Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Off yine geldimm...
9gün tatilden sonra bu yoğunluk hiç çekilmiyorrr.
Birtürlü muhabbete giremedim şöyle

Son düzenleme:

Ya canım aynı bende senin gibiyim çok sakinim kendime bazen inanamıyorum farklı biri oluyorum sanki pişmanlık bi yandan sonrada üzülüyorum o da üzülüyor toparlamaya çalışııyorum sen çok degiştin diyor bana görmüyoruzki tabiki degişir insan.. yüz yüze kavga etmiş degiliz telefonda ne kadar duyguları anlayabilirz ki kaç aydır görmüyoruz neyseki bitiyor Allah sabır versin bize : )

evet ya hiç şikayet etmeyen insan şikayet eder oldu
sıkıldım bıktım yeter gelmek istiyorum diyor ya
idare ediyorum ama o telefonu kapatınca kendi kendimi yiyorum ya

daha neler neler diyo, neler neler yaşıyoruz.. allah sabır versin valla canım, bitsin de kurtulalım artık...

doğru diyosun canım :) bende bizde mi tuhaflık var diyodum, demek son demlerde oluyo herkese :) amiin canım, bitsin de kurtulalım artık yeter üüzldüğümüz..

Az Kaldı

Bu sabah yine senden uzakta açtım gözlerimi
İçimde sana kavuşamamanın ezikliği vardı
Keşke! .. dedi kalbim keşke şimdi yanımda olsaydı
Duyuyorum sevdiğim Ahh.. Bende istemezmiydim diyorsun
Sen de bana kavuşmanın hayaliyle yaşıyorsun

Az kaldı sevdiğim şafak karanlık değil artık
Güneş doğmaya başladı gidiyor artık karanlık
Azı kaldı çoğu gitti, bitiyor işte yalnızlık
Kavuşmaya ne kaldı sabret aşkım birazcık
Can'ımı bıraktığım yerde göreceğim bekle azcık

Sevdiğim seni gittiğin günden daha çok seviyorum
Bu sevgim azalmadan çoğalacak biliyorum
Senin için nefes alıp senin için yaşıyorum
Bana cenneti verseler sensiz boş istemiyorum
Sende bensiz yapamazsın bunu ben hissediyorum

hoşgeldin tatlıım

duygu bi sen gördün zati beni bugün sağol cnmm

hoşgeldin canım beniiim.. canımız sıkkın baksana daldık gittik muhabbete, şafak azaldıkça sıkmaya başladı (( kusura bakma ondan cevap yazamaıdk..

hb begümm..
ne güzel sizi şafak sıkıştırıyorr.. bende yarın 300leri yiyorumm... bunada şükürrr

duygu bi sen gördün zati beni bugün sağol cnmm

hb begümm..
ne güzel sizi şafak sıkıştırıyorr.. bende yarın 300leri yiyorumm... bunada şükürrr

valla pek güzel değilmiş eğer şafak sıkıştırma dedikleri olay buysa, hayatımızda birbirimize yapmayacağımız şeyleri yapmaya başladık, saçmalaya başladık biz çift olarak.. hayırlısıyla bi bitse sıkıştırmadan olmazmıymış :S

şafakmı sıkıştırıyormuş o da güzel.. bizimki gelince sen bana ordayken bunu bunu yapmıştın diye sıkıştırmasın .

slmm kızlarrrr aşkım bugün ilk günü erzurumdaaa geçmişe bi göz attımda diyetemi başlıozzzzzzz:18:bende istiom yaaa diyet yapmakkkk

bana şuan o dönem baya bi uzak olduğu için nasıl olurum bilmiyorum.. heyecan sevinç özlem.. hepsi bi arada ve en önemlisi sabrın tükenmeye başlaması sanırım....

slmm kızlarrrr aşkım bugün ilk günü erzurumdaaa geçmişe bi göz attımda diyetemi başlıozzzzzzz:18:bende istiom yaaa diyet yapmakkkk

Slm cnm.. sanırım usta birliği Erzurum hayırlısı olsun... en zoru acemiliğe alışmak ve usta birliğinin yerini beklemektir.. bak o günleri atlatmışsın gerisi geliyor bi şekildee

selam kızlar nasılsınızz...

ne diyeti yaa bende istiorummm...

şafakmı sıkıştırıyormuş o da güzel.. bizimki gelince sen bana ordayken bunu bunu yapmıştın diye sıkıştırmasın .

ben sıkıştırıcam onu gelince görür gününü, dediklerini sıralıycam ona biir biiirrr...
aahh aahhh...

bana şuan o dönem baya bi uzak olduğu için nasıl olurum bilmiyorum.. heyecan sevinç özlem.. hepsi bi arada ve en önemlisi sabrın tükenmeye başlaması sanırım....

aynen öyle tatlım.. zor bi dönemmiş, derlerdi ben inanmazdım, azcık kalmış oluyo sıkıştırsa nolur sıkıştırmada neymiş derdim ama baya zormuş...

selam kızlar nasılsınızz...

ne diyeti yaa bende istiorummm...

hoşgeldiniz kızlaaaar.. sıkıştıran şafakla başetme yollarını arıyorum ben sizden naber nasılsınız? hayırlı olsun tugbacım ustabirliği.. umarım rahat geçer, bak biraz süre geçsin düzeni oturtun sonra çabuk geçecek zaman

hoşbulduk canım..

ben ıyıyım haftasonu nısanlımı gormeye gıttım ama su an cok kotuyum hıc gormemıs gıbıyımm

gormek mı ıyı gormemek mı cozebılmıs degılım

Ben şuan o günler gelsin yeterki isterse sıkıştırsın diyorumm... davulun sesi uzaktan hoş geliyor begümcümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…