Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

lenn niye yokum listede kızımmm 81 düzce ekle didoşunuda canommm

bizim sorunumuz bellydi buluşamama o yüzden bitirdi beyfendi

ayy duygu bilmiyorum yani ama hep bana sitemaar yazıları paylaşımları var

allah allah dur daha çok yeni biraz zaman ver aklı başına gelir belkinim burcum ya
biliyosun askerdeyken de bi öyle bi böyleydi aklı başına sonradan geliyo seninkinin

bizim sorunumuz bellydi buluşamama o yüzden bitirdi beyfendi

ayy duygu bilmiyorum yani ama hep bana sitemaar yazıları paylaşımları var
Çok gereksiz olmuş burcum üzülme eğer hatasını anlar dönerse amenna yoksa hiç üzülmeye değmezz..
huu huuu kim var kim yok, neler oluyo bakiiim burda :)
Batman selamımı alan yok mu yahuu =)
Ben varımmm devremmm bende düzcedeyim bugün
Nasılsın canım

allah allah dur daha çok yeni biraz zaman ver aklı başına gelir belkinim burcum ya
biliyosun askerdeyken de bi öyle bi böyleydi aklı başına sonradan geliyo seninkinin

bende böle bişey olucağına kanaat getiremiyorum yani
oda doğru bakalım görücezz

Şafakk 39 Kırklareline Selamm : ) Kızlar liste yapan yok mu ?
hoşgeldin senin de bitmiş şafak darısı başımıza artıkın
var liste olmaz mı listeden bol ne var burda :)))
huu huuu kim var kim yok, neler oluyo bakiiim burda :)
Batman selamımı alan yok mu yahuu =)
oo begümcüm hoşgeldin görüşemedik seninle ya naber nasılsın

seninde az kalmış Duygu iNşallah bitiricez.. buraya ilk geldigim gün 460 dedim isyanlardaydım o zamanlar nasıl geçicek diye sayılı gün derlerya doğruymuş ; )

Çok gereksiz olmuş burcum üzülme eğer hatasını anlar dönerse amenna yoksa hiç üzülmeye değmezz..

Ben varımmm devremmm bende düzcedeyim bugün
Nasılsın canım

ooo devrem hayırlı olsun plakaların :))
ben de kurtuldum sonunda 70lerden, bugün 69 :) darısı Adanayı görmemize :)
işler çok yoğun ya bayram sonrası ugrasıyorum..
senden naber?

hoşgeldin senin de bitmiş şafak darısı başımıza artıkın
var liste olmaz mı listeden bol ne var burda :)))

oo begümcüm hoşgeldin görüşemedik seninle ya naber nasılsın

selam duygucuum eveeet ne zmndır konusamadık, iyim işlerle bogusuyorum, şafağımız da maaşallah 69 oldu görüşmeyeli, senden naber nasılsın?

pişsttttttttttttttt

piiişşştt :))

seninde az kalmış Duygu iNşallah bitiricez.. buraya ilk geldigim gün 460 dedim isyanlardaydım o zamanlar nasıl geçicek diye sayılı gün derlerya doğruymuş ; )
az kaldı diyorlar ama inanamıyorum bitiyor galiba
Aynen bende 460 dedim hadi bismillah ağlak zırlak bitirdik çoğunu artık zorlanmaya başlıyorum ben ama
selam duygucuum eveeet ne zmndır konusamadık, iyim işlerle bogusuyorum, şafağımız da maaşallah 69 oldu görüşmeyeli, senden naber nasılsın?
oy maaaşallaahh ay hadi gidin gidin artık sıra bize gelsin ya,
ne güzel 2 ay kalmış ya, bende iyiyim canım nolsun ya bayramdan sonra işbaşı yapmak zor geliyor

iyiyim begümüm bende çok güzel bi duygu plaklarda olmak çok mutluyum..Şimdi çıkıyorum görüşürüz sonra canım.

Yaa evet maaşallah 2 ay kaldı ama biz de artık sıyırmanın eşiğine geldik, bi gün çok özledik diye aşkım canım cicim konuşup, ertesi gün saçma sapan bi sebepten didişiyoruz.. çok tuhaf olmaya başladı konuşmalarımız.. bitmeli artık biz daha fazlz üzülmeden..

Evet ya aynen bizde öyle çok iyiyken birden bişey çıkıyor yapmadıgımız şeyler oluyor demekki biz degiliz tek : ))

Evet ya aynen bizde öyle çok iyiyken birden bişey çıkıyor yapmadıgımız şeyler oluyor demekki biz degiliz tek : ))

ooff çok zor bi durum.. bi de ben kavga etmeyen bir yapıya sahibim, normalde biz kavga eden bir çift değildik, o kızınca ben susarım bi kaç dakika sonra o sakinleşir unutur normale döneriz, ben kızınca o susar haklısın hayatım doğru canım der, çok uzatırsam tabii o da sinirlenir ama kıvamında geçer giderdi tartışmalarımızda.. çok zorlanıyorum şimdi o yüzden, napıcagımı şaşırıyorum.. sizin nası geçiyo askerlik hiç konuşmadık ama baya zorlu geçti bizim dağıtım izni harici izne gelmedi nişanlım, doğuda olduğu için biz de gidemedik görmeye, çarşısı da yok interneti de yok.. 9 aydır birbirimizi hiç görmüyoruz, o yüzden saçmalamaya başladık sanırım artık.. ben de kavgacı sinirli bi tip oldum.. telefonu kapattıktan sonra ben ne dedim ya diye kendime şaşırıyorum :s sizinde mi öyle zor geçti askerliğiniz?

evet ya hiç şikayet etmeyen insan şikayet eder oldu
sıkıldım bıktım yeter gelmek istiyorum diyor ya
idare ediyorum ama o telefonu kapatınca kendi kendimi yiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…