Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh süperr darısı başımızaaaa

"Newyork'ta 5 Minare"den sonra, Mahsun Kırmızıgül yeni filme başlıyor: "San Francisco'yu Sel Aldı" :))

iyiyim durum kahwe yaptım keyıf yapıyorummm:)
Plakalara geçtim mutluyummmm şekerimmmm sen nasılsınn?

ohh afiyet olsun cicimmmm
ne güzell yaa bende istiyorum plakaları... 300ler beni mahvetti.. şükür çarşamba 200lere geçiyorumm o bile umut verici yaa..
yine aşkımsız bi bayram geçirdim 7gün bomboştu resmen... ama aşkımın çarşıya çıktığı ve gün boyu birbirimize bakıp konuştumuz 2gün tarif edilmezzzzz güzellikteydi...

Son düzenleme:
ohh süperr darısı başımızaaaa

hiiiç merak etme...sen geçyo vallaha...

hatta şöle dedim ilk hafta:)

benmki rahattı çok şükür benimle hep çok çok çok ilgilenrdi askerlik btti ilgi%50 düştü ben dedim keşke bitmeseymiş bu ne be böle dedim:):):):)

Şimdi askerlik psikolojisini atamamıştır belki daha ondan ilgilsizmiş gibi gelir sana.. Ama umarım düzelir cnmm..

canım 300ler benım ıcınde berbattı..200 ve 100ler ball gibi mübarek hele 100ler hıphızlı geçti durum..Bu son bayramınızdı canım seneye bayrama birliktesinz..Kışın zaman daha çabuk geçiyo zaten yaz geldımı sizn şafak nerdeyse bitmiş olucakk bebeimmm..
çok yavaş zaten =) bıde oraya tıklıyınca sınır oluyom iyice kızgınsimiileee =))
iyiyim didoşum sen nasılsın..$afagın süper

Sorma susum siteyi beğenmedim giresim gelmiyo vallaha..kızgınsmileni yediğimm bu muydu len kızgınsmile
Bede iyim susum plakalar baya enerji veriyo ınsana senınde çok az kaldı plakalara susum canım benimm

Şimdi askerlik psikolojisini atamamıştır belki daha ondan ilgilsizmiş gibi gelir sana.. Ama umarım düzelir cnmm..

aa yok yok düzelincek kötü bi durum yok canım takıldım ben ona :)

zaten dediğin gbi ilk hafta alışma dönemi ama öyle çok şükür büyük sorunumzu yok tek dert iş:)

üff aynen yaa eski halini istiyoruzz enbüyük kksimilesi =)))
süper bi duygudur eminnim didoşum..plakarrı bırak biranonce 100 olmak ıstıyorum yaw 40gunumuz var daha

"Newyork'ta 5 Minare"den sonra, Mahsun Kırmızıgül yeni filme başlıyor: "San Francisco'yu Sel Aldı" :))

hahaha süperrr

slm gençler =))))))))))))))))))

slm cicimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…