ooff çok zor bi durum.. bi de ben kavga etmeyen bir yapıya sahibim, normalde biz kavga eden bir çift değildik, o kızınca ben susarım bi kaç dakika sonra o sakinleşir unutur normale döneriz, ben kızınca o susar haklısın hayatım doğru canım der, çok uzatırsam tabii o da sinirlenir ama kıvamında geçer giderdi tartışmalarımızda.. çok zorlanıyorum şimdi o yüzden, napıcagımı şaşırıyorum.. sizin nası geçiyo askerlik hiç konuşmadık ama baya zorlu geçti bizim dağıtım izni harici izne gelmedi nişanlım, doğuda olduğu için biz de gidemedik görmeye, çarşısı da yok interneti de yok.. 9 aydır birbirimizi hiç görmüyoruz, o yüzden saçmalamaya başladık sanırım artık.. ben de kavgacı sinirli bi tip oldum.. telefonu kapattıktan sonra ben ne dedim ya diye kendime şaşırıyorum :s sizinde mi öyle zor geçti askerliğiniz?
evet ya hiç şikayet etmeyen insan şikayet eder oldu
sıkıldım bıktım yeter gelmek istiyorum diyor ya
idare ediyorum ama o telefonu kapatınca kendi kendimi yiyorum ya
Ya canım aynı bende senin gibiyim çok sakinim kendime bazen inanamıyorum farklı biri oluyorum sanki pişmanlık bi yandan sonrada üzülüyorum o da üzülüyor toparlamaya çalışııyorum sen çok degiştin diyor bana görmüyoruzki tabiki degişir insan.. yüz yüze kavga etmiş degiliz telefonda ne kadar duyguları anlayabilirz ki kaç aydır görmüyoruz neyseki bitiyor Allah sabır versin bize : )
daha neler neler diyo, neler neler yaşıyoruz.. allah sabır versin valla canım, bitsin de kurtulalım artık...
Geldik gören yokkk
hoşgeldin tatlıım
hoşgeldin canım beniiim.. canımız sıkkın baksana daldık gittik muhabbete, şafak azaldıkça sıkmaya başladı(( kusura bakma ondan cevap yazamaıdk..
duygu bi sen gördün zati beni bugün sağol cnmm
hb begümm..
ne güzel sizi şafak sıkıştırıyorr.. bende yarın 300leri yiyorumm... bunada şükürrr
valla pek güzel değilmiş eğer şafak sıkıştırma dedikleri olay buysa, hayatımızda birbirimize yapmayacağımız şeyleri yapmaya başladık, saçmalaya başladık biz çift olarak.. hayırlısıyla bi bitse sıkıştırmadan olmazmıymış :S
slmm kızlarrrr aşkım bugün ilk günü erzurumdaaa geçmişe bi göz attımda diyetemi başlıozzzzzzz:18:bende istiom yaaa diyet yapmakkkk
şafakmı sıkıştırıyormuş o da güzel.. bizimki gelince sen bana ordayken bunu bunu yapmıştın diye sıkıştırmasın .
bana şuan o dönem baya bi uzak olduğu için nasıl olurum bilmiyorum.. heyecan sevinç özlem.. hepsi bi arada ve en önemlisi sabrın tükenmeye başlaması sanırım....
slmm kızlarrrr aşkım bugün ilk günü erzurumdaaa geçmişe bi göz attımda diyetemi başlıozzzzzzz:18:bende istiom yaaa diyet yapmakkkk
selam kızlar nasılsınızz...
ne diyeti yaa bende istiorummm...
hoşgeldiniz kızlaaaar.. sıkıştıran şafakla başetme yollarını arıyorum bensizden naber nasılsınız? hayırlı olsun tugbacım ustabirliği.. umarım rahat geçer, bak biraz süre geçsin düzeni oturtun sonra çabuk geçecek zaman
ben sıkıştırıcam onu gelince görür gününü, dediklerini sıralıycam ona biir biiirrr...
aahh aahhh...
aynen öyle tatlım.. zor bi dönemmiş, derlerdi ben inanmazdım, azcık kalmış oluyo sıkıştırsa nolur sıkıştırmada neymiş derdim ama baya zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?