açlık hissedinceeee leblebiiii atıom ağzıma kızlar hadiyin kilo vermek isteyenler diyet yapalım bi çizelge başlatalım burda bi hafta sonunda kaçç klio vermişiz onu yazalımmm olur muuu beraber yaparsak daha güsel sonuç alırızzz
şimdi o zaman isteyenler bana adını yazdırsın yarından itibaren başlayalım diyete
ayrıca herkes ne yediğiniii sölicekkk yazacak buraya
kızlarr benim de saçlarım dökülüyor bu ara..ne yapıcam bilmiyorum..benim gibi olan ve çaresini bulan var mı??bende kansızlık da var tabi en büyük etken o dökülmesinde..
mevsimsel olabilir. Bendede var baya dökülüyo bide kepek oldu ııy nefret ediyom kepekten.Isırgan otu iyi geliyo diye okumuştum.
tamam hemen bakıyorum tatlımduyguş yaz google amcaya slim in 6 diye bi site çıkıcak orda var linkleri.
ona benzer başkaşeylerde var orda bakarsın. bu benim dediğim biraz alt vücuda yönelik.
şimdi yemek yedim geldim benkızlar puanları yazıorum
beyaz ekmek = 48 puan =100gr
siyah ekmek = 40 puan =100 gr
makarna ve pirinç =40 puan =100 gr
peynir = 100 gr 2 puan
yumurta = 1 adet = 0.5 puan
soslu baklık = 6 puan
domates = 1 adet = 6 puan
dolmalık biber = 9 ğuan
patetes = 23 puan
elma = 18 puan
armut =25 puan
kremalı pasta = 62 puan
dondurma = 70 puan
bal 50 gr = 12 puan
haşlanmış et = 1puan
her 1 puan 30 kaloriye eşittir kızlar
benim de dökülüyor tatlım ama mevsimsel olabilir.kızlarr benim de saçlarım dökülüyor bu ara..ne yapıcam bilmiyorum..benim gibi olan ve çaresini bulan var mı??bende kansızlık da var tabi en büyük etken o dökülmesinde..
hoşgeldin canımm nasılsınnn
selam yengecim ho$buldum
ben cooook iyiyim canim tombi$imle süper geciyo
sen nasilsin canim
mrb kızlarr nasılsınızz $aFaK 92 :)
kızım şafak sayarken diyette yapmak fena mı olur leynnnyaa askerleriniz gelicek az kaldı şafak topiini diyet topiğine döndürmeye çalısıosunus dimeeee :))
kızım şafak sayarken diyette yapmak fena mı olur leynnn
hadi gözün aydın dideemmŞAFAK 81 DÜZCEYE SELAMLAR
89 / 4
TESKERECİ SON İMPARATOR
:98: SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİM :98:
BAŞKA YOOOKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?