Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duyguş yaz google amcaya slim in 6 diye bi site çıkıcak orda var linkleri.
ona benzer başkaşeylerde var orda bakarsın. bu benim dediğim biraz alt vücuda yönelik.

kızlarr benim de saçlarım dökülüyor bu ara..ne yapıcam bilmiyorum..benim gibi olan ve çaresini bulan var mı??bende kansızlık da var tabi en büyük etken o dökülmesinde..

kızlar puanları yazıorum

beyaz ekmek = 48 puan =100gr
siyah ekmek = 40 puan =100 gr
makarna ve pirinç =40 puan =100 gr
peynir = 100 gr 2 puan
yumurta = 1 adet = 0.5 puan
soslu baklık = 6 puan
domates = 1 adet = 6 puan
dolmalık biber = 9 ğuan
patetes = 23 puan
elma = 18 puan
armut =25 puan
kremalı pasta = 62 puan
dondurma = 70 puan
bal 50 gr = 12 puan
haşlanmış et = 1puan
her 1 puan 30 kaloriye eşittir kızlar

kızlarr benim de saçlarım dökülüyor bu ara..ne yapıcam bilmiyorum..benim gibi olan ve çaresini bulan var mı??bende kansızlık da var tabi en büyük etken o dökülmesinde..

mevsimsel olabilir. Bendede var baya dökülüyo bide kepek oldu ııy nefret ediyom kepekten.Isırgan otu iyi geliyo diye okumuştum.

duyguş yaz google amcaya slim in 6 diye bi site çıkıcak orda var linkleri.
ona benzer başkaşeylerde var orda bakarsın. bu benim dediğim biraz alt vücuda yönelik.
tamam hemen bakıyorum tatlım
şimdi yemek yedim geldim ben
bir kase çorba, bir tabak barbunya, bir kaşık yoğurt ve 4 dilim salatalık yedim. Ekmek yok.
benim de dökülüyor tatlım ama mevsimsel olabilir.
Ve günde 100 tel saç dökülmesi normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…