hadi gözün aydın dideemm
bitti say şimdi şafağı
Bu arada herkeslere selamlar nasılsınız kızlar?
81 DİDEM_EVO
kankaların en güselliii kendimi depüklemiş kadar mutluyum şuannn listemden seni zevkle depüklüorum kankammm inşallahhh doğan güneşş dediğin günleri de göreceğizzz sabrettinn ve bu depüğü hakettinnn hadi bismillahirrahmanirrahim diorum ve seniii incilikomun listesine doru zevkle depüklüyorum kankam
Selam canım hoşgeldin. ben kendi adıma iyiyim seni sormalııı
Teşekkür ederim duygum çok mutluyum çok garip bi duygu bu ama hala çok var gibi gözümde..
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor sıra size geliyo artık.
ama katılım az ki katılım çok olursa açarızzz kim katılıo şimdiii bi söleyin hele liste yapcammmayrı bi topik mi acsan acepppp
kankam çok sevindim valla kız plakalardasınnn bende geçerim inş plakalara bigün umuutsuz vaka gibiyim yaaaKankammmm
Depüğün çok güzelmiş teşkür ettim
İncimdende aynını istiyorum 80 gün sonra
ama katılım az ki katılım çok olursa açarızzz kim katılıo şimdiii bi söleyin hele liste yapcammm
Evet öyle diyorlar canım..
yok plakalar çabuk geçiyor diyor herkees
büyütme gözünde bitmiş say
ay hesabı yapınca çok geliyor ama gün olarak bak
az kaldı yedin bitirdin bak
gidin artıkta sıra bize gelsin yahu
bizde olalım tezkereci son imparator
Bizde iyiyiz çok şükür de benimki iyice bunldı sıkıldım artık gelmek istiyorum diyor ya
Plakalara son 100
Kankamm seninde az kaldı kuzucum 100ler pek bi hızlı geçiyo biz gitcez siz plakalarda olucaksınız bebemmkankam çok sevindim valla kız plakalardasınnn bende geçerim inş plakalara bigün umuutsuz vaka gibiyim yaaa
cnm kilonuzu ve boyunuzu bana özelden yazın da listeyi ayarlayayım bendeBenle duygu var şuanda galiba
cnm kilonuzu ve boyunuzu bana özelden yazın da listeyi ayarlayayım bende
Kızlar kaan facede ilişkisi var yapmış(
nasıl yaaa gerçek mi acaba. Yoksa sana inat felan yapmış olmasın. Bu kadar kısa sürede nasıl olabilir
tmm cnmmm akşama sölersinakşama bi tartılıyımda öyle yazarım sana canım
ay bitsin valla plakalara gelmek istiyorum artık, Allahım hepsine sabır versin çok zor yaEvet öyle diyorlar canım..
100lerde çok hızlı geçiyo sende anlamıyacaksın plakalara nasıl geldiğini duygum sıkılması çok normal gidebileceğin bir yerde değilki..Allah sabır versin..Benımkide öyle bunaldı agresif oldu iyice sabredicez kolay değil..
yuuh diyorum nasıl yani yaKızlar kaan facede ilişkisi var yapmış(
didoşum sen izmirde mi istanbulda mı oturuosunnnBurcum neden ayrıldınız
tmm dır cnm kağıda yazdım eklicem seni deay bitsin valla plakalara gelmek istiyorum artık, Allahım hepsine sabır versin çok zor ya
yuuh diyorum nasıl yani ya
Gözdee, 1.70 boy, 59 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?