topiğine döndürmeye çalısıosunus dimeeee :))

Duygucum evde şöyle yarım saatini spora ayırsan yeter ben 3 haftadır silim in 6 diye bi egzersiz var onu yaptım baya iyi geldi.
Tavsiye edirimmm.
neymiş kız o nerden bulucam

off nerden çıktı ruffles yaa canım istedi şimdiiii ..bende lays manyağıyım bu arada :))))
bende kırmızısını yerdim bir ara fena halde ama sonra çerezzaya sardım
ama favorim ruffles soğanlı
olurr olurr hemide süperr olurr gözdee
doğrusu aşkım burdayken biraz zor yaparım ama olsunn yapabildiğim kadarrr
yapalım bak herkesin ihtiyacı varmış yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…